Yok artık seni aramıza almayız kusura bakma şekerim :))))Canlarımm hepinizden ihmalimden dolayı özür diliyorum öncelikle. Sınavlarımı çok şükür bitirdim dün akşam evime döndüm birkaç eşyamı getirmek için. Yarın tekrar İzmir'e gideceğim, Denizli'ye taşınacak eşyalarım var onları ayarlayacağız babamla, salı günü de mezuniyetim var çok şükür bitiriyorum artık okulu. Çok zor bir haftaydı benim için giremedim hiç o yüzden kusuruma bakmamışsınızdır umarım :/ Salı günü yoğunluğum bitiyor, çarşamba da sevdiceğimin yanına gidiyorum birkaç günlüğüne. 27 haziranda tamamen evime döneceğim artık ve Max30 la devam edeceğim. Çünkü şu son 1 haftalık süreçte ne diyetini ne sporunu yapabilen bir kız var çok fazla geriledim umarım beni kabul edersiniz![]()
Kızz bide kabul ederseniz demiş yaa :)))
Deli biz seni bekliyoruz bu ne diyo

Canım benim hadi az kalmış telaşın daha tam bitmemiş ama canım en azından sınav stresleriniz bitti. Uni sınavlarıda bitiyor bu hafta iyi yaa bizde geriliyorduk sizin sınavlarınızdan , sizle birlikde bizlerde rahatlıycaz canlarım :) gerçi benim kızımın sınavları daha yeni başlıyacak benim stres gene devam ya :))
Max30 u yapabilecek kondüsyon var sende kuzum rahat yaparsın bence canım :))
Mezuniyet töreninde güzel olur unide önemli hatıralardan oluyor bol bol resim çekinmeler sonra özlemle ayrılıklar Allah yollarınızı açık etsin canım , hayırlı işler nasip etsin :)