Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Anaaaa süper olur ben Tr ye ye yerleşene kadar koca ağaç olur tırla taşırız artık canım inşallah :))
Ayy nasıl ekiliyor ki dut bir sor bakalım annen biliyorsa ciddi anneme sözuleyim bahçelerindeki duttan bana köklendirsin :) eşimin Bursa' da köyde evleri var ama kvalidem yaşlandı gidemiyorlar artık oraya ektireyim olmadı ilerde alırım :)) daldan tutar mı ki acep ??
dalından tutuyor canım, dutu ekip çıkmasını beklemek biraz sabır işi, 3 çeşit dut var, aşısız dut (kurutması yapılan) ,aşılı dut ( lezzeti çok farklı ) bir de kara dut ( şifa kaynağı )

Ee heralde şekerim :)) kız şu mezdekeci bir grup vardı yüzlerini kapıyorlardı bir kaç ay önce okumuşdum içlerinden birini sokakda çöp atarken biri vurup öldürmüş , yazık yaa duymuş muydıüunuz ??
evet canım, haberlerde izledim, öldü kadıncağız,

dalından tutuyor canım, dutu ekip çıkmasını beklemek biraz sabır işi, 3 çeşit dut var, aşısız dut (kurutması yapılan) ,aşılı dut ( lezzeti çok farklı ) bir de kara dut ( şifa kaynağı )
Ben aşılı istiyorum ayy :)) onu seviyorum :)
Ama sonra aşı mı yaptırılıyor ki o zaman .. Heralde en iyisi yetişmişini almak fidancılardan :)

Ee heralde şekerim :)) kız şu mezdekeci bir grup vardı yüzlerini kapıyorlardı bir kaç ay önce okumuşdum içlerinden birini sokakda çöp atarken biri vurup öldürmüş , yazık yaa duymuş muydıüunuz ??

Kesin başına bela olmuş serseri eski sevgilidir. Öyle kadınlara salça olan çok oluyor çıktıkları sahnelerde. Piskopatın birisi de dadanmış olabilir.

Diken üstünde yaşıyoruz ülkede kadınlar olarak valla. Herkesin ömrü uzun olur inş. :/

1 Nisan da açacakdık topiği ama esdi birden açayım dedim.. İsteyen istediği diyeti yapabilir anacıklarım. Katılmak isteyen, buyursun gelsin. Kilo verme serüvenlerimizi paylaşalım...hadi Bismillah :))

Hayırlı olsun kızlarr..
Ben şöyle diyim agustos sonunda bir yıllık anne olucam inşallah.hamilelikten önce hep 59-60 tım. 85 ile girdiğim doğumdan 8 gün sonra 75 olmuştum (Sezeryan ).derken emzirirken kilo verirsin dedikleri halde ben aldım kimsen yoktu yalnızdım ve hep ABur cubur yedim.sonunda 80 oldum derken depresyona girdim ve şubattan beri dikkat ediyorum derken 3 ay önce emzirmeyi bıraktım ve spora gittin bir kaç kez ve ciddi bir diyet yaptım bugün nihayet 6 lu rakamlara düşebildim 69.6 kendimle gurur duyuyorum hedefim agustos Antalya tatiline kadar 60 ama 62-63 olsamda yeter.şimden kendim gözüme güzel görünüyorum eşimde sürekli söylüyor.hic çatlağım yok bu arada.diyetim de şu
Sabahları bir kase kellogs sütle.kahve şekersiz.öglen et yada sebze akşamları da protein shake...
Başarılar minoşlar

Hayırlı olsun kızlarr..
Ben şöyle diyim agustos sonunda bir yıllık anne olucam inşallah.hamilelikten önce hep 59-60 tım. 85 ile girdiğim doğumdan 8 gün sonra 75 olmuştum (Sezeryan ).derken emzirirken kilo verirsin dedikleri halde ben aldım kimsen yoktu yalnızdım ve hep ABur cubur yedim.sonunda 80 oldum derken depresyona girdim ve şubattan beri dikkat ediyorum derken 3 ay önce emzirmeyi bıraktım ve spora gittin bir kaç kez ve ciddi bir diyet yaptım bugün nihayet 6 lu rakamlara düşebildim 69.6 kendimle gurur duyuyorum hedefim agustos Antalya tatiline kadar 60 ama 62-63 olsamda yeter.şimden kendim gözüme güzel görünüyorum eşimde sürekli söylüyor.hic çatlağım yok bu arada.diyetim de şu
Sabahları bir kase kellogs sütle.kahve şekersiz.öglen et ya
Gayet güzel vermişsin canım Maşallah :)

Kesin başına bela olmuş serseri eski sevgilidir. Öyle kadınlara salça olan çok oluyor çıktıkları sahnelerde. Piskopatın birisi de dadanmış olabilir.

Diken üstünde yaşıyoruz ülkede kadınlar olarak valla. Herkesin ömrü uzun olur inş. :/
Allah belalı tiplerden tüm kadınları korusun .. En çokda şu genç kızlara musallat olan tiplerden ürküyorum ya kızımda olduğundan sanırım Allah muhafaza etsin tüm kızlarımızıda ...

Al bi mezdekeci daha :))
Begüm sen bilirsin hayatım ; diğer topikde sordum buraya da yazayım ;
Seramik tava kullandın mı hiç ? Teflon tefal tavam çizildi attım .. Dün markette ikili 20€ ya seramik tava seti aldım .. Annem döküm al en iyisi demişdi ama bunuda kaç yıldır görüyorum bi deneyim dökümde denk gelince alırım dedim ...
Hiç kullandın mı fikrin var mı ya da fikri olan var mı :)) ???

Almışsın artık diyceksiniz ama genede sorayım birazdan deniycem gerçi ama :)

Seramik tava kullandın mı hiç ? Teflon tefal tavam çizildi attım .. Dün markette ikili 20€ ya seramik tava seti aldım .. Annem döküm al en iyisi demişdi ama bunuda kaç yıldır görüyorum bi deneyim dökümde denk gelince alırım dedim ...

seramik kullandım canım, ilk başlarda süper güzel ama sonradan oda çizildi ve yapıştırmaya başladı, bende attım :KK43: döküm tavayıda aldım daha hiç kullanmadım ama gerçek döküm bulmak önemli olan onda da sahtelik varmış,bide döküm tava çok ağır bee yıkarken zorlar insanı ama en sağlıklısı oymuş

beni kardeşim kullanıyor, zaten uzmanlar da tek dökümü tavsiye ediyor, bende alıcam özellikle kızartmalar için

işte bu çok güzel bir haber:KK73:
annenler kesin farkeder sonuçta anne yani gram versen anlar :KK70:

aynı tepki bana da oldu, insanın bi gururu okşanıyor be, dimi yaniii:KK36::KK36::KK36::KK36:

sen bu aralar süzüldün mü , bir şey yemiyomusun diye başlarlar vallaa, :KK70::KK70::KK70:
canım annecimi bende kurban bayramında görücem inşalah, :cry::cry::cry:

Di mii insana cok guzel moral oluyor bunlar :))

Kızlar ben herbalife ile bir ayda 10 kilo verdim ve devam ediyorum

Yav he tabi aynen o kadar kolay o isler:KK53:
biz keyfimizden zaten sekeri kisiyoruz, egzersizimizi yapiyoruz, sirf keyfiii

Canlarımm hepinizden ihmalimden dolayı özür diliyorum öncelikle. Sınavlarımı çok şükür bitirdim dün akşam evime döndüm birkaç eşyamı getirmek için. Yarın tekrar İzmir'e gideceğim, Denizli'ye taşınacak eşyalarım var onları ayarlayacağız babamla, salı günü de mezuniyetim var çok şükür bitiriyorum artık okulu. Çok zor bir haftaydı benim için giremedim hiç o yüzden kusuruma bakmamışsınızdır umarım :/ Salı günü yoğunluğum bitiyor, çarşamba da sevdiceğimin yanına gidiyorum birkaç günlüğüne. 27 haziranda tamamen evime döneceğim artık ve Max30 la devam edeceğim. Çünkü şu son 1 haftalık süreçte ne diyetini ne sporunu yapabilen bir kız var çok fazla geriledim umarım beni kabul edersiniz :KK43:

Ayyy Busracim hosgelmiiis:)) aynen biz diyoruz sinavlari da bitse eski tayfa toplansak diye, kabul eder misiniz diyo :D kiz biz temelleriyiz buranin :KK19: valla ben size yazmayinca eksik hissediyorum :KK25:

Ölçülü gider az az tadlarına bakarsın canım benim :)

işde başkaları fatkedince gerçekden mutlu oluyor insan canım :) daha bir azim geliyor insana :) hee bazılarıda hiç söylemez kıskanç olanı anlarsın bu sayede :))

Aynen abla onlari da fark ediyorum:KK53: ay sen zayiflasan yakismaz kiii diye sacma seyler soyleyenler genelde onlar :D

Amin canım :) oda bir atlatsaydı hayırlısıyla tam rahatlıycam :)
Kesinlikle yaparsın canım hatta eminim bağımlısı olacaksın Schaun T' nin :) Eda da başlar belki beraber yaparsınız daha güzel olur :))

Insallah benim kondusyonum da o kadar artar abla:) simdilik banish bile haftada 3 gun:))

seramik kullandım canım, ilk başlarda süper güzel ama sonradan oda çizildi ve yapıştırmaya başladı, bende attım :KK43: döküm tavayıda aldım daha hiç kullanmadım ama gerçek döküm bulmak önemli olan onda da sahtelik varmış,bide döküm tava çok ağır bee yıkarken zorlar insanı ama en sağlıklısı oymuş
Ayy evet yorumları şimdi okudum da genelde sen gibi yazmışlar.. Neyse fazla pahalı değil ilk çıkdığında ne pahalıydı bunlar .. Garanit kullandım ben minik tenceresini oda çizildi kullanmıyorum .. Döküm tavayı bari iyice araştırıp alayım ..

Ayyy Busracim hosgelmiiis:)) aynen biz diyoruz sinavlari da bitse eski tayfa toplansak diye, kabul eder misiniz diyo :KK70: kiz biz temelleriyiz buranin :KK19: valla ben size yazmayinca eksik hissediyorum :KK25:

Aynen abla onlari da fark ediyorum:KK53: ay sen zayiflasan yakismaz kiii diye sacma seyler soyleyenler genelde onlar :KK70:

Insallah benim kondusyonum da o kadar artar abla:) simdilik banish bile haftada 3 gun:))
Büşrada yarın başlamıyor zaten tatlım Bayram sonrası sende denersin birlikde daha güzel olur bence bir bakarsın canım Bf yapan max' ı da yapar yani kuzum :))

Estagfrullah kuzucuğum ya sizler beni geçersiniz bu yaz sonu sizin enerjiniz bana kök söktürür hatta :))
Abla yok senin ramazandaki müthiş performansını görünce artık anladım kesinlikle idolümsün :D

Ayyy Busracim hosgelmiiis:)) aynen biz diyoruz sinavlari da bitse eski tayfa toplansak diye, kabul eder misiniz diyo :KK70: kiz biz temelleriyiz buranin :KK19: valla ben size yazmayinca eksik hissediyorum :KK25:

Aynen abla onlari da fark ediyorum:KK53: ay sen zayiflasan yakismaz kiii diye sacma seyler soyleyenler genelde onlar :KK70:

Edaaa'mm yerim kız seni nasıl özlemişim :)) Sağol canım benimm. Sen neler yaptın sınavları nasıldı? Sporun ne alemde kuzum?

Geçen bir arkadaşım geldi 2 aydır görüşmüyorduk beni görünce şok oldu yüzün kalmamış erimişsin dedi ay nasıl mutlu oldumm, dün de gelince annemler dedi biraz daha incelmişsin diye :halay:

Büşrada yarın başlamıyor zaten tatlım Bayram sonrası sende denersin birlikde daha güzel olur bence bir bakarsın canım Bf yapan max' ı da yapar yani kuzum :))
Abla geçen max denemiştim ya, hareketler aşırı zor gelmedi açıkcası ama yetişmekte çok zorlandım yani ben hareketin ne olduğunu çözene kadar diğerine geçiyorlar :D

Back
X