- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Sen şimdi sana artık güvenmiyorum da dersin bana ama bende sana güvenmiyorum zaten millete neler anlatmissin diye konuya girdi o yüzden bişey diyemedimAdam sözünde durmamış bence sende o konuda baskı yap. Erkek adamın söz verip kandırması diğer tüm haklılıklarını siler.
Guzelim kala kala ona mi kaldin ? Zaten hep para vericekmis ailesine baksana. Sen hep borc oduyeceksin muhtemelen. Inanma bu ayaklara. Yol ver gitsin.Oda benim bencil olduğumu söylüyor bugün sen herkese bneden dert yakiniyosun ama asıl sen benim kıymetimi bilmiyosun dedi bana
Tandiklara anlatmadin ki. Kimse bilmiyor kim oldugunzu. Cocukca triplere girmemesini soyle.Sen şimdi sana artık güvenmiyorum da dersin bana ama bende sana güvenmiyorum zaten millete neler anlatmissin diye konuya girdi o yüzden bişey diyemedim
Haksız olduğunu bi görse :) Adam yazdığım o kadar şeyden benim bencil bi kiz , paragöz yaptigim şeyin hiç hoş olmayan bi tavır , rahat bi hayat isteyen para olmaDigi için ondan ayrilcagimi , ona yaptıklarimi yuzledigimi çıkartmış.Valla iyi olmuş görsün haksız olduğunu..
Tanısın veya tanimasın anlatmışsın sonuçta hoş değil böyle dert yakinman dediTandiklara anlatmadin ki. Kimse bilmiyor kim oldugunzu. Cocukca triplere girmemesini soyle.
Burcu akrep dimi.Sen şimdi sana artık güvenmiyorum da dersin bana ama bende sana güvenmiyorum zaten millete neler anlatmissin diye konuya girdi o yüzden bişey diyemedim
Kusıra bakmasın da çok saf salak bi kız olman lazım ses çıkarmaman için bunun paragözlülükle ilgisi yok ... Mantıklı her insan sorun eder. .Haksız olduğunu bi görse :) Adam yazdığım o kadar şeyden benim bencil bi kiz , paragöz yaptigim şeyin hiç hoş olmayan bi tavır , rahat bi hayat isteyen para olmaDigi için ondan ayrilcagimi , ona yaptıklarimi yuzledigimi çıkartmış.
Yok akrep benim :) o balikBurcu akrep dimi.
Onun sana söz verip de her şeyini karıştırması çok hoş ya ondan yadırgamış.Tanısın veya tanimasın anlatmışsın sonuçta hoş değil böyle dert yakinman dedi
Ben daha yeni evliyim canim.yasimda 23.bnce sakin evlenme.ailesine bu kdar duskun olan erkekten hayir gelmez bekleme yani..benim kardesimde evli kocasi ailesine cok duskun.gorumceside cok fena.kardesim suan bosanmayi dusunuyo.kocasi ailesine 20 milyar kredi cektu aralari bozuk kardesimleKızlar buraya 1 ay önce falan sevgilimin kız kardesiyle ilgili bi konu açmıştım size içimi dökmüştüm kiminiz kızdı kiminiz de haklısın dedi . Ama konuştukça konu ailesine kendi aramızda ki ilişkiye kadar gitti bayagi evhamli bi şekilde derlestim sizlerle . Kısaca özet geçeyim evlenelim diyen sevgilim var ama ailesi için çektiği kredi var yüksek bi mebla benim gözümde . O yüzden bende evlilikte acele etmek istemedim zamanı değil dedim sonra tartıştık kız kardeşi triplere girdi falan filan.. her neyse okuyanlar bilir o konu da herseyi döktüm içim deki . Ailesi icin kredi cekiyo 30 milyar borcla bana evlenelim diyor sende biseylerden fedakarlik edersin esyadan falan sıkışmayiz cok diyo ailesine gelince pat diye kredi cekiyo bize gelince yok iste diyo ben ailesine yardimci olmasin demiyorum ama bu kadar borc icinde evlenmek mantıklı değil okulum da yeni bitti gibi şeyler yazmıştım . Geçen akşam sevgilim hotmail sifreni degsitirmissin dedi bende burdan bildirim gidiyo diye degitirmistim onada söyledim inanmadi bana yemin etti mesajlarimi okumcagina verdim şifreyi o an nete girme imkanım da yoktu ertesi gün oldu ters ters konuşuyo sonra tabi ben anladım yazdıklarımı okuduğunu. Sana çok kırgınım o yazdiklarina inanamiyorum gerçekleri görmüş oldum falan dedi ne dcegimi bilemedim ne denir ne yapılır ki böyle durumda
Gel gör ki bunu ona anlat . Aslında bence herseyin tek sebebi benim onu düşünmem. İlk önceleri üzülüyodum onun için parası kalmıyor diye mümkün olduğunca destek olmaya calisiyodum olabildigince içten içe ailesine sitem ediyodum bu çocuğu niye bu duruma getirdiler diye . Sonraları evlilik söz konusu olmaya başlayınca yine onu düşündüm bi bakıma istediklerimi alsın nasıl oderse ödesin demedim hiç bi zaman . Aşkım benim de kesin bi isim yok şimdilik . Ben ne kadar uygun bişeyler istesem de hem kredi borcu hem dügün borcu yipranirsin sonra keşke biraz daha bekleseydik dersin pişman olursun o borç içinde bunalirsin dedim sen onları düşünme yanımda ol yeter dedi ama.öyle olmuyor işte görüyorum hep cevremdenKusıra bakmasın da çok saf salak bi kız olman lazım ses çıkarmaman için bunun paragözlülükle ilgisi yok ... Mantıklı her insan sorun eder. .
Ayyy allahım hepimize yardım etsin Hayırlısini nasip etsin canım ya ben düşün düşün kafayı yicek gibi oluyorum sevgilimi çok seviyorum 2 yıldır hep bana destek oldu asla hakkıni ödeyemem ama evlilik bambaşka bişey bunun bilincindeyim ve cok korkuyorum anlayissiz bi insan değilim ama bazi şeyler de zoruma gidiyor işte napiyimBen daha yeni evliyim canim.yasimda 23.bnce sakin evlenme.ailesine bu kdar duskun olan erkekten hayir gelmez bekleme yani..benim kardesimde evli kocasi ailesine cok duskun.gorumceside cok fena.kardesim suan bosanmayi dusunuyo.kocasi ailesine 20 milyar kredi cektu aralari bozuk kardesimle
emin olsun ki senin onun yanında olmanla o borçları dert etmemezlk yapmicak ,işin içinden cıkamayıp bir şeylere yetişemedeği zaman anlicak anyayı konyayı, o yüzden temknli olmakta fayda var sakın evlilik işini aceleye getrmeGel gör ki bunu ona anlat . Aslında bence herseyin tek sebebi benim onu düşünmem. İlk önceleri üzülüyodum onun için parası kalmıyor diye mümkün olduğunca destek olmaya calisiyodum olabildigince içten içe ailesine sitem ediyodum bu çocuğu niye bu duruma getirdiler diye . Sonraları evlilik söz konusu olmaya başlayınca yine onu düşündüm bi bakıma istediklerimi alsın nasıl oderse ödesin demedim hiç bi zaman . Aşkım benim de kesin bi isim yok şimdilik . Ben ne kadar uygun bişeyler istesem de hem kredi borcu hem dügün borcu yipranirsin sonra keşke biraz daha bekleseydik dersin pişman olursun o borç içinde bunalirsin dedim sen onları düşünme yanımda ol yeter dedi ama.öyle olmuyor işte görüyorum hep cevremden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?