Yakalandım Sanırım

Adam sözünde durmamış bence sende o konuda baskı yap. Erkek adamın söz verip kandırması diğer tüm haklılıklarını siler.
Sen şimdi sana artık güvenmiyorum da dersin bana ama bende sana güvenmiyorum zaten millete neler anlatmissin diye konuya girdi o yüzden bişey diyemedim

Oda benim bencil olduğumu söylüyor bugün sen herkese bneden dert yakiniyosun ama asıl sen benim kıymetimi bilmiyosun dedi bana
Guzelim kala kala ona mi kaldin ? Zaten hep para vericekmis ailesine baksana. Sen hep borc oduyeceksin muhtemelen. Inanma bu ayaklara. Yol ver gitsin.

Valla iyi olmuş görsün haksız olduğunu..
Haksız olduğunu bi görse :) Adam yazdığım o kadar şeyden benim bencil bi kiz , paragöz yaptigim şeyin hiç hoş olmayan bi tavır , rahat bi hayat isteyen para olmaDigi için ondan ayrilcagimi , ona yaptıklarimi yuzledigimi çıkartmış.

Kusıra bakmasın da çok saf salak bi kız olman lazım ses çıkarmaman için bunun paragözlülükle ilgisi yok ... Mantıklı her insan sorun eder. .

Ben daha yeni evliyim canim.yasimda 23.bnce sakin evlenme.ailesine bu kdar duskun olan erkekten hayir gelmez bekleme yani..benim kardesimde evli kocasi ailesine cok duskun.gorumceside cok fena.kardesim suan bosanmayi dusunuyo.kocasi ailesine 20 milyar kredi cektu aralari bozuk kardesimle

Kusıra bakmasın da çok saf salak bi kız olman lazım ses çıkarmaman için bunun paragözlülükle ilgisi yok ... Mantıklı her insan sorun eder. .
Gel gör ki bunu ona anlat . Aslında bence herseyin tek sebebi benim onu düşünmem. İlk önceleri üzülüyodum onun için parası kalmıyor diye mümkün olduğunca destek olmaya calisiyodum olabildigince içten içe ailesine sitem ediyodum bu çocuğu niye bu duruma getirdiler diye . Sonraları evlilik söz konusu olmaya başlayınca yine onu düşündüm bi bakıma istediklerimi alsın nasıl oderse ödesin demedim hiç bi zaman . Aşkım benim de kesin bi isim yok şimdilik . Ben ne kadar uygun bişeyler istesem de hem kredi borcu hem dügün borcu yipranirsin sonra keşke biraz daha bekleseydik dersin pişman olursun o borç içinde bunalirsin dedim sen onları düşünme yanımda ol yeter dedi ama.öyle olmuyor işte görüyorum hep cevremden

Ayyy allahım hepimize yardım etsin Hayırlısini nasip etsin canım ya ben düşün düşün kafayı yicek gibi oluyorum sevgilimi çok seviyorum 2 yıldır hep bana destek oldu asla hakkıni ödeyemem ama evlilik bambaşka bişey bunun bilincindeyim ve cok korkuyorum anlayissiz bi insan değilim ama bazi şeyler de zoruma gidiyor işte napiyim

emin olsun ki senin onun yanında olmanla o borçları dert etmemezlk yapmicak ,işin içinden cıkamayıp bir şeylere yetişemedeği zaman anlicak anyayı konyayı, o yüzden temknli olmakta fayda var sakın evlilik işini aceleye getrme

zaten sen onu küçümsemek için yardmlarını anlatmadn durumu acıkca belirtmek icn yazdın onu bizim gözümüzde küçk düşürmek icn değil yada ona hava atmak icin değil

biraz zaman ver üstüne düşme bence iyice düşünsün taşınsn ölçsün biçsin birazda senn acından düşünsn sen kendni acıkca ifade et gerisini zamana bırak gerisi ona kalmıs

Sakın taviz verme. Yanlış anlamadıysam evlenince de ailesine maddi destek verecek. Eğer maddi imkanları iyiyse yardım eder de düğün eşya vb mühim şeylere dahi parası yetmezken evi nasıl geçindirecek? Siz de çalışacaksınız belki ama masraflarınıza yetmeyecek, belki kıt kanaat geçineceksiniz. NeDen, onun ailesinin rahatı için?
Gelecek hiç parlak görünmüyor. Aşk güzel de karın doyurmuyor.
Seni sevgisinden kör sandı, baktı ki gözün açık gerçeklerin farkındasın, işine gelmedi.

Bu çocuk seni çantada keklik sanmış , hayal ettiği gibi olaylar gelişmeyincede sana yüklenmiş ,
sana acımıyor ama ailesine acımış
böyle başladıysa böylede devam eder aile alıştımı sömürmeye bunun sonu gelmez , zaten kendiside öyle olduğunu asla kabullenmez , hep onun fikri ve ailesi haklıdır , sense haksız , böyle tiplerle evlenilmez ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…