Yakalandım Sanırım

Senin dert yakınma hakkın yok muymus ? Sanki görgü kuralı ogretir gibi dert yaknman hos degil dems

Lafa bak.
Simdi evlensen o 30 milyarin sIkintisini sen cekmicekmiymissin ?
Herif hem borca batiyo, hem hemen evlenelelim
Diyo ki salvatina ates dustugunden bence, duzenli yatak arkadasi ariyo.
Ama sen evini doseyemezssin, istediklerimi alamazssin.

Onunkiler ana baba da sen agac kovugundan mi ciktin ?

Gercekten birak bu herifi. Ben onu cok da sevdigini dusunmuyorum sahsen. Bence bu bencillikleri i gorunce sogumaya basladin.

Şöyle düşünüyorumda kredi çekip sende onun şartlarına razı gösterip evlensen neler yaşayacağanı bir göz önüme geliyor , üst baş alamıyacaksın ,dışarda yemek yiyememiyeceksin hafta sonu gezemiyeceksin büyük ihtimalle annesi götürür gezme diye ve masraf olmasın diye ,
maddiyatsız hayat olmaz ki ,
aşk karın doyurmuyor ,
baba evinde prenses gibi yaşaman daha hayırlı bence sonrada başlar kavgalar ,ve evlilik çatırdar
başlangıçlar çok önemlidir , bu çocuk seni kandırmaya kafasına koymuş evliliği kolay sanıyor , hiç markete gitmiyor herhalde bir poşet kaç tl dolduğundan haberdar değil herhalde , aşk sözcükler söylemek beleş , gerçek hayat acı

Karma karışık oldum desem yeridir soğumadım galiba ama eskisi gibi heyecan yok içimde öyle olsa aman umrumda değil hiç bişey evlenelim derdim şuanda babam git evlen dese de olur evlenelim diyemem sanırım gözüm korktu . Sadece bu konuda değil gösterdiği tepkiler anlayissizligi korkuttu En çok da. Çünkü kendimi anlatamiyorum yada o anlamak istemiyor böyle bi durumda aynı evin içinde bi beraberlik yürütmek zor ama seviyorum da . Ancak bu kadar tarif edebiliyorum hislerimi çoğu zaman adını koyamiyorum. Şimdi yine kavga ettik mesela . Onun ev arkadaşı sevgilisinden ayrılmıştı aylar önce ama.kızı resmen gel git diye kullaniyodu can sıkıntısına cinsel anlamda değil yalnız kalmamak için kızı da bi görsen iz temizlik iyi niyet yüzünden belli. Her neyse çocuk ayrıldı en sonunda başkasına gitti tabi aylar önce geçen gün de bi mevzudan dolayi kızla erkek karşı karşıya gelmisler benimkinin arkadaşı kızdan Helal lik istemiş kızda helal etmiyorum yaptıklarını hep sonradan duydum demiş çocuk da üzülüyoMuş benimkine anlatmış . Sevgilim de ne üzülüyosun ya etmiyosa etmiyo olan olmuş acıma boşuna demiş sana inanmıyorum hiç mi Vicdanın yok dedim sevgilime bide bigün başına gelirse anlarsın öyle konuşmak kolay dedim kaç yaşına geldin hala ne.konuştuğunu bilmiyosun bigün sana bende yaparsam anlarsın diye beni tehdit ediyo sun ağzından çıkanı kulağın duysun kapat telefonu dedi suratıma kapatti bu anlayissiz hallerini gördükçe uzaklasiyorum

Siz %100, kelimesi kelimesine olanlarida yazsaniz o bunlari okudugu icin kirilmistir, uzulmustur normal.
Cunku siz muhtemelen uzulmesin diye hic bir zaman burada yazdiginiz kadar net konusamadiniz ona.
Bence iyi olmus, sizin ne dusundugunuzu gormus oldu.
Bundan sonra nasil bir yol izleyecegine o karar versin.
Hatta kusura bakmasinda size soz verdigi halde mesajlarinizi okudugu icin utansin kendinden, buna ne demeli?

O benimle herseye razıymis benden de onu bekliyorMuş. Evet belki beni istiyosun ama rahat bi hayat içinde istiyosun diyo bana. Anlamıyorum her genç kız gibi huzurlu mutlu bi yuva istiyorum günlerce tek tek Üşenmeyip Evimin eşyalarını düzmek istiyorum çünkü kendi anne evimde böyle bi durumum olmadı halada yok çok heves ediyorum. Lüks şeyler de gözüm yok ama bu bile çok geliyo gözüne galiba

Kesinlikle. Bugüne kadar asla buraya yazdığım gibi konusamadim ona . Onu kirmayacak kelimeleri özenle seçip konuştuğum zaman da bile azari basiyodu bunları okuyunca ne düşünmüştür Allah bilir.. Ayrıca utanma falan da yok hoc sezmiyorum hatta bence iyi ki de girip okumusum diyor

Bencede kork evlenip boşanmak çok zor , zaten evlilik içln aşk yeterli değil , en iyisi zaman bırak şu evlilik olayınıda hafife al , pek evlenecek olgunlukta göremedim ben bu çocuğu , seni çok üzecek depresyona sokacak türden gibi sevse seni üzmemeye bakar bunda birde küstahlık var , bulunmaz hintkumaşı mı sanıyor kendi ? Anlamdım ?

kendı ısıne gucune baksın ne ayıp mesajlarını yorumlarını okuyor
ıyı olmus bu ona ders olsun bence
bıdaha acıp okumasın zira fazla merak kediyi öldürür
sen yakalanmadın rahat ol zamana bırak

Mesaj gitmesini engelleyebilurdin niye sifreni degistirdin ?Sevgilin sifreyi istediginde oyalasaydin keske hemen vermeseydin.Gerci sevgilin haksiz ama gercekler agir gelir.Bekle ve gör bakalim nasil sindirecek...
cmm bu e postaya bildirm gelemesini naaıl engelleyebilirz ya bnde gelsn istemiyrm

Yakalanmadınız en azından sizin gerçek düşüncelerinizi öğrenmiş oldu. Çokta iyi oldu. Bırak okusun, birazda utansın (tabii utanma duygusu varsa..)
Şu yaşında olmana rağmen çok olgun düşünüyorsun. Ayrıca konunu unutmadım. Çok merak ediyordum gelişmeleri. Bu borçların içinde evlilik olmaz. Hayat sürmez. Aşk, sevgi bir yere kadar... aşkın ve sevginin tedavisi evlilik. Aklınızı başınıza toplayın demeyeceğim oldukça olgun ve mantıklı davranıyorsunuz.
Sana acımayan ve ailesine acıyan her dediğini yapan bir herifle ömür geçmez. Gençliğini mahvetme böyle insanlar için..

Benimde sevgilim vardı liseden mezun olduğum zamanlar. Aşırı aileciydi. Neymiş evlenince annemle yaşayacaksın, senin elinde para olsa da anneme vereceksin. O nereye giderse sende oraya gideceksin.. Çalıştığı paralar hep aileye gidiyordu. Askere gittiğinde parayı ailesinden değil benden isterdi. Tabii vermezdim askerde böyle tartışmalar çıktı soğudum midem bulandı ''Sen kim oluyorsun ulan....'' diye girdim ''Defol'' ile bitirdim.

Harbiden kim bunlar yahu?

Okumam diye soz verip okumasi hata. sizin onun sözüne güvenip şifre vermeniz de ayrı bir hata. birde dikkatimi çekti niye sürekli sonra evlenelim evliliği erteleyelim diye dil döküyorsunuz adama? Yani daha doğrusu niye kendinizi onu ikna etmek için yıpratıyorsunuz. Aileme konuyu açtım o kredi bitmeden kimseyle evlenemezsin dediler deyin.nerden bilecek gerçekten ailenizle konuşup konusmadiginizi.gorsun ağaç kovuğundan çıkmadığınızı.

Sana yemin edip söz verip yinede mesajlarını okuyan adama ne kadar guveniyorsun..zaten bencil rabbena hep bana benim aileme diyor iyi olmuş gorduğu bence tekmeyide bas bunuda gorsun.boyle bencil kendini düşünen insanlarla mutlu olamazsınız.

Kızım sen kendini yakarsın buraya da çok konu açarsın..ahanda bunlar kayda geçsin.

Vayyy bee :) Hepimiz sen gibi olabilsek bu bencil erkeklerin kökünü kuruturuz vallahi , ayrica konumla ilgilendiğin için de çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…