Yakama yapıştı ağzını yüzünü dağıtırım dedi.

Bir insan kendine bunu niye yapar? Siz kendinize saygı duymazsanız karşınızdakinin de duymasını bekleyemezsiniz. Yukarıda bir üye yazmıştı, maslesef çok katılıyorum. Bu adam gelse özür dilese, siz gene devam edersiniz...

Mesajı gösterme nedenin kıskandırmak, bak peşimde erkekler var, ona göre ayağını denk al demek için yapılmış sanırım. Erkek arkadaşın tam bir terliksi, kıl kurdu hatta amip. Ancak sen neden böyle davranıyorsun? Ne bekliyorsun tek hücreli bir canlı olan sevgilinin, aman ben bunu elinden kaçırmayayım, el üstünde tutayım diyeceğini mi?

Tekrar barışarak yapacağını yapmışsın, sonra mesaj gösterme, sinir krizi geçirme, arabadan inmeme, beni götürme deme ile tüyler dikmişsin.

Kendi kendini dövmen bile show.

Mesajı göstermemin sebebi adamı tanıyor olması burası küçük bi yer kulağına giderse falan diye. Kıskandırmak değildi amacım bişey saklamamaktı. Çünkü devamlı beni bu konuda uyarıyordu biri laf agae biri yazar anında haberim olacak diye. Ama bu tepkileri bu sözleri hiç beklemiyordum mahvetti beni

Bu mesajı yazan parmaklarına üzüldüm.

Yani siz bu dağ ayısıyla sürdürmek mi istiyorsunuz, anlamadım
Dediğiniz gibi dağ ayısı sinirlenince ne dediğini ne yaptığını bilmiyor. Beş senemiz bitecekti bu pazar bi sürü söz verdi yemin etti barışmak için uğraştı çabaladı. Ama yine hiç bişey değişmedi. Kalbim çok acıyor

Al birini vur ötekine!

Muhtemelen ilk barışması değil, son da olmayacak. Sevgilisi yeterli ilgiyi göstermeyince, burada ilgi aramaya gelmiş.

Yaptiginiz herrrr hareket tepki almaya yonelik ammaaa herrrr hareket yani arabadan inip duraga gitmeniz bile peşinizden gelecegini düşünmenzden kaynakli. Hediyeleri cikartirken bile " cikartmama izin verdi" diyorsunuz cikartma dese ben cikaracaktim zorla taktirdi yazacaktiniz. Arabaya da zorla binmediniz. Sinir krizi de gecirmediniz sinir krizi geciren insan arabayi adamin basina çalar inerdi coktan kendini adama tartaklatmazdi. Yok ailem makyajim filan hic akliniza gelmezdi gecer kenarda biyerde silerdiniz. Arabada da duş yok ya neticede durunca ne olacak icerde? Once bi kendinize durust olun

Cidden bu hareketleri yapmaya utanmadın mi, adam sana hakaret ederken bindin arabaya daha da mi dinledin hakaretlerini.. Of pes, cidden ben utandım hala drama yapıyorsun, uzak dur uzak. Her haltı da şu "sevgililerinize" göstermeyin kıskansın diye, hoşunuza mi gidiyor böyle rezil edilmek anlamiyorum ki!

Eski konunu şuraya bırakıp gidiyorum. Fazla söze gerek yok
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bir Dünya bir araya gelse yapamazmış.

Kıskandırıp dikkat çekme planınız ters tepmiş diye yorumladım. Size gecenin köründe yürüyen abazaya “sen hayırdır” diye cevap yazarsınız biter gider. Ya da onu bile yapmaz engellersin geçersiniz. Sevgiliniz normal bi tip olsa mesajı göstermenizi, “haberin olsun” demenizi belkiii bi nebze anlardım. Ama dağ ayısı olduğunu ben burdan saniyeler içinde anlıyorsam siz hayli hayli biliyorsunuz. Görsün kıskansın istemişsiniz dozunu ayarlayamamışsınız dlldldld. Ayrıca yok sinir/ağlama krizi geçirdim yok kendime vurdum yok çığlık çığlığa ağladım bilmem ne, bi de bayılsaydınız seri tamamlanırdı. Bunlar bildiğiniz histerik hareketler, benzerini 90 yaşında babannem yapıyor, istediği olmayınca fenalaşıyor falan, okuma yazması yok o kadar diyim. Hele arabadan inmek istememe kısmında ben de histeri krizi geçirip fenalaştım artık. Adam TEHLİKELİ, psikopat ve maganda. siz ölmeyi geçirdiğiniz histeri krizi mi sanıyorsunuz? sizi indirip göndermiş diye yatıp kalkıp şükredin. Yakanıza yapışan ağzını yüzünü dağıtırım diyen bi adamdan beklentilerinize bakın, şaka mı bu? “Beni çöp gibi bıraktı” diyorsun hala, aloo böyle adamlar kadını doğrayıp çöpe bırakıyor?! sen çöp gibi bıraktığına şükret kendine gel lütfen diyorum

Benim oturduğum yer köy yani apartman ışık o bu yok saat altı dan sonra araba da yok. Arabadan inmem dememin sebebi yüzümü gözümü düzeltmekti çünkü gerçekten çok kötü bi haldeydim. Merkezi bi yer olsa zaten bi cafe tuvaletinde yada apartman içinde yapardım bilip bilmeden çok güzel kalp kırıyorsunuz. Ben zaten çok kötü bi haldeyim mide ağrısından ölüyorum bana destek olun diye konu açtım hepiniz aşağılayın diye değil…

Gerçekten bazı kadınları asla anlamıyorum. Sizin kendinize saygınız yok mu? Üç kuruşluk bir insan bozuntusu için değer mi?
Siz onun için ceptesiniz. Nasıl olsa gitmez deyip her türlü şiddeti uyguluyor size.
Allah aşkına barışmayın bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…