Kesin öyledirBu arkadaşımın konusu benim değil konunun içeriğinde de yazıyor.
Öyle deme elleri yaralanmış sağa sola vurmaktan, midesi de ağrıyormus... Tam drama q.Şu hediyeleri cart diye koparıp ağzına sokman (yumuşattım) gerekirken çikarmama izin verdi diye zırlıyorsun
Amacı egosunu tatmin etmek içten içe bak ben güzelim senden baskalari da var beni begenenler oluyor demek başka ne olabilir acaba sonra millet birbirini vuruyor bir hic uğruna haberlerde izliyoruzmesajı göstermekteki amacınız neydi?
Bak vah vah edip üzülüp adalet arıyoruz ama ortalama hep böyle adamlarla sevgili oluyorlar bu kadın 32 yaşinda kaçıncı affedişi?19 yaşında kız zannettim, 32 yaşındaymışsınız.
Böyle mağara ayısı bir adamla niye yeniden deniyorsunuz?
Niye bak bana ne mesaj attı diye gösteriyorsunuz?
Adınızı anıtsayaça yazdırıp Twitter'da adalet arayalım diye mi?
Kaç kadın düzelir düşüncesiye öldürüldü farkında mısınız ? Uzak durun şu adamdanMerhaba daha önce uzun yıllar birlikte olduğum kişiden ayrılıp çok acı çektiğim için duanızı istemiştim. Aradan biraz daha zaman geçince bana ulaştı yeminler etti sözler verdi gerekirse doktora gidip düzeleceğini son bi şanş vermemi istedi zaten seviyordum çok mutsuzdum inandım barıştım. Bişeyler ilkten güzel gibi gitsede sonra sonra yine sürekli kalbimi kırmaya devam etti..
Asıl meseleye gelirsek ıkı gün önce buluştuk güzel bi yerde yemek yedik kahve içtik. Sonra birisi bana mesaj atmıştı onun tanıdığı birisi ve ben bunu ona gösterdim haberi olsun diye. Ondan sonra kıyamet koptu ben nasıl kadınmışım bana gecenin bir buçuğunda nasıl yazarlarmış namusuma kadar dil uzattı. Ben sinir krizi geçirdim arabada kendime vurdum hep çığlık çığlığa ağladım umrunda olmadı. Sonra elimi arabaya vurdum sakın bi daha arabama vurma parasını sen vermedin dedi bana o kadar zoruma gitti ki.
Doğum günümde altın bi bileklik almıştı barışmadan sonra. Onun öncesinde de yine hediye ettiği saat de kolumdaydı. Onları gösterip sen bunları takmayı hak etmiyorsun dedi bende çıkarıp verdim çıkarmama izin verdi. Ben o haldeyken bana ağzına geleni saydı. Sonra ben Benı bu halde eve götürme dedim inmem arabadan dedim sike sike ineceksin dedi. Çünkü gözlerim şişmisti her herim makyaj akıntısı olmuştu simsiyah ben inmek istemeyince yakama yapıştı salladı beni Senın ağzını yüzünü patlatırım dedi. Dua et ağzını yüzünü patlatmadım dedi.
Bana mesaj atan kişi kuaför arkadaşımla kuaföre gitmiştik ben parayı adamın hesabına yollamıştım para bana iade olarak geri gelmiş haberim yoktu. Sonra bu adam arkadaşımı görmüş tanımış para hesaba gelmedi demiş. Arkadaşımda bana adamın numarasını attı ibanı al yolla parayı diye bende öyle yolladım kusura bakmayın geri geldiğini anlamadım dedim. Adamda önemli değil bazen sistemsel oluyor falan dedi. Aradan on gün geçti bana gece bir buçukta mesaj attı yürüme misalinde. Bende bunu sevgilime gösterdim ertesi gün buluştuğumuzda kıyamet koptu. Neden arkadaşıma yazmamış da bana yazmış neden hecenin bir buçuğunda bana mesaj atacak cesaret bulmuş ben yüz vermişim ben cesaret vermişim adama ağzına gelen ne varsa söyledi.
İçim paramparça şekilde çöp gibi beni bıraktı sonrasında ne aradı ne sordu. Onca sözden yeminden sonra bana yine kocaman bi hayal kırıklığı yaşattı. Ben bunca sene çektiklerimi nasıl unutacağım…
Benim ellerim hep yara olmuşken bana değilde telefonun ışığını açıp arabasına baktı .. Bana yüzük alacaktı sen yüzük alınacak kadın mısın dedi .. Öldüm bittim o gece mahvoldum. Bi insan bi insana bunca ağır sözleri nasıl söyler nasıl bu kadar kıyar
Kesinlikle psikolojik destek almanız lazım.Ben sinir krizi geçirdim arabada kendime vurdum hep çığlık çığlığa ağladım umrunda olmadı.
Sonra ben Benı bu halde eve götürme dedim inmem arabadan dedim ….. ineceksin dedi. Çünkü gözlerim şişmisti her herim makyaj akıntısı olmuştu simsiyah ben inmek istemeyince yakama yapıştı salladı beni Senın ağzını yüzünü patlatırım dedi. Dua et ağzını yüzünü patlatmadım dedi.
Ve o gece ağzınızı yüzünüzü patlatarak hastanelik etmediği, öldürülen milyonlarca kadından biri olmadığınız için ne kadar dua etseniz az, olmayacak bir ilişkiyi tekrar tekrar yaşamaya çalışarak hayatınızı hiçe sayıyorsunuz, bir gün o adamın elinde çok daha fazlasını yaşayabilirsiniz, 32 yaşındaymışsınız kendinize gelin lütfen.Öldüm bittim o gece mahvoldum. Bi insan bi insana bunca ağır sözleri nasıl söyler nasıl bu kadar kıyar
anoo 32 yaşındaymış. daha da beter.yaşlar küçük sanırım. arkadaşlar siz ilişkiyi, aşkı saçma sapan dizilerdeki gibi bir şey sanıyorsunuz sanırım. ne kadar kavga olursa, ne kadar itiş kakış olursa o kadar büyük ve tutkulu geliyor galiba size.
ilişki böyle bir şey değil ya. aşk, tutku bu değil. allah aşkına ya hiç mi kendinize saygınız yok gerçekten? telefonda mesaj göstermek ilgi çekmek için belli ki. ha değilse daha beter. adam nasıl korkuttuysa her şeyin hesabını vermeye çalışıyorsun. araba yumruklamak, hakaret duymak, hediyeleri istemek of of gerçekten.
ayrılıp her yerden engelleyip bir süre kendine odaklanmayı dene. hayatımdaki insanlar bana böyle davranma cesaretini nereden buluyor ve bu cesareti ben vermediysem de ağızlarının paylarını verip hayatımdan neden sktr edemiyorum sorularının cevabını düşün.
Sen bu çocuktan kurtulduğuna sevin , kına yak, kurban kes…Bi de ağzını yüzünü patlatırım diyo dağ ayısı…Neyin krizini geçiriyorsun ??? sen kendine hiç değer vermiyorsun ki eller nasıl versin? Kendini dövmek nedir ? Bu filmlerdeki gibi krizler geçirerek olmuyo bu işler.Daha 20 lerin başı gibi geldiniz bana.Sana değer vermeyenin yanında bir dk durmaman gerektiğini hemenn anlaman lazım…Bu yarın gelse özür dilerim dese muhtemelen kabul edeceksin, öyle kör olmuşsun.Kıytırık bir altın bilekliği senden geri alan layık bulmayan bi adama ömrünü sunmayı falan mı düşünüyorsun? Yapma ….Yapma….Lütfen biraz kendine saygı duy.Mesajı göstermemin sebebi adamı tanıyor olması burası küçük bi yer kulağına giderse falan diye. Kıskandırmak değildi amacım bişey saklamamaktı. Çünkü devamlı beni bu konuda uyarıyordu biri laf agae biri yazar anında haberim olacak diye. Ama bu tepkileri bu sözleri hiç beklemiyordum mahvetti beni
Kesinlikle psikolojik destek almanız lazım.
Ve o gece ağzınızı yüzünüzü patlatarak hastanelik etmediği, öldürülen milyonlarca kadından biri olmadığınız için ne kadar dua etseniz az, olmayacak bir ilişkiyi tekrar tekrar yaşamaya çalışarak hayatınızı hiçe sayıyorsunuz, bir gün o adamın elinde çok daha fazlasını yaşayabilirsiniz, 32 yaşındaymışsınız kendinize gelin lütfen.
Kıskansın
Birbirinize ne kadar da yakışıyorsunuz kalite olarak.Dediğiniz gibi dağ ayısı sinirlenince ne dediğini ne yaptığını bilmiyor. Beş senemiz bitecekti bu pazar bi sürü söz verdi yemin etti barışmak için uğraştı çabaladı. Ama yine hiç bişey değişmedi. Kalbim çok acıyor
Ya ben bu yazdığına birkaç ay öncede çok gülmüştüm. Şimdi hatırladım yine komik geldiSenın boynunu bu aşkın boynunu bükük bırakırsam O. Çocuğuyum bile dedi
Kendine saygısı olan yüksek sese bile tahammül etmez. İşitip işitip yutup dert ettiği şeylere bak. Altınları çıkarmasına izin vermişmiş.32 yaşındaymış birde..
bindin arabaya baktın dangur dungur konuşuyor inersin taksiye otobüse biner kendin dönersin evine. bu kadar lafı yiyip elini kolunu oraya buraya vurmanın alemi mi var.
Adamların hipnoz etme kabiliyeti yok, kadınların kanma potansiyeli yüksek, siz de ne yaparsa yapsın kanıp inanan kadınlardansınız, dövünmeyi ah vah etmeyi bırakıp bir an önce uzman yardımı alın, yoksa gerçekten Allah korusun ama kendinizi bu adama öldürteceksiniz, haksız tahrikten birkaç sene yatıp hayatına bakacak, olan size ve ailenize olacak, azıcık yaşınızın olgunluğu mantığı olsun.benım bu durumdan tamamen kurtulmam şart. Senelerdir çekmediğim kalmadı. Kendime saygımda kalmadı. Ondan öncesinde asla böyle hi insan değildim beni hipnoz etti bağladı dengesiz hareketleri git gelleri pislolojim alt üst oldu. Acil destek almam gerektiğinin farkındayım. Bana küfür etti hakaret etti ağza alınmayacak şeyler söyledi. İçime taş gibi oturan bi acı var
Çok güzel kıskanmış.Kıskansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?