Yakama yapıştı ağzını yüzünü dağıtırım dedi.

Bak vah vah edip üzülüp adalet arıyoruz ama ortalama hep böyle adamlarla sevgili oluyorlar bu kadın 32 yaşinda kaçıncı affedişi?

Kaç kadın düzelir düşüncesiye öldürüldü farkında mısınız ? Uzak durun şu adamdan

yaşlar küçük sanırım. arkadaşlar siz ilişkiyi, aşkı saçma sapan dizilerdeki gibi bir şey sanıyorsunuz sanırım. ne kadar kavga olursa, ne kadar itiş kakış olursa o kadar büyük ve tutkulu geliyor galiba size.

ilişki böyle bir şey değil ya. aşk, tutku bu değil. allah aşkına ya hiç mi kendinize saygınız yok gerçekten? telefonda mesaj göstermek ilgi çekmek için belli ki. ha değilse daha beter. adam nasıl korkuttuysa her şeyin hesabını vermeye çalışıyorsun. araba yumruklamak, hakaret duymak, hediyeleri istemek of of gerçekten.

ayrılıp her yerden engelleyip bir süre kendine odaklanmayı dene. hayatımdaki insanlar bana böyle davranma cesaretini nereden buluyor ve bu cesareti ben vermediysem de ağızlarının paylarını verip hayatımdan neden sktr edemiyorum sorularının cevabını düşün.

Ben sinir krizi geçirdim arabada kendime vurdum hep çığlık çığlığa ağladım umrunda olmadı.
Kesinlikle psikolojik destek almanız lazım.

Öldüm bittim o gece mahvoldum. Bi insan bi insana bunca ağır sözleri nasıl söyler nasıl bu kadar kıyar
Ve o gece ağzınızı yüzünüzü patlatarak hastanelik etmediği, öldürülen milyonlarca kadından biri olmadığınız için ne kadar dua etseniz az, olmayacak bir ilişkiyi tekrar tekrar yaşamaya çalışarak hayatınızı hiçe sayıyorsunuz, bir gün o adamın elinde çok daha fazlasını yaşayabilirsiniz, 32 yaşındaymışsınız kendinize gelin lütfen.

anoo 32 yaşındaymış. daha da beter.

Sen bu çocuktan kurtulduğuna sevin , kına yak, kurban kes…Bi de ağzını yüzünü patlatırım diyo dağ ayısı…Neyin krizini geçiriyorsun ??? sen kendine hiç değer vermiyorsun ki eller nasıl versin? Kendini dövmek nedir ? Bu filmlerdeki gibi krizler geçirerek olmuyo bu işler.Daha 20 lerin başı gibi geldiniz bana.Sana değer vermeyenin yanında bir dk durmaman gerektiğini hemenn anlaman lazım…Bu yarın gelse özür dilerim dese muhtemelen kabul edeceksin, öyle kör olmuşsun.Kıytırık bir altın bilekliği senden geri alan layık bulmayan bi adama ömrünü sunmayı falan mı düşünüyorsun? Yapma ….Yapma….Lütfen biraz kendine saygı duy.

benım bu durumdan tamamen kurtulmam şart. Senelerdir çekmediğim kalmadı. Kendime saygımda kalmadı. Ondan öncesinde asla böyle hi insan değildim beni hipnoz etti bağladı dengesiz hareketleri git gelleri pislolojim alt üst oldu. Acil destek almam gerektiğinin farkındayım. Bana küfür etti hakaret etti ağza alınmayacak şeyler söyledi. İçime taş gibi oturan bi acı var

Birbirinize ne kadar da yakışıyorsunuz kalite olarak.

Senın boynunu bu aşkın boynunu bükük bırakırsam O. Çocuğuyum bile dedi
Ya ben bu yazdığına birkaç ay öncede çok gülmüştüm. Şimdi hatırladım yine komik geldi

Gerçek Dünya'ya döner misin artık?
Normal insanlar böyle ilişkiler yaşamaz. Bunu yaşatan insandan kaçar, daha da içine çekilmez. Bu drama sana mutluluk getirmez.
Şu kıroluğu atın üstünüzden

Aşkın boynunu bükük bırakmak ne aq

32 yaşındaymış birde..
bindin arabaya baktın dangur dungur konuşuyor inersin taksiye otobüse biner kendin dönersin evine. bu kadar lafı yiyip elini kolunu oraya buraya vurmanın alemi mi var.
Kendine saygısı olan yüksek sese bile tahammül etmez. İşitip işitip yutup dert ettiği şeylere bak. Altınları çıkarmasına izin vermişmiş.

Adamların hipnoz etme kabiliyeti yok, kadınların kanma potansiyeli yüksek, siz de ne yaparsa yapsın kanıp inanan kadınlardansınız, dövünmeyi ah vah etmeyi bırakıp bir an önce uzman yardımı alın, yoksa gerçekten Allah korusun ama kendinizi bu adama öldürteceksiniz, haksız tahrikten birkaç sene yatıp hayatına bakacak, olan size ve ailenize olacak, azıcık yaşınızın olgunluğu mantığı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…