- 28 Mart 2020
- 21.455
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.297
- 598
Üzülecek bin tane şeyimiz var. Adam gibi kendini korumayana da napiyim valla derdim değil. Şu çöp suyu ile yeniden barışmış. Cennet bahçelerinde mi yaşayacak sanıyor kendini? Ne hali varsa görsün diyesim geliyor. Sanki akıl versek anlayacak mı?Bak vah vah edip üzülüp adalet arıyoruz ama ortalama hep böyle adamlarla sevgili oluyorlar bu kadın 32 yaşinda kaçıncı affedişi?
Arabadaki kavgaya kadar okudum, yetti.Merhaba daha önce uzun yıllar birlikte olduğum kişiden ayrılıp çok acı çektiğim için duanızı istemiştim. Aradan biraz daha zaman geçince bana ulaştı yeminler etti sözler verdi gerekirse doktora gidip düzeleceğini son bi şanş vermemi istedi zaten seviyordum çok mutsuzdum inandım barıştım. Bişeyler ilkten güzel gibi gitsede sonra sonra yine sürekli kalbimi kırmaya devam etti..
Asıl meseleye gelirsek ıkı gün önce buluştuk güzel bi yerde yemek yedik kahve içtik. Sonra birisi bana mesaj atmıştı onun tanıdığı birisi ve ben bunu ona gösterdim haberi olsun diye. Ondan sonra kıyamet koptu ben nasıl kadınmışım bana gecenin bir buçuğunda nasıl yazarlarmış namusuma kadar dil uzattı. Ben sinir krizi geçirdim arabada kendime vurdum hep çığlık çığlığa ağladım umrunda olmadı. Sonra elimi arabaya vurdum sakın bi daha arabama vurma parasını sen vermedin dedi bana o kadar zoruma gitti ki.
Doğum günümde altın bi bileklik almıştı barışmadan sonra. Onun öncesinde de yine hediye ettiği saat de kolumdaydı. Onları gösterip sen bunları takmayı hak etmiyorsun dedi bende çıkarıp verdim çıkarmama izin verdi. Ben o haldeyken bana ağzına geleni saydı. Sonra ben Benı bu halde eve götürme dedim inmem arabadan dedim sike sike ineceksin dedi. Çünkü gözlerim şişmisti her herim makyaj akıntısı olmuştu simsiyah ben inmek istemeyince yakama yapıştı salladı beni Senın ağzını yüzünü patlatırım dedi. Dua et ağzını yüzünü patlatmadım dedi.
Bana mesaj atan kişi kuaför arkadaşımla kuaföre gitmiştik ben parayı adamın hesabına yollamıştım para bana iade olarak geri gelmiş haberim yoktu. Sonra bu adam arkadaşımı görmüş tanımış para hesaba gelmedi demiş. Arkadaşımda bana adamın numarasını attı ibanı al yolla parayı diye bende öyle yolladım kusura bakmayın geri geldiğini anlamadım dedim. Adamda önemli değil bazen sistemsel oluyor falan dedi. Aradan on gün geçti bana gece bir buçukta mesaj attı yürüme misalinde. Bende bunu sevgilime gösterdim ertesi gün buluştuğumuzda kıyamet koptu. Neden arkadaşıma yazmamış da bana yazmış neden hecenin bir buçuğunda bana mesaj atacak cesaret bulmuş ben yüz vermişim ben cesaret vermişim adama ağzına gelen ne varsa söyledi.
İçim paramparça şekilde çöp gibi beni bıraktı sonrasında ne aradı ne sordu. Onca sözden yeminden sonra bana yine kocaman bi hayal kırıklığı yaşattı. Ben bunca sene çektiklerimi nasıl unutacağım…
Benim ellerim hep yara olmuşken bana değilde telefonun ışığını açıp arabasına baktı .. Bana yüzük alacaktı sen yüzük alınacak kadın mısın dedi .. Öldüm bittim o gece mahvoldum. Bi insan bi insana bunca ağır sözleri nasıl söyler nasıl bu kadar kıyar
Yaşayıp yaşayıp hâlâ bana bunu nasıl yapar diye soruyorsunuz ya cidden şaka mısınız? Bir erkeğin leş olduğunu kaç defa aşağılandıktan,şiddet gördükten sonra anlıyorsunuz??? Ciddi soruyorum hiç IQ testi yaptırmayı düşündünüz mü,belki de gerçekten algı,olayları idrak edememe sorununuz var,lütfen bir baktırın pisi pisine birinin elinde kalırsınız.....Merhaba daha önce uzun yıllar birlikte olduğum kişiden ayrılıp çok acı çektiğim için duanızı istemiştim. Aradan biraz daha zaman geçince bana ulaştı yeminler etti sözler verdi gerekirse doktora gidip düzeleceğini son bi şanş vermemi istedi zaten seviyordum çok mutsuzdum inandım barıştım. Bişeyler ilkten güzel gibi gitsede sonra sonra yine sürekli kalbimi kırmaya devam etti..
Asıl meseleye gelirsek ıkı gün önce buluştuk güzel bi yerde yemek yedik kahve içtik. Sonra birisi bana mesaj atmıştı onun tanıdığı birisi ve ben bunu ona gösterdim haberi olsun diye. Ondan sonra kıyamet koptu ben nasıl kadınmışım bana gecenin bir buçuğunda nasıl yazarlarmış namusuma kadar dil uzattı. Ben sinir krizi geçirdim arabada kendime vurdum hep çığlık çığlığa ağladım umrunda olmadı. Sonra elimi arabaya vurdum sakın bi daha arabama vurma parasını sen vermedin dedi bana o kadar zoruma gitti ki.
Doğum günümde altın bi bileklik almıştı barışmadan sonra. Onun öncesinde de yine hediye ettiği saat de kolumdaydı. Onları gösterip sen bunları takmayı hak etmiyorsun dedi bende çıkarıp verdim çıkarmama izin verdi. Ben o haldeyken bana ağzına geleni saydı. Sonra ben Benı bu halde eve götürme dedim inmem arabadan dedim sike sike ineceksin dedi. Çünkü gözlerim şişmisti her herim makyaj akıntısı olmuştu simsiyah ben inmek istemeyince yakama yapıştı salladı beni Senın ağzını yüzünü patlatırım dedi. Dua et ağzını yüzünü patlatmadım dedi.
Bana mesaj atan kişi kuaför arkadaşımla kuaföre gitmiştik ben parayı adamın hesabına yollamıştım para bana iade olarak geri gelmiş haberim yoktu. Sonra bu adam arkadaşımı görmüş tanımış para hesaba gelmedi demiş. Arkadaşımda bana adamın numarasını attı ibanı al yolla parayı diye bende öyle yolladım kusura bakmayın geri geldiğini anlamadım dedim. Adamda önemli değil bazen sistemsel oluyor falan dedi. Aradan on gün geçti bana gece bir buçukta mesaj attı yürüme misalinde. Bende bunu sevgilime gösterdim ertesi gün buluştuğumuzda kıyamet koptu. Neden arkadaşıma yazmamış da bana yazmış neden hecenin bir buçuğunda bana mesaj atacak cesaret bulmuş ben yüz vermişim ben cesaret vermişim adama ağzına gelen ne varsa söyledi.
İçim paramparça şekilde çöp gibi beni bıraktı sonrasında ne aradı ne sordu. Onca sözden yeminden sonra bana yine kocaman bi hayal kırıklığı yaşattı. Ben bunca sene çektiklerimi nasıl unutacağım…
Benim ellerim hep yara olmuşken bana değilde telefonun ışığını açıp arabasına baktı .. Bana yüzük alacaktı sen yüzük alınacak kadın mısın dedi .. Öldüm bittim o gece mahvoldum. Bi insan bi insana bunca ağır sözleri nasıl söyler nasıl bu kadar kıyar
İyyyyyy kusmuk herifYa ben bu yazdığına birkaç ay öncede çok gülmüştüm. Şimdi hatırladım yine komik geldi
Gerçek Dünya'ya döner misin artık?
Normal insanlar böyle ilişkiler yaşamaz. Bunu yaşatan insandan kaçar, daha da içine çekilmez. Bu drama sana mutluluk getirmez.
Şu kıroluğu atın üstünüzden
Aşkın boynunu bükük bırakmak ne aq
Aynen kesin arkadaşının konusudur. Üyeliği 2 kişi kullanmak yasak, kalıcı olarak banlanırsın siteden böyle yalanlar söylersen.Bu arkadaşımın konusu benim değil konunun içeriğinde de yazıyor.
Özetle sana değer vermediği için kendini parçalamışsın. Değer görmüyorsan orda durmazsın nasıl yapar diye düşünmekte bir şeyi değiştirmez. Basit denklem. Üstelik böyle biri olduğunu bile bile kışkırtmak için neden başkasını attığı mesaj gösterilir onu da sen açıkla.Merhaba daha önce uzun yıllar birlikte olduğum kişiden ayrılıp çok acı çektiğim için duanızı istemiştim. Aradan biraz daha zaman geçince bana ulaştı yeminler etti sözler verdi gerekirse doktora gidip düzeleceğini son bi şanş vermemi istedi zaten seviyordum çok mutsuzdum inandım barıştım. Bişeyler ilkten güzel gibi gitsede sonra sonra yine sürekli kalbimi kırmaya devam etti..
Sen unutmuşsun yaşadığın şeyi, iyi bak iyi, hatırla sevdiği olunca nasıl pamuğa dönüyo bu adam. Seni hırpalayan, kolundan saati bilekliği sıyıran adam bu.Beni aldattığı kişi de evlenip ayrılmış 1 çocuklu biriymiş öyle güzel şeyler yazıp öyle güzel konuşmalar yapmış ki ona ben öğrenmesem benimle evlenip yine onunla görüşmeye devam edecekti sanırım. Karadenizliyiz buralarda çoğunluk bekar birinin evlenip ayrılmış biriyle olması bile hoş karşılanmaz aileler istemez bide çocuk olunca hepten karşı çıkılır küçük bir yerdeyiz.
Sanırım benimle o yüzden evlenmek istedi belkide şartları eşitleyip tekrar ona dönecekti. Bu olay ortaya çıktıktan sonra konuşmak halletmek istedi hata yaptım dedi hersey hazırdı aslında ev eşya uzun süreli bir birliktelik olduğu için. Ne yapacağım be düşüneceğim bilmiyorum yarım yamalak anlatmaya çalıştım ağlarken merak ettiğiniz şeyler olursa tekrar yazarım yorumlara .. Bana söyleyeceğiniz şeylere ihtiyacım var. Bu affedilir bişey mi ? Düğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar
Kesinlikle psikolojik destek almanız lazım.
Ve o gece ağzınızı yüzünüzü patlatarak hastanelik etmediği, öldürülen milyonlarca kadından biri olmadığınız için ne kadar dua etseniz az, olmayacak bir ilişkiyi tekrar tekrar yaşamaya çalışarak hayatınızı hiçe sayıyorsunuz, bir gün o adamın elinde çok daha fazlasını yaşayabilirsiniz, 32 yaşındaymışsınız kendinize gelin lütfen.
evet kendimi aşırı değersiz hissettim çok zoruma gitti. O ana kadar çok farklı bi insandı oysaki. Bi insan nasıl bu kadar iki karakterli olur. Hep konuştum güzelce anlattım kavga olur gürültü olur ama saygısızlık yapma dedim içimden atamıyorum dedim haklısın dedi bundan sonra çok farklı bi insan olacağım kendimi değiştireceğim bana şans ver dedi ama hayatım boyunca unutamayacağım bi ders verdi bana..Özetle sana değer vermediği için kendini parçalamışsın. Değer görmüyorsan orda durmazsın nasıl yapar diye düşünmekte bir şeyi değiştirmez. Basit denklem. Üstelik böyle biri olduğunu bile bile kışkırtmak için neden başkasını attığı mesaj gösterilir onu da sen açıkla.
teşekkür ederim yorumunuz için bi kaç kez göz yumduğumuz saygısızlıklar yerini kocaman bir saygısızlığa bırakıyor . Benı kaybetmekten hiç korkmayan bi şekilde davranabiliyor. Kavga etmediğimiz zamanlar bana karşı davranışlarını görseniz bu adam bu adam mı dersiniz.. beni alıp göklere çıkarıyor sonra ordan yere bırakıyor pskolojim alt üst olduBu nefes alan canlıyla evli olsaydınız haberlerde sizi izliyor üzülüyor olurduk.
İnsanlar deprem de çocuklarını üçer beşer mezara koydu, 20 lik fidanlar şehit düştü onların ana babaları eşleri yıkıldilar ama yaşıyorlar hayat devam ediyor.
Bu yaratık için sacmalayacaginiza kendinize gelin.
Saygı görmek kadar asil bir duygu yoktur. Yaşamanız dileğiyle.....
Biliyor musunuz çok haklısınız bi dünya seçeneğim olmasına rağmen hep onunla denedim çünkü kalbimden sevdim gözüm ondan başkasını görmedi. Onca haksızlık yaşadım yine sırtımı dönemedim. Bunca şeye aslında ben izin verdim19 yaşında kız zannettim, 32 yaşındaymışsınız.
Böyle mağara ayısı bir adamla niye yeniden deniyorsunuz?
Niye bak bana ne mesaj attı diye gösteriyorsunuz?
Adınızı anıtsayaça yazdırıp Twitter'da adalet arayalım diye mi?
Asıl üzüldüğüm bir dünya seçeneğiniz olması ve belki içlerinde gerçekten adam gibi adamlar çıkacak ve senin kalitenle rezil rüsva olacak.Biliyor musunuz çok haklısınız bi dünya seçeneğim olmasına rağmen hep onunla denedim çünkü kalbimden sevdim gözüm ondan başkasını görmedi. Onca haksızlık yaşadım yine sırtımı dönemedim. Bunca şeye aslında ben izin verdim
Bu pazar yazar sana barışmak için. Ne yapmayı düşünüyorsun?Dediğiniz gibi dağ ayısı sinirlenince ne dediğini ne yaptığını bilmiyor. Beş senemiz bitecekti bu pazar bi sürü söz verdi yemin etti barışmak için uğraştı çabaladı. Ama yine hiç bişey değişmedi. Kalbim çok acıyor
Yoklukta acan bir orkide adeta.Işikta yokmuş unutmayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?