Yakama yapıştı ağzını yüzünü dağıtırım dedi.

Bak vah vah edip üzülüp adalet arıyoruz ama ortalama hep böyle adamlarla sevgili oluyorlar bu kadın 32 yaşinda kaçıncı affedişi?
Üzülecek bin tane şeyimiz var. Adam gibi kendini korumayana da napiyim valla derdim değil. Şu çöp suyu ile yeniden barışmış. Cennet bahçelerinde mi yaşayacak sanıyor kendini? Ne hali varsa görsün diyesim geliyor. Sanki akıl versek anlayacak mı?

Bu nefes alan canlıyla evli olsaydınız haberlerde sizi izliyor üzülüyor olurduk.
İnsanlar deprem de çocuklarını üçer beşer mezara koydu, 20 lik fidanlar şehit düştü onların ana babaları eşleri yıkıldilar ama yaşıyorlar hayat devam ediyor.
Bu yaratık için sacmalayacaginiza kendinize gelin.
Saygı görmek kadar asil bir duygu yoktur. Yaşamanız dileğiyle.....

Arabadaki kavgaya kadar okudum, yetti.

Ayrıl, adamı her yerden engelle ve uzman desteği al. O ne kadar anormalse sen de o kadar anormalsin. Arabada sinir krizi geçirip etrafa vurmak nedir!? Adam zaten ağır hasta.

Yaşayıp yaşayıp hâlâ bana bunu nasıl yapar diye soruyorsunuz ya cidden şaka mısınız? Bir erkeğin leş olduğunu kaç defa aşağılandıktan,şiddet gördükten sonra anlıyorsunuz??? Ciddi soruyorum hiç IQ testi yaptırmayı düşündünüz mü,belki de gerçekten algı,olayları idrak edememe sorununuz var,lütfen bir baktırın pisi pisine birinin elinde kalırsınız.....

İyyyyyy kusmuk herif

Bu arkadaşımın konusu benim değil konunun içeriğinde de yazıyor.
Aynen kesin arkadaşının konusudur. Üyeliği 2 kişi kullanmak yasak, kalıcı olarak banlanırsın siteden böyle yalanlar söylersen.

Adam sevgilisine bir erkek tarafından resmi bir mesaj atıldı diye sinir krizi geçiriyor ama kendisi sevgilisiyle beraberken başka kadınla 2 sene boyunca çatır çatır seks yapıyor. Böyle ahlaksızlar herkesi kendisi gibi ahlaksız sandığı için paranoyak oluyolar.

Özetle sana değer vermediği için kendini parçalamışsın. Değer görmüyorsan orda durmazsın nasıl yapar diye düşünmekte bir şeyi değiştirmez. Basit denklem. Üstelik böyle biri olduğunu bile bile kışkırtmak için neden başkasını attığı mesaj gösterilir onu da sen açıkla.

Sen unutmuşsun yaşadığın şeyi, iyi bak iyi, hatırla sevdiği olunca nasıl pamuğa dönüyo bu adam. Seni hırpalayan, kolundan saati bilekliği sıyıran adam bu.

Terekli şapka, keko tıraşı, kol çizgili sahte marka eşofman üstü, modifiye tofaş, malum şarkıcılardan çalan kafa s*ki*ci müzik sistemiyle kendini çok havalı zanneden uğruna 5 sene aşk acısı çekilen bu çöp suyunun fenotipi.

aŞKıN BoYNuNu BüKüK BıRaKMaYaCaĞıM GüLüM
öLüm öLüm DeDiĞiN NeDiR ki GüLüM BeN SeNiN iÇiN YaŞaMaYı GöZe aLMıŞıM

benım bu durumdan tamamen kurtulmam şart. Senelerdir çekmediğim kalmadı. Kendime saygımda kalmadı. Ondan öncesinde asla böyle hi insan değildim beni hipnoz etti bağladı dengesiz hareketleri git gelleri pislolojim alt üst oldu. Acil destek almam gerektiğinin farkındayım. Bana küfür etti hakaret etti ağza alınmayacak şeyler söyledi. İçime taş gibi oturan bi acı var
evet kendimi aşırı değersiz hissettim çok zoruma gitti. O ana kadar çok farklı bi insandı oysaki. Bi insan nasıl bu kadar iki karakterli olur. Hep konuştum güzelce anlattım kavga olur gürültü olur ama saygısızlık yapma dedim içimden atamıyorum dedim haklısın dedi bundan sonra çok farklı bi insan olacağım kendimi değiştireceğim bana şans ver dedi ama hayatım boyunca unutamayacağım bi ders verdi bana..

teşekkür ederim yorumunuz için bi kaç kez göz yumduğumuz saygısızlıklar yerini kocaman bir saygısızlığa bırakıyor . Benı kaybetmekten hiç korkmayan bi şekilde davranabiliyor. Kavga etmediğimiz zamanlar bana karşı davranışlarını görseniz bu adam bu adam mı dersiniz.. beni alıp göklere çıkarıyor sonra ordan yere bırakıyor pskolojim alt üst oldu

Biliyor musunuz çok haklısınız bi dünya seçeneğim olmasına rağmen hep onunla denedim çünkü kalbimden sevdim gözüm ondan başkasını görmedi. Onca haksızlık yaşadım yine sırtımı dönemedim. Bunca şeye aslında ben izin verdim

Asıl üzüldüğüm bir dünya seçeneğiniz olması ve belki içlerinde gerçekten adam gibi adamlar çıkacak ve senin kalitenle rezil rüsva olacak.

Bu pazar yazar sana barışmak için. Ne yapmayı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…