Yakama yapıştı ağzını yüzünü dağıtırım dedi.

Panik atak öyle bir şey değil zaten. Panik atak geçiren insan değil bir yerlere vurmak, nefes almaya zorlanıyor, kolunu kaldıramıyor. O panik atak değil, ilgi krizi geçirmiş. Belki sinir krizi de olabilir.
Kendimde panik atak gecirdigim icin garipsedim zaten ama yinede gunahini almayayim belki herkesde ayni seyretmiyordur durum dedim

Hanginiz daha ağır hastasınız karar veremedim cidden. Ayrıca ibana para atmış yok geri dönmüş falan bunlar bana geçmedi yani.

İbana para mevzusu sizin katakulleniz. Orada bize olayı dürüstçe anlatmadigini düşünüyorum.

Kuaföre para gönder o iade etsin arkadaşına tesadüfen gorsun bana para atsın desin siz atın on gün sonra yürüsün size gece bir buçukta.

Bir düşünün hangi kuaför neye göre bir kadına gece yürüsün? Ne yapmış olabilirsin. Arada neler konuşuldu silindi. Hadi konuştun madem ne diye Kekoya gösterdin çünkü huyunu biliyorsun beş yıldur. Herşeyden haberim olsun dedi diye gösterdim diyorsun ya madem huyunu biliyorsun ne diye kuaförle flortkesiyorsun.

Ben sizin hatalı olduğunuz yeri gösterdim yoksa adamin manipülatif tavırları ve şiddeti iğrenç ötesi. Kendinize değer verin babaniz ve annenizls iliskilerinizi düzeltin. Yoksa niye değersiz olduğu yerde aklı başında bir insan kalmakta ısrar etsin ki.

siz aldatma konusundaki çocuklu sevgilisiniz
adam evlendi o yüzden bu kavgalarınız ayrılıklarınız krizleriniz değil mi
kullanıcı adınız bile bilinçaltında onun eseri
bu adamdan hayır gelmez
boşuna kendinizi rezil etmeyin

Kuaforlerin nerdeyse butun musterileri kadin oluyor zaten, gormemis gibi her telefonunu aldigi kadina yurumez gibi geliyor. Kuafor evli miydi ki, bekarsa ona sans verseniz bundan daha iyiydi sanki, isi gucu dukkani her seyi var, tanidigim her kuafor cok kibar oluyor ustelik.

Cok sinir bozucu, siz adama takılı kalmışsınız. O yzuden bu sinirler, bu krizler. . Unutmak zor bir şey değil inanın, size değer verecek , saglikli insanlar olsun hayatınızda. Sağlıksız , karaktersiz insanlar olacağına yalnız kalmak daha dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…