Yakama yapıştı ağzını yüzünü dağıtırım dedi.

Çöp suyu güzelmiş. Kullanırım ben bunu reelde.

Arkadaşlar, seyredin. Birkaç güne 2 güzel söze koşarak geri gidip boynuna sarılacak. 1-2 ay sonrada kolumu kırdı bacağımı kopardı diye konu açacak. O yaşta kendinize dayağı hak görmüşsünüz. Kendi düşende ağlamaz kusura bakmayın. Israrla dayak olan yere dönen kadına da üzülemem. Evli değilsin çocuğun yok bişeyin yok. Nişanlım demeye bile utanmıyosun. Analar babalar kızlarını el bebek gül bebek büyütür, hayvanın biri gelir sırf yapabildiği için güzel bi döver.
Valla kendinizin ne hakettiğine bi karar verin. Yok hipnotize etti bilmem naptı. Kimi kandırıyosunuz? Kendinizi mi bizi mi? Hiç üzülemiyorum halinize.
Adam zaten sıkıntılı, siz kalkmış adama mesaj gösteriyorsunuz, zorla arabaya binmişmiş, iki tokatlayıp bağıramadın ? Ağzını kapattı çünkü.
Arabadan inmeme sebebin de kesinlikle makyajın aktı diyeydi. Takılar falan da öyle üzüntü esnasında düşündün tabi.. çünkü dayağa alışkınsınız 2 tokat yer geçersiniz nolcak canım.
Bir tanıdığım kadın vardı, eşi canı sıkıldıkça döverdi. Hamileyken gözümüzün önünde dövdü. Sebebi de birşey anlatırken anlattığı şeye sinirlendi elinin altında karısı vardı ondan çıkardı hıncını. Kadın artık o kadar çok dayak yemişti ki, birşey olduğunda eşin bişey demesin bak dediğimizde aman bir vurur geçer nolcak sanki derdi. En son ağzını yüzünü sağlam kırıp kapının önüne koydu kızı.
Geleceğiniz tam olarak bu, dikkatli adım atın

Biz seni yıllarca aldatıp, dövüp, yakana yapışıp kolundan saatini bilekliğini mi sıyırdık?

Son düzenleme:
Komşu evini basan nışanlı seni de dçver dediğimizde bana kıyamaz diyordu

yani üzgünüm ama ne bekliyordun?

Kadınlara kamu spotu olarak okutulmalı.ders çıkartın artık.geçmiş olsun.

Canın tehlikede arkadaş resmen? Sen ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun?

Iyyyyy valla gözümde canlandi

Bu yazılan naif, iyi niyetli mesajlara aşağılamk diyorsun ve sana bu yapılanlara göz yumuyorsun? Neden psikolojik tedavi görmeyi denemiyorsunuz? Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor.ayıp değil herkes alıyor artık.

işin garip tarafı günlük hayatın içinden çok daha hafif konulara bile daha sert yorumlar yapılıyor.

off baydın ya
çok kıskanıyor çok aşık sana tmm

bu adam bugün barışalım dese koşa koşa gidersin ve bunun ne kadar acı olduğunun farkında bile değilsin. insanda öz saygı olmayınca böyle oluyor işte...

Ben bunu bir dizide gorsem yok artik diyip kapatirim, ne bicim hayatlar yasiyorsunuz ya
O kadar kavga edilen araba tofas bari olmasin

Yok artık ya. Sen akıllı hareket etmezsen millet ne yapsın sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…