Yakama yapıştı ağzını yüzünü dağıtırım dedi.

En guzeli bu tipleri hic dinlememek ve sallamamak.
Hastaysa gitsin tedavi olsun.
Milletin bile bile yurudugu salakliga teselli guzellemeleri dizmek bana gore degil.
Kasinani kasirlar.
Iyi olmus.
Umarim son kasinmasi olmustur haha

Dua diyip durmayin hanfendi
Allah akil fikir vermis kullanin biraz
Cekinmeyin.

Keşke bu tepkini sevgiline de yapsaydın da buralara konu olmasaydın.

Ama inan ki o, üye ile sadece kullanıcı adın değil tarzın da benziyor.
Adam agzini yuzunu s... demis birakmis valla arabadan da atardi :)
Gerci konu sahibesi de inmem diyerek koltuga yapismis umarim spatula ile kaziyarak indirmemistir

Burada kimse seni aldatmadı, küfretmedi, darp etmedi, kısacası ağzına etmedi.

Ha ama sen de haklısın, herkes öyle olmalıydı ki o adam kadar değerli olsun.

Kendini düşünmeyen birine bile yorum yapılıyor, yine yaranılmıyor.

Ne yazalım istersin? "Seni aldatan, küfürler yağdıran, döven biri için içinin yanması çok normal, haline o kadar üzüldüm ki inşallah barışıp evlenirsiniz." Oldu mu? Güzel yorum mu? Allah aşkına evlen bu adamla da içinin yangını sönsün.

Iste bunlar hep sekssizlikten.
Bi sevisseler icinin yangini sonecek.

Aman şimdi ciddiye alır, gaza gelir. İki gün sonra çöpte kadın cesedi bulundu diye duyarız haberlerden. Sonra en son konuştuklarına bakar bizi bulurlar falan mazallah.

Yani belki herkes farkli yasiyordur panik atagi ama bana bu savunmaniz sacma geldi panik atak gecirdim diye yani adam manyak sizde az degilsiniz bu sekilde davranan adamlarda ne buluyorsunuz Allah askina

Ne olacaktı? Burada sizinle beraber gözyaşları içinde adama beddualar edip, kalp yangınınız dinsin diye dua mı edecektik?
Siz anlamak istemiyorsunuz ama kadın kadına destek olmuyor değil mesele, ben dahil bin kişi benzer şeyler yazdı, ölmeyin diye konuşuyor millet.
Yarın öbür gün bu ayı sizi 5 parçaya bölüp konteynıra atsa arkanızdan yine buradaki kadınlar adalet arayacak. Ne uğruna? Bu aşkın boynunu bükük bırakmam diyen bir kekonun peşinden ayrılmama uğruna.
Kendinize hiç mi saygınız yok. Ağzınıza ne geliyorsa sayıyorsunuz demişsiniz, bunları bize değil bu aşkın boynunu bükük bırakmayan hasta ruhlu sevgilinize söyleyin

Bu ruh hastasına mı öldün bittin mahvoldun sinir krizleri geçirdin? Allah akıl fikir versin

Yani belki herkes farkli yasiyordur panik atagi ama bana bu savunmaniz sacma geldi panik atak gecirdim diye yani adam manyak sizde az degilsiniz bu sekilde davranan adamlarda ne buluyorsunuz Allah askina
Panik atak öyle bir şey değil zaten. Panik atak geçiren insan değil bir yerlere vurmak, nefes almaya zorlanıyor, kolunu kaldıramıyor. O panik atak değil, ilgi krizi geçirmiş. Belki sinir krizi de olabilir.

Panik atak öyle bir şey değil zaten. Panik atak geçiren insan değil bir yerlere vurmak, nefes almaya zorlanıyor, kolunu kaldıramıyor. O panik atak değil, ilgi krizi geçirmiş. Belki sinir krizi de olabilir.
Adam da buna bir guzel ne vuruyorsun lan arabama parasini sen mi verdin demis tabi kiz sok.
Telefon isigini acip arabaya da bakmis ikinci sok ahah
Demek ki orada iyice delirdi bu numaralari adam yemedi diye

Adam da buna bir guzel ne vuruyorsun lan arabama parasini sen mi verdin demis tabi kiz sok.
Telefon isigini acip arabaya da bakmis ikinci sok ahah
Demek ki orada iyice delirdi bu numaralari adam yemedi diye
Vallahi adama hak verdim. Benim binbir zorlukla aldığım arabama vursalar ben de sinir olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…