- 30 Aralık 2009
- 23.770
- 95.041
- 1.123
En guzeli bu tipleri hic dinlememek ve sallamamak.Maalesef bazen bazı hemcinslerime ben de üzülemiyorum. İnsan kendisine değer vermezse başkasından değer görmez ki? Katılıyorum. Yaşı küçük olsa neyse derim ama benimle yaşıt. Bu kafa yapısıyla nasıl hayatta kalmış, hayret ettim. Gerçekten utanç verici.
Evet evet o üye değilmiş uyardığın için sağol.. Fakat bu üyenin de ondan geri kalır yanı yok. Kafa aynı kafa..Bu o üye değil. O atarlı belalı ablanın nicki gizlikale birşey diye hatırlıyorum ben.
Dua diyip durmayin hanfendiSanırım tam olarak ondan gidemediğim için bunları bana çok rahat yapıyor. Onu bırakıp gittiğimde barışmak için herseti yapıyor ama barışınca da Kadir kıymet bilmiyor tek duam içimde ne var ne yoksa unutmak ona dair
Keşke bu tepkini sevgiline de yapsaydın da buralara konu olmasaydın.Siz ne sacmalıyorsunuz be kendinize gelin beni başkasıyla karıştırıp saçma salak yorum yapmayınnn
Adam agzini yuzunu s... demis birakmis valla arabadan da atardi :)Keşke bu tepkini sevgiline de yapsaydın da buralara konu olmasaydın.
Ama inan ki o, üye ile sadece kullanıcı adın değil tarzın da benziyor.
Burada kimse seni aldatmadı, küfretmedi, darp etmedi, kısacası ağzına etmedi.Gerçekten kadın kadına destek olmuyor ağzına ne geliyorsa sayıyor. Nasıl bi kalp kırıklığı hayal kırıklığımı yaşadığımı allahtan başka kimse bilemez içimde ateş yanıyor. Ama bi kişide güzelce konuşmak yerine ağzınıza ne geliyorsa sayıyorsunuz. Sizin ondan ne farkınız kaldı
Iste bunlar hep sekssizlikten.Burada kimse seni aldatmadı, küfretmedi, darp etmedi, kısacasına ağzına etmedi.
Ha ama sen de haklısın, herkes öyle olmalıydı ki o adam kadar değerli olsun.
Kendini düşünmeyen birine bile yorum yapılıyor, yine yaranılmıyor.
Ne yazalım istersin? "Seni aldatan, küfürler yağdıran, döven biri için içinin yanması çok normal, haline o kadar üzüldüm ki inşallah barışıp evlenirsiniz." Oldu mu? Güzel yorjm mu? Allah aşkına evlen bu adamla da içinin yangını sönsün.
Aman şimdi ciddiye alır, gaza gelir. İki gün sonra çöpte kadın cesedi bulundu diye duyarız haberlerden. Sonra en son konuştuklarına bakar bizi bulurlar falan mazallah.Burada kimse seni aldatmadı, küfretmedi, darp etmedi, kısacasına ağzına etmedi.
Ha ama sen de haklısın, herkes öyle olmalıydı ki o adam kadar değerli olsun.
Kendini düşünmeyen birine bile yorum yapılıyor, yine yaranılmıyor.
Ne yazalım istersin? "Seni aldatan, küfürler yağdıran, döven biri için içinin yanması çok normal, haline o kadar üzüldüm ki inşallah barışıp evlenirsiniz." Oldu mu? Güzel yorjm mu? Allah aşkına evlen bu adamla da içinin yangını sönsün.
Eski konularini gosteririzAman şimdi ciddiye alır, gaza gelir. İki gün sonra çöpte kadın cesedi bulundu diye duyarız haberlerden. Sonra en son konuştuklarına bakar bizi bulurlar falan mazallah.
Arabayi satarken de "boya, degisen yok, eski sevgiliden az tirnak izli" diye yazacak krocan sdfgjAdam agzini yuzunu s... demis birakmis valla arabadan da atardi :)
Gerci konu sahibesi de inmem diyerek koltuga yapismis umarim spatula ile kaziyarak indirmemistir
Yani belki herkes farkli yasiyordur panik atagi ama bana bu savunmaniz sacma geldi panik atak gecirdim diye yani adam manyak sizde az degilsiniz bu sekilde davranan adamlarda ne buluyorsunuz Allah askinaDikkatini çekmek için değil söylediği sözler çok zoruma gittiği için çünkü hiç bi suçum yokken bana ağza alınmayacak şeyler söyledi. Arabaya da zarar vermek için vurmadım panik atak hastasıyım kriz geçirdim ama onun umrumda bile olmadı benle dalga gecer gihi arabama vurma parasını sen vermedin dedi ışığı açıp arabaya baktı
Ne olacaktı? Burada sizinle beraber gözyaşları içinde adama beddualar edip, kalp yangınınız dinsin diye dua mı edecektik?Gerçekten kadın kadına destek olmuyor ağzına ne geliyorsa sayıyor. Nasıl bi kalp kırıklığı hayal kırıklığımı yaşadığımı allahtan başka kimse bilemez içimde ateş yanıyor. Ama bi kişide güzelce konuşmak yerine ağzınıza ne geliyorsa sayıyorsunuz. Sizin ondan ne farkınız kaldı
Bu ruh hastasına mı öldün bittin mahvoldun sinir krizleri geçirdin? Allah akıl fikir versinMerhaba daha önce uzun yıllar birlikte olduğum kişiden ayrılıp çok acı çektiğim için duanızı istemiştim. Aradan biraz daha zaman geçince bana ulaştı yeminler etti sözler verdi gerekirse doktora gidip düzeleceğini son bi şanş vermemi istedi zaten seviyordum çok mutsuzdum inandım barıştım. Bişeyler ilkten güzel gibi gitsede sonra sonra yine sürekli kalbimi kırmaya devam etti..
Asıl meseleye gelirsek ıkı gün önce buluştuk güzel bi yerde yemek yedik kahve içtik. Sonra birisi bana mesaj atmıştı onun tanıdığı birisi ve ben bunu ona gösterdim haberi olsun diye. Ondan sonra kıyamet koptu ben nasıl kadınmışım bana gecenin bir buçuğunda nasıl yazarlarmış namusuma kadar dil uzattı. Ben sinir krizi geçirdim arabada kendime vurdum hep çığlık çığlığa ağladım umrunda olmadı. Sonra elimi arabaya vurdum sakın bi daha arabama vurma parasını sen vermedin dedi bana o kadar zoruma gitti ki.
Doğum günümde altın bi bileklik almıştı barışmadan sonra. Onun öncesinde de yine hediye ettiği saat de kolumdaydı. Onları gösterip sen bunları takmayı hak etmiyorsun dedi bende çıkarıp verdim çıkarmama izin verdi. Ben o haldeyken bana ağzına geleni saydı. Sonra ben Benı bu halde eve götürme dedim inmem arabadan dedim sike sike ineceksin dedi. Çünkü gözlerim şişmisti her herim makyaj akıntısı olmuştu simsiyah ben inmek istemeyince yakama yapıştı salladı beni Senın ağzını yüzünü patlatırım dedi. Dua et ağzını yüzünü patlatmadım dedi.
Bana mesaj atan kişi kuaför arkadaşımla kuaföre gitmiştik ben parayı adamın hesabına yollamıştım para bana iade olarak geri gelmiş haberim yoktu. Sonra bu adam arkadaşımı görmüş tanımış para hesaba gelmedi demiş. Arkadaşımda bana adamın numarasını attı ibanı al yolla parayı diye bende öyle yolladım kusura bakmayın geri geldiğini anlamadım dedim. Adamda önemli değil bazen sistemsel oluyor falan dedi. Aradan on gün geçti bana gece bir buçukta mesaj attı yürüme misalinde. Bende bunu sevgilime gösterdim ertesi gün buluştuğumuzda kıyamet koptu. Neden arkadaşıma yazmamış da bana yazmış neden hecenin bir buçuğunda bana mesaj atacak cesaret bulmuş ben yüz vermişim ben cesaret vermişim adama ağzına gelen ne varsa söyledi.
İçim paramparça şekilde çöp gibi beni bıraktı sonrasında ne aradı ne sordu. Onca sözden yeminden sonra bana yine kocaman bi hayal kırıklığı yaşattı. Ben bunca sene çektiklerimi nasıl unutacağım…
Benim ellerim hep yara olmuşken bana değilde telefonun ışığını açıp arabasına baktı .. Bana yüzük alacaktı sen yüzük alınacak kadın mısın dedi .. Öldüm bittim o gece mahvoldum. Bi insan bi insana bunca ağır sözleri nasıl söyler nasıl bu kadar kıyar
Panik atak öyle bir şey değil zaten. Panik atak geçiren insan değil bir yerlere vurmak, nefes almaya zorlanıyor, kolunu kaldıramıyor. O panik atak değil, ilgi krizi geçirmiş. Belki sinir krizi de olabilir.Yani belki herkes farkli yasiyordur panik atagi ama bana bu savunmaniz sacma geldi panik atak gecirdim diye yani adam manyak sizde az degilsiniz bu sekilde davranan adamlarda ne buluyorsunuz Allah askina
Adam da buna bir guzel ne vuruyorsun lan arabama parasini sen mi verdin demis tabi kiz sok.Panik atak öyle bir şey değil zaten. Panik atak geçiren insan değil bir yerlere vurmak, nefes almaya zorlanıyor, kolunu kaldıramıyor. O panik atak değil, ilgi krizi geçirmiş. Belki sinir krizi de olabilir.
Vallahi adama hak verdim. Benim binbir zorlukla aldığım arabama vursalar ben de sinir olurumAdam da buna bir guzel ne vuruyorsun lan arabama parasini sen mi verdin demis tabi kiz sok.
Telefon isigini acip arabaya da bakmis ikinci sok ahah
Demek ki orada iyice delirdi bu numaralari adam yemedi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?