Belkide sen haklısın beni sevdiğine inandırmış İnsan ister istemez beni sevseydi benim üzüleceğimi bile bile yine arkadaşlarını seçip onlarlamı kafa dinlemeye gider Yoksa benimlemi
Ev ortamınız nasıl peki,başbaşa iken nasılsınız..
O hayatını yaşıyor, sen neden yapmıyorsun? Tatil için onun gönlünü mü beklemek gerek?
Yol parasının yarısı da olsa işine gelen şeylerde para buluyorsa seni de bir günlüğüne alıp değişiklik olsun diye bir yere götürebilir. Herşey para değildir. Beraber yürüyüş bile istedikten sonra keyif verir insana. Yapmak istemediklerine bahane bulmasın. Sana tavsiyem böyle birine çok da saçını süpürge etme.
Ayrıca nasıl arkadaşlar bunlar ki her seferinde herşeyi onlar karşılıyor? Ben olsam o kadar da inanmazdım. Bir de orda hiç mi yemiyorlar, içmiyorlar? Herşeyi arkadaşları mı karşılıyor? Ne iyi arkadaşlarmış bunlar.
Bu sefer esinizi kesinlikle takip etmeniz gerektigini dusunuyorum
Evde iyiyiz ya orda problem yok
Tavsiyene uyucam içimi rahatlatacak bişey söyledin
iyi de bunu baştan düşünemedin mi sen ?
Sende ondan ayrı planlar yap bakim nasıl oluyormuş !!
O duyguyu yaşat ona bi bakalım..
Ewli adamın ne işi war bekar erkek gibi arkadaşlarıyla tatilde, sizinde ona bu duyguyu yaşatmanız şart bence..
Yaptığı bencilliği tokat gibi yüzüne çarpmanın vakti gelmiş geçmiş bilee....
Bi adam seviyorum dediği karısıyla 4 yıl boyunca bir defa olsun tatile çıkma hayalini kurmazmı
Sinirlerim tavan yapmış durumda Onu şu an boğsam içim acımaz
Yine arkadaşlarıyla hafta sonu şehir dışına çıkacakmış Bu kaçıncı Bundan önce kıbrısa bile gittiler
Biz maddi sıkıntıları olan bi aileyiz Öyle canımız istediğinde kafa dağıtmaya gidemeyiz Ama beyimiz parasını arkadaşlarım ödüyo bahanesiyle her seferinde gidiyo Buda benim canımı çok acıtıyor
Bana kalkmış diyo benim kafam çok dolu dağıtmam lazım Tamam haklı ama ya ben? 4 yılldır bi defa tatile gittik oda eltimi görümcemi kayın validemi yeğenlerini de aldık Yani cümbür cemaat Bi daha paramız olsa onları yine götürürüm diyo. Onlarında tatil hakkı değilmi diyo Herkesin tatile ihtiyacı var ama benim yokmuş gibi konuşuyo
Abartmıyrm kızlar canım çok acıyo Bi değil iki değil bensiz nasıl içine siniyo Tatil isteğimi bu kadar dillendirmeme rağmen nasıl görmezden gelir Önümüzdeki cumartesi gidecekmiş O güne kadar yüzünü bile görmek istemiyorum
Bi diyorum ağzına ne giliyosa say bu adama Rahatla.....Bi diyorum bu adam böyle kabul et otur evinde( Siz söyleyin ???
Şehir dışına kadar nasıl takip edeyimki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?