çok haksızlık edıyor sıze.
bencıl galıba.
sız haklısınız bence.
hem ne o herzaman arkadaş mı ödermiş,
işiıllenırdım ben sahsen?
bu nasıl iş ya maddi durumu geçiyorum seni düşünmemesini de geçiyorum
tek başına senin rızan olmadan nasıl tatile gider onlarla
o kadar erkek bi araya gelip napar?
bence kesinlikle yollamamalısın evlilikte böyle şey olmaz sen nereye o oraya o nereye sen oraya
bunu da ona kesin bi dille anlat ve asla yollama
ben gidemiyosam sen de gitmiceksin de ve rezalet çıkar asla yumuşak başlı durma
elinden ne cingar geliyosa çıkar.
Allah var yalan söylediğini hiç yakalamadım sorun o değil zaten Bu sefet yol parasını birlikte ödiyicez dedi Adam benden saklamıyoki Evet galiba doğru kelime bu bencil!! Bencil bi adam ileride bana daha neler yaşatır?
bu nasıl iş ya maddi durumu geçiyorum seni düşünmemesini de geçiyorum
tek başına senin rızan olmadan nasıl tatile gider onlarla
o kadar erkek bi araya gelip napar?
bence kesinlikle yollamamalısın evlilikte böyle şey olmaz sen nereye o oraya o nereye sen oraya
bunu da ona kesin bi dille anlat ve asla yollama
ben gidemiyosam sen de gitmiceksin de ve rezalet çıkar asla yumuşak başlı durma
elinden ne cingar geliyosa çıkar.
ilerisini boşverin şu anı kurtarın...
sizide götürsün bıyerlere. ikna edin,kadınlığınızı kurtarın.
ne bıleyım pahalı bıyer olması sart değil 1 hafta değilde 3 gunluğune gidersiniz,5 yıldızlı otelde değilde pansıyonda kalırsınız...
Eski esim de haftasonlari ava giderdi bazen de kafa dagitmaya sehir disina.. ve hep arkadaslari oderdi yuz kez ararlardi geliyorsun bak diye.... Ve aldatildigimi ogrendim gunun birinde.. Bu durumlara dikkat kızlar!
Bi adam seviyorum dediği karısıyla 4 yıl boyunca bir defa olsun tatile çıkma hayalini kurmazmı
Sinirlerim tavan yapmış durumda Onu şu an boğsam içim acımaz
Yine arkadaşlarıyla hafta sonu şehir dışına çıkacakmış Bu kaçıncı Bundan önce kıbrısa bile gittiler
Biz maddi sıkıntıları olan bi aileyiz Öyle canımız istediğinde kafa dağıtmaya gidemeyiz Ama beyimiz parasını arkadaşlarım ödüyo bahanesiyle her seferinde gidiyo Buda benim canımı çok acıtıyor
Bana kalkmış diyo benim kafam çok dolu dağıtmam lazım Tamam haklı ama ya ben? 4 yılldır bi defa tatile gittik oda eltimi görümcemi kayın validemi yeğenlerini de aldık Yani cümbür cemaat Bi daha paramız olsa onları yine götürürüm diyo. Onlarında tatil hakkı değilmi diyo Herkesin tatile ihtiyacı var ama benim yokmuş gibi konuşuyo
Abartmıyrm kızlar canım çok acıyo Bi değil iki değil bensiz nasıl içine siniyo Tatil isteğimi bu kadar dillendirmeme rağmen nasıl görmezden gelir Önümüzdeki cumartesi gidecekmiş O güne kadar yüzünü bile görmek istemiyorum
Bi diyorum ağzına ne giliyosa say bu adama Rahatla.....Bi diyorum bu adam böyle kabul et otur evinde( Siz söyleyin ???
Aklıma gelmiyor değil ama ailelerimiz ne oluyor der Kadın başına nereye gidiyosun derleraynı şeyi sende yap canım
haftasonu turları oluyor uygun fiyatlı
kafamı dinlemeliyim de ve git
senin içinde değişiklik olur,
belki o zaman ne yaptığını farkeder eşin
Zaten bende tatile gitmeyi değil bensiz gitmesini problem ediyorumKusura bakma da burda sorun seni tatile goturmemesi degil sensiz surekli nereye ve neden gittigi?
Karşımda o kadar sakin ve o kadar sessiz duruyoki Benim bağırmama fırsat tanımıyoağzına ne geliyorsa say.ne düşüncesizlik
Çok bencilmiş eşiniz gerçekten..Bi adam seviyorum dediği karısıyla 4 yıl boyunca bir defa olsun tatile çıkma hayalini kurmazmı
Sinirlerim tavan yapmış durumda Onu şu an boğsam içim acımaz
Yine arkadaşlarıyla hafta sonu şehir dışına çıkacakmış Bu kaçıncı Bundan önce kıbrısa bile gittiler
Biz maddi sıkıntıları olan bi aileyiz Öyle canımız istediğinde kafa dağıtmaya gidemeyiz Ama beyimiz parasını arkadaşlarım ödüyo bahanesiyle her seferinde gidiyo Buda benim canımı çok acıtıyor
Bana kalkmış diyo benim kafam çok dolu dağıtmam lazım Tamam haklı ama ya ben? 4 yılldır bi defa tatile gittik oda eltimi görümcemi kayın validemi yeğenlerini de aldık Yani cümbür cemaat Bi daha paramız olsa onları yine götürürüm diyo. Onlarında tatil hakkı değilmi diyo Herkesin tatile ihtiyacı var ama benim yokmuş gibi konuşuyo
Abartmıyrm kızlar canım çok acıyo Bi değil iki değil bensiz nasıl içine siniyo Tatil isteğimi bu kadar dillendirmeme rağmen nasıl görmezden gelir Önümüzdeki cumartesi gidecekmiş O güne kadar yüzünü bile görmek istemiyorum
Bi diyorum ağzına ne giliyosa say bu adama Rahatla.....Bi diyorum bu adam böyle kabul et otur evinde( Siz söyleyin ???
Sayın sövün,hak ediyor bunları..
Herkesin kafası dolu da,sizin eşiniz bayağı bir dolmuş demekki..
Bunuda kendi egosunu öne çıkarıp size haksızlık yaptığı gibi..
Eşinin seni sevdiğini düşünmüyorum. Resmen yalnız kalmamak için kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?