- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Son günlerde iyice sinirlerim bozukluğu sınavlar is falan derken . Şimdi bi de bu çıktı. Yakın bi arkadaşım var gerçekten çok sevdiğim iyi bi kalbi olduğuna inandığım , bi şeye ihtiyacı olsa iki elim kanda dahi olsa gideceğim bi kız. . Kendisi de evli ve eşleri mız le hani ailecek görüşüyoruz. .
Bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum açaba deyip size açmaya karar verdim . Örnek konuşmalar ;
O : benim eşim beni hep ailesine ezdirir ama x (benim kendi eşim) seni hiç ezdirmiyo ne güzel. .
Ben : yok canım bizimde sorun yaşadığımız dönemler oldu ..
Başka bir gün :
O : benim eşim hep maç izliyor ama seninki ne güzel x in hiç maç kültürü yok..
Ben : yok canım onunda başka alışkanlıkları var her insanın olduğu gibi..
Bugün ku konuşma :
O - senin eşin ne iyi , geçen hafta markette gördüm o beni görmedi ama dikkatimi çekti yani bayanlarin yüzüne dahi bakmıyor. . Hiç gözü dışarda değil ne güzel. . Ama benimki öyle mi , bu şehirdeki tüm kızları süzmus tür kesin..
Ben - evet o huyu öyle sağolsun. ..
Artik diyecek bişey bulamıyorum konuyu sürekli değiştirmeye çalışmaktan yoruldum hep x diyor abi filan da eklemeden.. ki eşim ondan büyük. . Arkadaşımı seviyorum iyi bir kız ama sıkıldım artık bu muhabbetten.. Sürekli x çok iyi x çok iyi..
Söylesem yanlış anlar .
Ne yapmalıyım. .
Cok yakin arkadasim demisin,en kotu gununde ben ona kosarim,o bana kosar suphe yok demisin.zannetmiyorum bu kadar yakin arkadasinin esine birseyler hissediyor olmasini..imreniyor belki,esininde senn esine benzemesini istiyor, kotu bir anlam cikartmana hic gerek yok.Son günlerde iyice sinirlerim bozukluğu sınavlar is falan derken . Şimdi bi de bu çıktı. Yakın bi arkadaşım var gerçekten çok sevdiğim iyi bi kalbi olduğuna inandığım , bi şeye ihtiyacı olsa iki elim kanda dahi olsa gideceğim bi kız. . Kendisi de evli ve eşleri mız le hani ailecek görüşüyoruz. .
Bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum açaba deyip size açmaya karar verdim . Örnek konuşmalar ;
O : benim eşim beni hep ailesine ezdirir ama x (benim kendi eşim) seni hiç ezdirmiyo ne güzel. .
Başka bir gün :
Bugün ku konuşma :
O - senin eşin ne iyi , geçen hafta markette gördüm o beni görmedi ama dikkatimi çekti yani bayanlarin yüzüne dahi bakmıyor. . Hiç gözü dışarda değil ne güzel. . Ama benimki öyle mi , bu şehirdeki tüm kızları süzmus tür kesin..
Artik diyecek bişey bulamıyorum konuyu sürekli değiştirmeye çalışmaktan yoruldum hep x diyor abi filan da eklemeden.. ki eşim ondan büyük. . Arkadaşımı seviyorum iyi bir kız ama sıkıldım artık bu muhabbetten.. Sürekli x çok iyi x çok iyi..
Söylesem yanlış anlar .
Ne yapmalıyım. .
Son günlerde iyice sinirlerim bozukluğu sınavlar is falan derken . Şimdi bi de bu çıktı. Yakın bi arkadaşım var gerçekten çok sevdiğim iyi bi kalbi olduğuna inandığım , bi şeye ihtiyacı olsa iki elim kanda dahi olsa gideceğim bi kız. . Kendisi de evli ve eşleri mız le hani ailecek görüşüyoruz. .
Başka bir gün :
Bugün ku konuşma :
Söylesem yanlış anlar .
Ne yapmalıyım. .
Sen ne alemdesin bu arada eşinin afra-tafralarına çözüm bulabildin mi ya da eşinin aldatma hakkındaki fikirlerine engel olabildin miyok canim kesin anlatiyordur da,
olmeden gelme demesi, dayak atmasi falan arkadasina tatli geliyordur. ondan mukemmmel diyordur yani
Karisik yine ortaya karisik sov yapmis :)
Ama verilen cevap oyle onu anlatiyo oyle cuk oturmuski dellenmis yani kabullenemeyip.
Zaten konuyu acmasinin sebebide icten ice bastiramadigi duygular.Kocasinin nasil bi adam oldugunu biliyor yoksa maksat kendi icinde onu kusursuz gostermek burda onay almakti.Onu da kk hatunlari yemedi :)
iyi de ben hicbir yerde esim soyle iyi esim boyle iyi, soyle asigiz diye ovunmuyorum ki. gorecegin uzere her konuda esimin odunlugundan bahsediyorum. bi oyle bi boyle konusmuyorum. canimi bu sekilde yakamazsin yani :)Sen ne alemdesin bu arada eşinin afra-tafralarına çözüm bulabildin mi ya da eşinin aldatma hakkındaki fikirlerine engel olabildin miKarmakarışığın avukatı değilim ama bugün ona yarın hepimize felsefesiyle hareket edecek olursak bir insanın anımsamak istemediği kötü anlarını yüzüne tokat gibi vurmak da hiç etik olmasa gerek
ek olarak, bunu yaptigimi hatirladigim iki kisi var, biri karmakarisik, biri de krizantemcicegi.iyi de ben hicbir yerde esim soyle iyi esim boyle iyi, soyle asigiz diye ovunmuyorum ki. gorecegin uzere her konuda esimin odunlugundan bahsediyorum. bi oyle bi boyle konusmuyorum. canimi bu sekilde yakamazsin yani :)
ayrica eski konulardan bel alti vurmayi sevmem. lakin bir insan surekli ayni hataya dusuyorsa bunu yuzune vurmaktan cekinmem.
Ben hiç artniyet görmedim.Samimi olduğunuz ve eşlerle de görüştüğünüz için en yakınındaki örnek senin eşin.Kendi eşinin olumsuz taraflarıyla kıyaslıyordur.Bir nevi dertleşme.Onun da huyu o demek ki.Son günlerde iyice sinirlerim bozukluğu sınavlar is falan derken . Şimdi bi de bu çıktı. Yakın bi arkadaşım var gerçekten çok sevdiğim iyi bi kalbi olduğuna inandığım , bi şeye ihtiyacı olsa iki elim kanda dahi olsa gideceğim bi kız. . Kendisi de evli ve eşleri mız le hani ailecek görüşüyoruz. .
Başka bir gün :
Bugün ku konuşma :
Söylesem yanlış anlar .
Ne yapmalıyım. .
Arkadasini uzaklastir esinden mazallah neler okuyoruz buralarda ..Son günlerde iyice sinirlerim bozukluğu sınavlar is falan derken . Şimdi bi de bu çıktı. Yakın bi arkadaşım var gerçekten çok sevdiğim iyi bi kalbi olduğuna inandığım , bi şeye ihtiyacı olsa iki elim kanda dahi olsa gideceğim bi kız. . Kendisi de evli ve eşleri mız le hani ailecek görüşüyoruz. .
Başka bir gün :
Bugün ku konuşma :
Söylesem yanlış anlar .
Ne yapmalıyım. .
ilginçsiniz yani..ağır laf söylediğinizden nasıl mutlusunuz.arkadaslık bu mu yahu..ne demişler ki sanki..iyi ki sizin gibi bi arkadasım yokAyyy komik gelçek belkide size kızlar ama iki arkadaşım var onlarda ayyy senin eşin çoçuklarına çok düşkün şöyle böyle dediler benim verdiğim cvp
Gerçekden samimisiniz düşüncelerinizde ben çok memmunum eşimin bu davranışından ama demekki başkalarıda anlamış ne kadar mükemmel olduğunu kızlar siz sizin eşlerinizle kıyasladığınızda ne kadar şanslı olduğumu birkez daha anladım allahım ne kadar şükür etsem azdırrr bana bu adamı aşık ettiğin için dedim arkadaşlar bir daha konusunu etmediler sanırsam bu laf ağır oldu
İyide ben bunu hayatımdan çıkarmak istediğim insana derim yoksaaa diğer arkadaşlarımla bu tarz konulara girmemilginçsiniz yani..ağır laf söylediğinizden nasıl mutlusunuz.arkadaslık bu mu yahu..ne demişler ki sanki..iyi ki sizin gibi bi arkadasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?