yakın arkadaşımin eşim hakkındaki bitmek bilmeyen yorumları..

Açıkçası ben arkadaşınızın anlatımında hiç art niyet sezinlemedim.Siz kendiniz diyosunuz iki elim kanda olsa koşarım yanına .arkadaşında belliki sizi öyle gördüğünden kıyaslama yapmış ve size eşi ile en yakını siz olduğunuz için dert yanmış.Akıl almak istemiş üzüldüğünü belli etmiş.Madem bu muhabbetinden hoşlanmıyorsun aman canım kapatalım şu eş mevzularını hoşlanmıyorum de yani ozamn,Kadın gitsin başka arkadaşına dert yansın..Diceğim oki bazen insanlar dertleşmek ister masumca bence oda bunlardan biri....

Cok yakin arkadasim demisin,en kotu gununde ben ona kosarim,o bana kosar suphe yok demisin.zannetmiyorum bu kadar yakin arkadasinin esine birseyler hissediyor olmasini..imreniyor belki,esininde senn esine benzemesini istiyor, kotu bir anlam cikartmana hic gerek yok.

Arkadasin mutsuz demekki. Ozeniyor senin yaşantına. İstiyor ki onun eşi de seninki gibi olsun. İstediği senin esin onun olsun değil. Rahatsız olabilirsin haklı da olabilirsin ama arkadasin dertli ve samimi. Yapmacık mutluluk rolü yapmak yerine dürüst davranıyor. Belki de senden bi akıl bi taktik bekliyor.

bence de iyi bir yüreği var, kendi eşinin açığını verebilecek ve senin ne kadar şanslı olduğunu söyleyip seni mutlu edebilecek kadar..Türkcen gerçekten harika..zaten sen bu konuyu açarken de altına geçecek yorumları tahmin edemeyecek kadar da, büyük derdin varmış gerçekten..

Karmakarışık arkadaşınla gerçekten samimi olduğunu inanamadım. Yada buradaki konularında bizi kekliyorsun.... Bence, arkadaşın,
gerçekte "neye" iltifat ettiğini bir bilse, "neyle" kendi eşini kıyasladığını bir bilse, kendi eşinin ellerini öper!

Kendi eşiyle uyumlu değil sanırım artık sevmiyorda sadece katlanıyor ve üzülüyor

yok canim kesin anlatiyordur da,
olmeden gelme demesi, dayak atmasi falan arkadasina tatli geliyordur. ondan mukemmmel diyordur yani
Sen ne alemdesin bu arada eşinin afra-tafralarına çözüm bulabildin mi ya da eşinin aldatma hakkındaki fikirlerine engel olabildin mi Karmakarışığın avukatı değilim ama bugün ona yarın hepimize felsefesiyle hareket edecek olursak bir insanın anımsamak istemediği kötü anlarını yüzüne tokat gibi vurmak da hiç etik olmasa gerek

aynen katılıyorum.. o kadar çok batırdı ki en azından buradan iyi bir yorum alıp kendi içinde temizlemeye çalışıyor..

konu sahibi, bu övgülerin bitmesini istiyorsan arkadaşına gerçekleri anlat..

iyi niyetli olduğundan eminseniz dert etmeyin
belki dert yanmak için bu şekilde dile getiriyordur

Ayyy komik gelçek belkide size kızlar ama iki arkadaşım var onlarda ayyy senin eşin çoçuklarına çok düşkün şöyle böyle dediler benim verdiğim cvp
Gerçekden samimisiniz düşüncelerinizde ben çok memmunum eşimin bu davranışından ama demekki başkalarıda anlamış ne kadar mükemmel olduğunu kızlar siz sizin eşlerinizle kıyasladığınızda ne kadar şanslı olduğumu birkez daha anladım allahım ne kadar şükür etsem azdırrr bana bu adamı aşık ettiğin için dedim arkadaşlar bir daha konusunu etmediler sanırsam bu laf ağır oldu

iyi de ben hicbir yerde esim soyle iyi esim boyle iyi, soyle asigiz diye ovunmuyorum ki. gorecegin uzere her konuda esimin odunlugundan bahsediyorum. bi oyle bi boyle konusmuyorum. canimi bu sekilde yakamazsin yani :)
ayrica eski konulardan bel alti vurmayi sevmem. lakin bir insan surekli ayni hataya dusuyorsa bunu yuzune vurmaktan cekinmem.

ek olarak, bunu yaptigimi hatirladigim iki kisi var, biri karmakarisik, biri de krizantemcicegi.

ben kötu nıyet görmedım burda.yanı dert yanarken esınızı ornek göstermış okadar.bence mılletce paranoyak olduk

Ben olsam arkadaş falan dinlemem.Hayat arkadaşınız söz konusu sonuçta.Bu sorunu da eşimle konuşurdum.

Ben hiç artniyet görmedim.Samimi olduğunuz ve eşlerle de görüştüğünüz için en yakınındaki örnek senin eşin.Kendi eşinin olumsuz taraflarıyla kıyaslıyordur.Bir nevi dertleşme.Onun da huyu o demek ki.

Arkadasini uzaklastir esinden mazallah neler okuyoruz buralarda ..

ilginçsiniz yani..ağır laf söylediğinizden nasıl mutlusunuz.arkadaslık bu mu yahu..ne demişler ki sanki..iyi ki sizin gibi bi arkadasım yok

ilginçsiniz yani..ağır laf söylediğinizden nasıl mutlusunuz.arkadaslık bu mu yahu..ne demişler ki sanki..iyi ki sizin gibi bi arkadasım yok
İyide ben bunu hayatımdan çıkarmak istediğim insana derim yoksaaa diğer arkadaşlarımla bu tarz konulara girmemo dediğim insanlarda kıskançlık fesatlığı gördüğümden bunu söyledim onların amacı zaten benim mutsuzluğumu anlatmamdı istedikleri olmayınca bu yolu denediler nerden biliyorsun deme çünkü yaptıkları çokkk şeylerr var biara adımı bile çıkardılar ikinci evliliği diye bile çok bile arkadaşlık yaptım 2 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…