Yakin arkadasimin sevgilisi evli cikti

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
universiteden beri cok yakiniz o yuzden onun adina sizlere sormak istiyorum kizlar ne yapalim biz simdi bi akil verin Arkadasim ogretmen 31 yasinda ve 1.5 ay once 33 yasinda bi polis ile tanisti cocuk buna hergun yalvardi mesajlarini kendim gordum evlenelim ben seni cok mutlu ederim seni hic pisman etmeyecegim evlenirsek dogu gorevinide yapmaSin ben yaptigim icin bla bla.. sonra 2,3 kere felan bulustular iyide gidiyordu cocuk uzatmak istemiyorum eger anlasirsak felan diyordu.. ama bugun ogrendik ki adam evli ve cocugu varmis ;( bu adamlarin amaci ne ;( hem karini aldatiyosun hemde baska bir kadinin hayalleri ile duygulari ile oynuyorsun adam ogrendigini ogrenince butun heryerden engelledi arkasimi arkasim kandirildiginami yansin yoksa o zavalli aldatilan kadincagiza durumu soylesin mi mesajlar var elimizde yapsak mi yapmasak mi bilemiyoruz kotuluk mu yapmis oluruz kucuk bir kizi var adamin yuvalari yikmis olurmuyuz.. arkadasim o kadina ulasmamaktan yana ne hali varsa gorsun benden uzak dursun diyor ama ben kendimi o
Kadinin yerine koydugum icin farkli dusunuyorum sizce budurumda en dogrusu ne olur ? Tabi bu durum bende erkeklere olan guvenimin yerle bir olmasina neden oldu allahim aldatmayacaknerkek varmi o kadin kimbilir nasil guveniodur kocasina facede oyle mutlu fotolari varki

Kendimi aldatılan kadın yerine koydumda kesinlikle ögrenmek isterdim ayy ndm kötü ya hem evli hemde gel evlenelim diyo kıza kuma mı alcakmış napcakmış?bugün arkadaşınla yarın birbaşkasıyla yapar bu adam olan kadına olur bence bilmeli msj.larda gösterin ispat olsun

Terbiyesiz herif ... Seni hic birakmam diyenlerden korkacaksin ztn..

Bende aynisini dusunuyorum aslinda ama arkadasimda kadin bana inanmaz inansada kocasi onu bi sekilde kandirir ve en sonunda ben kotu olurum diyor

ilk aklıma gelen adamın polis olmasından dolayı psikolojik sorunları olduğu .belki çocukça olabilir ama bu konuyu çalıştığı şubedeki amire de açabilirsiniz .onlar iş yönünden de bildikleri adamı sıkıştırırlar fakat belki de bu çok kötü bir fikirdir ...
Birde ben eşine açmayı kötü bir fikir olarak görmüyorum ... Polis eşleri kocalarını saat kaçlara kadar bekliyor ülke durumundan dolayı sürekli elleri kalplerinin üstünde; o kadın eşi her evden çıkarken okuyup üfleyecek sonra kocası dışarda başkalarıyla evlilik hayali fink atmalar yani adam tam bir pislikmiş ...

Kesinlikle karisina bir şekilde ulasin ve kocasinin yediği haltlari bir bir anlatin,gerci adam bin bir yalanla üste cikar ama olsun nasil bir pislik olduğunu azda olsa anlar belki karisi...

Böyle habire evlenelim evlenelim diyen adamlardan bir b.k olmadığını siz iki arkadaş anlamalıydınız bence
Saf olmayın be eskiden kaldı o öyle görür görmez aşık olup hemen deli gibi evlenmek isteyen erkekler.
Bu konulardan çıkarımım polisler de az çapkın değil evli polisler azmış zaar...

Bende aynisini dusunuyorum aslinda ama arkadasimda kadin bana inanmaz inansada kocasi onu bi sekilde kandirir ve en sonunda ben kotu olurum diyor
Adam arkadaşınla eşini aldatmış eşiylede arkadaşını kötü olurum diyosada kendi bilir adamın yanına kâr kalsın en iyisi

Kadına yolladı mesajları vs.ve o kadın delillerle mahkemeye boşanma davası açarsa ne olur? Adam pislik yapar mı? Kendi başını derde sokmasın sonra?

Valla 60 yasindaki babam bana hep derki kizim polis ve askerden uzak dur acaba bu yuzden mi ya genel konusmak istemiyorum ama iste

Şahsen ben bilmek isterdim. Yarına kalsa da yanina kalmaz. Aci döner gelir karması var diyip ilahi adalete bırakma. Ne yanına kalsın ne yarına söyle gitsin

Yani burda yazi yazan uyelerden birinin esi olmadigi ne malum

birde ben arkadaşınızın ilk olduğunu düşünmüyorum ilk ve gerçekçi duygulara sahip olsaydı her yerden engellemek yerine mesela eşimle aram kötü vs derdi sen ilksin boşanmayı planlıyoruz derdi buradan yola çıkarak arkadaşınız dahil kaç kişiyi aynı anda götürüyor bakalım

valla benim 2 tane kuzenim asker eşleriyle de çok iyiler maşallah tabii aile karakterde etkiliyor
kesinlikle benim sülalem hepsi askeriyede yada polis cok sükür öyle bisey ne olur ne olabilir. rabbim seytana uydurmasın , bence kadına göstermelisiniz sonucta hem cinsimiz kötülük degil bu iyilik olur enayi yerine konuluyo kimsenin bi kadına böyle davranmaya hakkı yok cezasını cekmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…