Bende aynisini dusunuyorum aslinda ama arkadasimda kadin bana inanmaz inansada kocasi onu bi sekilde kandirir ve en sonunda ben kotu olurum diyorKendimi aldatılan kadın yerine koydumda kesinlikle ögrenmek isterdim ayy ndm kötü ya hem evli hemde gel evlenelim diyo kıza kuma mı alcakmış napcakmış?bugün arkadaşınla yarın birbaşkasıyla yapar bu adam olan kadına olur bence bilmeli msj.larda gösterin ispat olsun
Adam arkadaşınla eşini aldatmış eşiylede arkadaşını kötü olurum diyosada kendi bilir adamın yanına kâr kalsın en iyisiBende aynisini dusunuyorum aslinda ama arkadasimda kadin bana inanmaz inansada kocasi onu bi sekilde kandirir ve en sonunda ben kotu olurum diyor
Valla 60 yasindaki babam bana hep derki kizim polis ve askerden uzak dur acaba bu yuzden mi ya genel konusmak istemiyorum ama isteilk aklıma gelen adamın polis olmasından dolayı psikolojik sorunları olduğu .belki çocukça olabilir ama bu konuyu çalıştığı şubedeki amire de açabilirsiniz .onlar iş yönünden de bildikleri adamı sıkıştırırlar fakat belki de bu çok kötü bir fikirdir ...
Birde ben eşine açmayı kötü bir fikir olarak görmüyorum ... Polis eşleri kocalarını saat kaçlara kadar bekliyor ülke durumundan dolayı sürekli elleri kalplerinin üstünde; o kadın eşi her evden çıkarken okuyup üfleyecek sonra kocası dışarda başkalarıyla evlilik hayali fink atmalar yani adam tam bir pislikmiş ...
banada genelde asker ve polisler için çok sadık olurlar işlerinin tek güzel tarafı bu derlerdiValla 60 yasindaki babam bana hep derki kizim polis ve askerden uzak dur acaba bu yuzden mi ya genel konusmak istemiyorum ama iste
Aman ne sadik ne sadik hele askerler tam sapikbanada genelde asker ve polisler için çok sadık olurlar işlerinin tek güzel tarafı bu derlerdi
o karakter yetiştirilme meselesi bence kanı bozuktur çöpcü polis doktor yeterki insanın icinde olsunValla 60 yasindaki babam bana hep derki kizim polis ve askerden uzak dur acaba bu yuzden mi ya genel konusmak istemiyorum ama iste
Aman ne sadik ne sadik hele askerler tam sapik
1i 1000 yapmamak lazim. 1 ki oyle diye orduyu yakmayalimAman ne sadik ne sadik hele askerler tam sapik
Benimde 55 yaşındaki babam eli silah tutan adama kız vermem ben dedi ama neticede ben askerle evlendimValla 60 yasindaki babam bana hep derki kizim polis ve askerden uzak dur acaba bu yuzden mi ya genel konusmak istemiyorum ama iste
kesinlikle benim sülalem hepsi askeriyede yada polis cok sükür öyle bisey ne olur ne olabilir. rabbim seytana uydurmasın , bence kadına göstermelisiniz sonucta hem cinsimiz kötülük degil bu iyilik olur enayi yerine konuluyo kimsenin bi kadına böyle davranmaya hakkı yok cezasını cekmelivalla benim 2 tane kuzenim asker eşleriyle de çok iyiler maşallah tabiiaile karakterde etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?