- 1 Nisan 2014
- 1.101
- 451
- 323
- Konu Sahibi nilsuu nill
-
Bacim kotu gunde akla gelen benim neden mutlu gununu sakliyor dedim.Yukarı bakkendin dedin akla ilk gelen benim diye. Ama sen böyle her dediğini 10 saniye sonra inkar edersen aynı paydada buluşmayı geç aynı nişanda da buluşamiyorsun insanlarla bak:))) dua etmen beni rahatsız etmedi niye etsin ki? Senin anlayamadığın şu, biz insanlarla dualaşirken " bundan sonra sonsuz minnet duyulsun bana" kafasıyla yapmıyoruz. Bak sana da dua edeyim, Allah'ım sen nilsu bacima açık zihin, anlayışta kavrayista kuvvet, kalbine de huzur ver. Ne oldu şimdi sonsuza kadar bütün herşeyi ilk bana anlatmak zorundasın:)))
Hah işte tam da bu, insanlar bu yüzden sana anlatmamış haklı olarak. İşte kalbinin ekmeğini yemişsin bir de soda iç üstüne ne diyim:)) kadının kötü gününde sanki başını beklemissin gibi bi tavirdasin, bi dua istemiş sen onun hayatına ipotek koymaya çalışıyorsun. Yok kadın haklı, ben olsam ben de seni istemezdim yanimda üzgünüm..Bacim kotu gunde akla gelen benim neden mutlu gununu sakliyor dedim.
Sen dua ederken ne niyetle yaparsan yapabilirsin. Benim de yaptigim niyet beni baglar. Sen yazdigina ister inan isterrr inanmaHerkes kalbinin ekmegini yer
Benim de sana duam once okudugunu anlaman olacak mesela
KK’da kendini ifade edemeyen insanlarin yazdiklarini okuya okuya milletin az bucuk var olan “okudugunu anlama” kabiliyeti de bitti. Ben de sasirdim “herkes sizi kiskanmiyor bir sakin olun” diye giris yapan postaBen herkes beni kiskaniyor demedim ki bunu mu cikardiniz okudugunuzdan?
Benim onu kiskanacagimi dusundu bekar oldugumu da yazdim zaten mesajda
Ay dogru diyosun ya, senin yazdiklarini okuyunca ben de sana hak verdim. Hastaneye gidip corba falan yaptigini bilmiyordum ben. Ben olsam hic bisey soylemeden iliskimi daha yuzeysel bi seviyeye cekerdim.Ben size hak verdim ya muhalefet edicem diye ay kız söylemek zorunda mı, ay n’aptınız sanki vs diyemiycem hastayken defalarca gidip çorba yapan birine de nişanlandığını söylersin yani. Bence haddinden fazla verici olmayı bırakın, hastayken bu kadar ilgilenmek benim çok yakın 2-3 arkadaşıma yapacağım bir şey sadece. İnsanlar için de kendinizi bu kadar üzmeyin nişanlanmasını çok önemli bi gizli bilgi sanan ya da nazardan korkan kezonun tekidir.
Ya çorba falan yok sadece dua etmiş. Ben ona dedim sanki çorba mı yaptın da ilgilendim diyorsun diye:) çorba yok yaniAy dogru diyosun ya, senin yazdiklarini okuyunca ben de sana hak verdim. Hastaneye gidip corba falan yaptigini bilmiyordum ben. Ben olsam hic bisey soylemeden iliskimi daha yuzeysel bi seviyeye cekerdim.
Yok senin yorumuna istinaden degil,Ya çorba falan yok sadece dua etmiş. Ben ona dedim sanki çorba mı yaptın da ilgilendim diyorsun diye:) çorba yok yani
Biliyorum, o da yanlış anlamış:)) dua edip birkaç defa aramış konu sahibi. Ben de aman sanki tarhana mı kaynattın dedim ve orada birkaç şakalaştık. Yani çorba yapmamış hastaneye de gitmemiş.Yok senin yorumuna istinaden degil,remedioslabelle
Sen yine kendine pay cikarmaya devam.Ya çorba falan yok sadece dua etmiş. Ben ona dedim sanki çorba mı yaptın da ilgilendim diyorsun diye:) çorba yok yani
Ne o çorba olayının üstüne yatacaktin dimi, yattirmaaaamSen yine kendine pay cikarmaya devam.
Alakaya maydonoz yorumlardasin sonra millet de ben kiskaniliyorum saniyo sayende
Ozaman umrunda bile olmasin ozel gununu paylasmis mi paylasmamis mi…Biliyorum, o da yanlış anlamış:)) dua edip birkaç defa aramış konu sahibi. Ben de aman sanki tarhana mı kaynattın dedim ve orada birkaç şakalaştık. Yani çorba yapmamış hastaneye de gitmemiş.
Siz kıskanma konusuna takıldınız öyle bir ifadesi yok bayanın. İlk akla gelen benim demesi kıskanma anlamında değil.Yukarı bakkendin dedin akla ilk gelen benim diye. Ama sen böyle her dediğini 10 saniye sonra inkar edersen aynı paydada buluşmayı geç aynı nişanda da buluşamiyorsun insanlarla bak:))) dua etmen beni rahatsız etmedi niye etsin ki? Senin anlayamadığın şu, biz insanlarla dualaşirken " bundan sonra sonsuz minnet duyulsun bana" kafasıyla yapmıyoruz. Bak sana da dua edeyim, Allah'ım sen nilsu bacima açık zihin, anlayışta kavrayista kuvvet, kalbine de huzur ver. Ne oldu şimdi sonsuza kadar bütün herşeyi ilk bana anlatmak zorundasın:)))
Size de tesekkur ederim.KK’da kendini ifade edemeyen insanlarin yazdiklarini okuya okuya milletin az bucuk var olan “okudugunu anlama” kabiliyeti de bitti. Ben de sasirdim “herkes sizi kiskanmiyor bir sakin olun” diye giris yapan postaNe alaka be diye dusunuyorken bi baktim 10 kusur like i var. ilginc
Konunuza gelince de, aslinda pek samimi sayilmazsiniz. O kisiler sizin yakin arkadaslariniz degil. Sadede is arkadaslariniz. Bilmiyorum Turkiye’de hanimlar iliskilerini cok paylasmayi sevmiyorlar genel olarak. Cok da haksiz sayilmazlar. Ya son anda bozulursa, ya bi terslik olursa diye paylasmiyorlar. Hakli bir sebep bence. Yani kisisel algilamayin. Birakin sizin gibi is arkadasini, insanlar en yakinlarina bile soylemiyorlar. Ama bu tamamen kendileriyle alakali. Nazar degecek ya da beni kiskanacak diye dusundukleri icin degil; ya bir terslik olur da nisan/nikah bozulursa diye.
Bir de genel bir tavsiye vereyim; bi cok sey bizle alakali degil aslinda. Sebebi kendimizde aramak cok bos ve gereksiz bi alinganliga sebep oluyor. Ben mesela is arkadasim nisanini benle paylasmaya sallamazdim. Yani iliskinizi bilmiyorum ama hastanede yattiginda telefonla aramak sizi yakin arkadas yapar mi emin degilim.
Yok ben kıskanma kiskanilma olayına hiç girmedim. Benim takildigim ve ısrarla yürüdüğüm konu bi çorba bile yapmamışSiz kıskanma konusuna takıldınız öyle bir ifadesi yok bayanın. İlk akla gelen benim demesi kıskanma anlamında değil.Yani derdini anlatmada ilk akla gelen benim anlamında kullanılmış. Bu konuyu aşıp yorum yaparsak daha etkili olur.
Gorumce gibi davranmayi birakip yukarida da belirtildigi gibi daha yapici yorumlar yazarsan herkesin de vaktini almamis olursun.. Senin yanlis anlamalarini da duzeltiyor bir de bayanlar.Ne o çorba olayının üstüne yatacaktin dimi, yattirmaaaamböyle açık ederim işte
Konusmak ıcın yazıyor kırk tane yorum yazmış. Dua ıcın karsılık beklenmez elbette, kız dualarına katacak kadar deger verıyormus hayal kırıgıklıgına ugramıs nıye ustune bu kadar hır gur gıdıyorsaSiz kıskanma konusuna takıldınız öyle bir ifadesi yok bayanın. İlk akla gelen benim demesi kıskanma anlamında değil.Yani derdini anlatmada ilk akla gelen benim anlamında kullanılmış. Bu konuyu aşıp yorum yaparsak daha etkili olur.
Çorba bile yapmamışHastayken dua ettin diye de şunu dile getirip iyilik diye insani borclu cikartmazsin yaSenin cevrenden biri olsam şunu şurdan şuraya koy bile demem onun bile beklentisine girersin.
Buldum . İlk hatalı yorum bu. Kıskanılıyorum dememiş bayan. Ben okuduğunu yanlış anlayıp, karşıya tirat atılmasını sevmediğim için müdahil olmak zorunda kaldım.Öncelikle herkes sizi kıskanmıyor bir sakin olun.
Sebebi çok açık değil mi kadın raporlu iken gidip nişan yapmış bunu şirkette duyulması rapor süresince sorun olabilir diye de sesini çıkarıp kimseye söylememiş. Nişan yapacak kadar iyiyse şirkete gelmesi gerekirdi çünkü.
Diğer konuda da niye hesap sorduğunu anlamadım birisine iki hafta önce denk gelmiş konu söylemiş geçmiş sana o gün denk gelmiş söylemiş geçmiş her şeyden bir anlam mı çıkartacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?