Yakin gordugum arkadasimin bence bana kazigi olan davranisi..sizce ben mi yanlis dusunuyorum?

Hee bacim birbirimizin cevresinde degiliz zaten. Tek durum da o degil onu da yazdim.
Sagliga kavusmasindan benim ne beklentim olabilir onu merak ettim ben. Ben duam bile kabul olmamistir belki diyorum sizin yorumlar
Bir konuya da aciklik getirmek istiyorum cunku bazi uyeler konuyu carpitip baska yere cekmenin pesinde. Polemik olusturmak isteyenler de artik konuda yoklar.
Isteyen kendi ozgurluk alani icerisinde istedigini yapar arkadaslar. Ben bu arkadasa dua ettim cesitli yardimlarim oldu derdini dinledim cozmeye calistim evet onu dualarima aldim cunku benim inanc ve anlayisim geregi ben deger verdigim insanlara bu sekilde yaklasirim.
Bazi uyelerin mevcut durumu cok net anladigi ve yapici elestirilerde bulundugu uzere(kendilerine de tesekkur ettim) konuyu uzatmamak ve dagitmamak icin diger orneklerimi vermedim. Yoksa 5 hafta gibi bir surede ben bu insanla ve diger ornegini verdigim arkadasla bu noktaya gelmedim. Kendisi benim ona verdigim onemi bana vermemis, ben davranisina alindim o benim problemim. Bunu tabiki elestirirsiniz.(alingansin soyle bole vb)Ama elestirinin de dozu olsun ben haset olsam neden biri icin vakit harcayip da dua edeyim.
bu yorumuma kadar katma degerli ve olculu yapilmis olan tum yorumlara tesekkurler ederim

E ona bakarsak dısarıda gezerken bir yaslı teyzeden de dua istenilebilir bu samimiyet mi olacak?

Gecen atm de beklerken bi teyze bana baktı baktı dua etti üfledi “aman yavrum nazar degmesin” dedi gitti :d eee simdi ben bu teyzeyi mi bulacam dua etti diye

Bazıların dilinde sıradanlasır “dua et” demek kim bilir konu sahibinden baska kimlerden dualar istemistir.
Dua istedi diye beklentilere girmemek gerekir.

O kisi iyi yada kotu olsa(sagligini kaybetmis biri) benim ne beklentim olabilir.
Atmdeki teyze ornegi konunun alakasiz bi yerinde cunku teyze bu kisiye ufurmus gitmis
Bi paylasim bi yasanmislik varmi para cekimi haricinde

O kisi iyi yada kotu olsa(sagligini kaybetmis biri) benim ne beklentim olabilir.
Atmdeki teyze ornegi konunun alakasiz bi yerinde cunku teyze bu kisiye ufurmus gitmis
Bi paylasim bi yasanmislik varmi para cekimi haricinde
Bir paylasım ve yasanmıslık olsa dahi yine geçerli söylediklerim. Benim yedigim ictigim ayrı gitmeyen en yakın kız arkadasım dügününe davet etmedi mesela beni 1 senedir de iletisim kurmadık oturup neden davet etmedi, ne oldu neden konuşmuyor diye de düsünmedim hic bunları sorgulamadım hatta nötr oldugum icin cok sasırdılar diger ortak arkadaslarımız takiplesiyoruz da hala.

Üstelik evlenmeden öncede özel hayatını anlatan biri degildi bende sormazdım sevgilisi, ben ve kendisi 3 ümüz takılmamıza ragmen haklarında bisey bilmezdim.
Kiminin tarzı böyledir anlatmaz söylemez. Ben bu platformda çok konusurum, dökerim bazı şeylerimi ama reel hayatımdakiler bilmez. Bende özel hayatımı söylemem anlatmam karşımdaki kıskanır, nazar deger diye degil tarzım bu. Onlarda benim tarzımı bildigi icin didik didik etmez mesela.

Konu sahibi olarak bana sorduysaniz hayir. Kaldi ki ornek verdigim isler iki kisi ve benzer konu cevresinden hersey icin bi fikrim oldugunu yazmadim.
herşeye fikriniz olduğunuzu yazsaydınız sormazdım zaten :)
Şunun için sordum genelde insanlar her konuda bir fikri olan, her şeye iyi veya kötü bir yorum yapma huyu olan insanlara bu tarz olaylarını anlatmazlar o yüzden mi acaba diye düşünüp sordum değilmiş

Sizin tarzınızı bilemem ama yakın arkadaşınız size çok ayıp etmiş. Demek ki size değer vermeyen bir karakter.

Böylesinin yakın arkadaşlığı ötede dursun. Gerçekten çok garip.. Arkadaşlarınız bile çok şaşırmış.

Belki siz yaptığına hiç üzülmediniz ama böylesi benim yakın arkadaşım olamaz, çevremde tutmam böylesini.

Yoo okuyorum nfnfn gayet net anlatıyorsun kendini merak etme

Ayıp mıdır, deger vermis midir vermemis midir düsünmek icin hayat fazla kısa. Benim hayat mottom hep önüme bakmaktır. Zamanında her sey yasandı ve bitti “dün dünde kaldı bugün bugündür” dünü dünde bıraktıysam hicbir önemi kalmamıstır.

Önemli olan gelecek olandır. Beklentisizliklerle yasadıgım bu düsünceler aklımın ucundan gecmiyor. Hayatı boyunca cok mutlu olur umarım cünkü eskide kaldı. Eski eskidir. :)

Bence ayip etmisler. Ama siz de benzer sekilde davrandiginzi belirttiginiz icin karsilikli oturup konusma geregi duymamissiniz gorunuyor. Aldiginiz kadar deger vermissiniz

Bence ayip etmisler. Ama siz de benzer sekilde davrandiginzi belirttiginiz icin karsilikli oturup konusma geregi duymamissiniz gorunuyor. Aldiginiz kadar deger vermissiniz
Ya sizin mesela altı üstü dua istemis alıskanlıktır kadının agzında dua istemeye bu kadar anlam yüklememek lazım haftada 2 kez aramıssınız her gün konusacak kadar samimiyetiniz yokmus. Her insanın yaklasım dinamigi farklı direkt “kıskanacagımı mı düsündü acaba” diye düşünmemek lazım.
Sonraki süreclere odaklanmak gerekiyor.

Çevremdekileri gıcık eden bir ketumluğum var. Ve bu yapı meselesi. Şuana kadar hiçbir zararını görmedim. En yakınımdakilerde olsa çok beklentide olması darılması falan beni çok bunaltırdı. O yüzden rahat, sıkboğaz etmeyecek, herşeye çok anlam yüklemeyen insanlarla yakınlık kuruyorum. Yakın olduğumada kendimi zamanı gelince çok güzel açarım, gizlemem yani. Bir durum farkettim diyelim sormadan önce anlatmasını beklerim. Banada aynı şeyi yapanları seçerim. Ben olayları ve duyguları paylaşmak için hazır hissetmeyi bekleyen biriyim. Genelde önce kendi içimde bi sindirmek isterim.
Arkadaşınızda böyle olabilir ve çok yakın değilsiniz o yüzden sizi beklentili buldum. Ama ondanda öte 4 ay izinli olması ve şirketin bilmesini istememesi gibi makul bir sebebi var.

Diğer arkadaşınız tamamen denk gelmiş yine şahsi bir durum değil gibi duruyor.

Son düzenleme:
Bazı kuralları hatırlatma gereği doğdu, sürtüşmeler nedeniyle de piyango bu topiğe vurdu.

Hanımlar konudan üye yasaklama özelliği diye bir seçenek var ama üye yasaklamanın da kendi içerisinde kuralları vardır.
1- konudan üye yasaklama sadece Bdvde kullanılabilir, başka bölümlerde kullanılması yasaktır.
2- konuya hiç yorum yazmamış üye/üyeler yasaklanamaz.
3-yasaklama gerekçesine hakaret, aşağılama, küfür, üslupsuz mesajlar yazılamaz.
4-yasaklama işlemi sonrası yasaklama işlemi yapan konu sahibi o kişinin mesajını alıntılayıp yorum yazamaz.

Ayrıca, buraya konu açanlar da konulara yorum yazanlar da üsluba dikkat ederek yazdığı sürece eleştirilere açık olmalı.

Şimdi gelelim diğer meselelere, bu beğeni butonu cak cuk her şey için kullanılıp taciz etme, kışkırtma maksadıyla oyuncak edildi.
Beğendim/Beğenmedim “Bu yoruma katılıyorum” “Bu yoruma katılmıyorum” demek için kullanılır, kişiye değil yoruma verilen bir emojidir.

Ayşe bana beğenmedim attı bende onun mesajlarına beğenmedim basayım diyen varsa elini o butondan çeksin.
Kusura bakmayın da çocuğunuz yaşındakilere bu kuralları en fazla 3 kere tekrar etsek anlar sizler anlamıyorsunuz.

Burası hepinizin paylaşım platformu ama kafanıza göre dilediğinizi de yapamazsınız, kurallar çerçevesinde hareket etmek zorundasınız, buna göre hareket ederseniz sevinirim.

Not: beğeni geçmişlerinizi kontrol edebildiğimizi kim kime beğenmedim yapmış kaç defa yapmış niye yapmış görebildiğimizi biliyorsunuzdur umarım, 1 tane beğenmedim attı diye seri beğenmedim attı gerekçesiyle şikayet ettiğiniz üyelere sizin 3-5 beğenmedim attığınızı görünce bu ne perhiz dediğimizi de biliyorsunuzdur.

Herkes beğeni butonunu doğru kullansın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…