- 1 Nisan 2014
- 1.101
- 451
- 323
- Konu Sahibi nilsuu nill
-
Bir konuya da aciklik getirmek istiyorum cunku bazi uyeler konuyu carpitip baska yere cekmenin pesinde. Polemik olusturmak isteyenler de artik konuda yoklar.Hee bacim birbirimizin cevresinde degiliz zaten. Tek durum da o degil onu da yazdim.
Sagliga kavusmasindan benim ne beklentim olabilir onu merak ettim ben. Ben duam bile kabul olmamistir belki diyorum sizin yorumlar
E ona bakarsak dısarıda gezerken bir yaslı teyzeden de dua istenilebilir bu samimiyet mi olacak?Kadın dua ettim de ettim yazmamış ki karşı taraf dualar istemiş o samimiyetle yaklaştı diyor sonuç fiyasko gizli saklı nişan yapmış.
Aynısını yaşasanız hiç şaşırmaz mısınız?
Herkes de gurursuz olmaz yani, konu sahibi bu duruma bozulmak da haklı.
O kisi iyi yada kotu olsa(sagligini kaybetmis biri) benim ne beklentim olabilir.E ona bakarsak dısarıda gezerken bir yaslı teyzeden de dua istenilebilir bu samimiyet mi olacak?
Gecen atm de beklerken bi teyze bana baktı baktı dua etti üfledi “aman yavrum nazar degmesin” dedi gitti :d eee simdi ben bu teyzeyi mi bulacam dua etti diye
Bazıların dilinde sıradanlasır “dua et” demek kim bilir konu sahibinden baska kimlerden dualar istemistir.
Dua istedi diye beklentilere girmemek gerekir.
Bir paylasım ve yasanmıslık olsa dahi yine geçerli söylediklerim. Benim yedigim ictigim ayrı gitmeyen en yakın kız arkadasım dügününe davet etmedi mesela beni 1 senedir de iletisim kurmadık oturup neden davet etmedi, ne oldu neden konuşmuyor diye de düsünmedim hic bunları sorgulamadım hatta nötr oldugum icin cok sasırdılar diger ortak arkadaslarımızO kisi iyi yada kotu olsa(sagligini kaybetmis biri) benim ne beklentim olabilir.
Atmdeki teyze ornegi konunun alakasiz bi yerinde cunku teyze bu kisiye ufurmus gitmis
Bi paylasim bi yasanmislik varmi para cekimi haricinde
herşeye fikriniz olduğunuzu yazsaydınız sormazdım zaten :)Konu sahibi olarak bana sorduysaniz hayir. Kaldi ki ornek verdigim isler iki kisi ve benzer konu cevresinden hersey icin bi fikrim oldugunu yazmadim.
Sizin tarzınızı bilemem ama yakın arkadaşınız size çok ayıp etmiş. Demek ki size değer vermeyen bir karakter.Bir paylasım ve yasanmıslık olsa dahi yine geçerli söylediklerim. Benim yedigim ictigim ayrı gitmeyen en yakın kız arkadasım dügününe davet etmedi mesela beni 1 senedir de iletisim kurmadık oturup neden davet etmedi, ne oldu neden konuşmuyor diye de düsünmedim hic bunları sorgulamadım hatta nötr oldugum icin cok sasırdılar diger ortak arkadaslarımıztakiplesiyoruz da hala.
Üstelik evlenmeden öncede özel hayatını anlatan biri degildi bende sormazdım sevgilisi, ben ve kendisi 3 ümüz takılmamıza ragmen haklarında bisey bilmezdim.
Kiminin tarzı böyledir anlatmaz söylemez. Ben bu platformda çok konusurum, dökerim bazı şeylerimi ama reel hayatımdakiler bilmez. Bende özel hayatımı söylemem anlatmam karşımdaki kıskanır, nazar deger diye degil tarzım bu. Onlarda benim tarzımı bildigi icin didik didik etmez mesela.
Yoo okuyorum nfnfn gayet net anlatıyorsun kendini merak etmeIlk bana soylemedi diye bir beklentim yok. Kullanicilardan bazilari konuyu manipule ettigi icin oyle algiladin sanirim.
Sen de dogru okumuyorsun, kotu gunde beni herzaman yaninda isterken(cozulmesini istedigi baska sorun sikintilari da paylasirken) iyi gununde neden siradan davraniyor diyorum
Ayıp mıdır, deger vermis midir vermemis midir düsünmek icin hayat fazla kısa. Benim hayat mottom hep önüme bakmaktır. Zamanında her sey yasandı ve bitti “dün dünde kaldı bugün bugündür” dünü dünde bıraktıysam hicbir önemi kalmamıstır.Sizin tarzınızı bilemem ama yakın arkadaşınız size çok ayıp etmiş. Demek ki size değer vermeyen bir karakter.
Böylesinin yakın arkadaşlığı ötede dursun. Gerçekten çok garip.. Arkadaşlarınız bile çok şaşırmış.
Belki siz yaptığına hiç üzülmediniz ama böylesi benim yakın arkadaşım olamaz, çevremde tutmam böylesini.
Bence ayip etmisler. Ama siz de benzer sekilde davrandiginzi belirttiginiz icin karsilikli oturup konusma geregi duymamissiniz gorunuyor. Aldiginiz kadar deger vermissinizBir paylasım ve yasanmıslık olsa dahi yine geçerli söylediklerim. Benim yedigim ictigim ayrı gitmeyen en yakın kız arkadasım dügününe davet etmedi mesela beni 1 senedir de iletisim kurmadık oturup neden davet etmedi, ne oldu neden konuşmuyor diye de düsünmedim hic bunları sorgulamadım hatta nötr oldugum icin cok sasırdılar diger ortak arkadaslarımıztakiplesiyoruz da hala.
Üstelik evlenmeden öncede özel hayatını anlatan biri degildi bende sormazdım sevgilisi, ben ve kendisi 3 ümüz takılmamıza ragmen haklarında bisey bilmezdim.
Kiminin tarzı böyledir anlatmaz söylemez. Ben bu platformda çok konusurum, dökerim bazı şeylerimi ama reel hayatımdakiler bilmez. Bende özel hayatımı söylemem anlatmam karşımdaki kıskanır, nazar deger diye degil tarzım bu. Onlarda benim tarzımı bildigi icin didik didik etmez mesela.
Ya sizin mesela altı üstü dua istemis alıskanlıktır kadının agzında dua istemeye bu kadar anlam yüklememek lazım haftada 2 kez aramıssınız her gün konusacak kadar samimiyetiniz yokmus. Her insanın yaklasım dinamigi farklı direkt “kıskanacagımı mı düsündü acaba” diye düşünmemek lazım.Bence ayip etmisler. Ama siz de benzer sekilde davrandiginzi belirttiginiz icin karsilikli oturup konusma geregi duymamissiniz gorunuyor. Aldiginiz kadar deger vermissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?