- 1 Nisan 2014
- 1.101
- 451
- 323
- Konu Sahibi nilsuu nill
-
Hee bacim birbirimizin cevresinde degiliz zaten. Tek durum da o degil onu da yazdim.Hastayken dua ettin diye de şunu dile getirip iyilik diye insani borclu cikartmazsin yaSenin cevrenden biri olsam şunu şurdan şuraya koy bile demem onun bile beklentisine girersin.
Ben bu konuyu sevdim, seni de sevdim burda kalıcamGorumce gibi davranmayi birakip yukarida da belirtildigi gibi daha yapici yorumlar yazarsan herkesin de vaktini almamis olursun.. Senin yanlis anlamalarini da duzeltiyor bir de bayanlar.
Sanane kim ne iyilik yapti, kendince bikac kere diye cagirdigin kac kere dua etti, senin icin etmedi ki..
Bos vaktin varsa da forumda baska konularda da fikir beyan edilebiliyor..
Yani keşke müdahil olmasaydın kendine saklasaydın kişisel yorumlar yapıyoruz burada senin yorumun da bana göre hatalı. Kime göre neye göre? Benim yorumum sana değil konu sahibine.Buldum . İlk hatalı yorum bu. Kıskanılıyorum dememiş bayan. Ben okuduğunu yanlış anlayıp, karşıya tirat atılmasını sevmediğim için müdahil olmak zorunda kaldım.Kahretsin.
Sakin şampiyon. Burası ring değil. Burda herkesi devirmek hayatınızdaki engelleri ortadan kaldırmayacak. Bakın ben de psikolojik çıkarım yaptım hakkınızda. Hoş değil dimi. Niyet okuma yapmak sizin yaptığınız. Üslubunuz saldırgan. Burda yorumlara da yorum yapma hakkımız var. Bu konuda kısıtlayıcı bir kural mı var? Kolay gelsin. Hayırlı işler.Yani keşke müdahil olmasaydın kendine saklasaydın kişisel yorumlar yapıyoruz burada senin yorumun da bana göre hatalı. Kime göre neye göre? Benim yorumum sana değil konu sahibine.
Birisinin aklına ilk gelen şey ay böyle yaptı benim kıskanıyor olabilecegimi düşündü diye düşünüyorsa aklına ilk gelen şey kıskançlık temalıdır. Sen başka bir şey düşünüyorsan sen de kendi yorumunu yaz benim yorumum seni ilgilendirmiyor.
Ahahha ay hala kendini mi savunuyosun sen. Dupeduz yanlis anlamissin iste.Yani keşke müdahil olmasaydın kendine saklasaydın kişisel yorumlar yapıyoruz burada senin yorumun da bana göre hatalı. Kime göre neye göre? Benim yorumum sana değil konu sahibine.
Birisinin aklına ilk gelen şey ay böyle yaptı benim kıskanıyor olabilecegimi düşündü diye düşünüyorsa aklına ilk gelen şey kıskançlık temalıdır. Sen başka bir şey düşünüyorsan sen de kendi yorumunu yaz benim yorumum seni ilgilendirmiyor.
Çünkü sizi arkadaş olarak görmemişler maalesef. Sadece zor günlerinde ve dert anlatacak birine ihtiyaç duyduklarında sizi aramışlar.Bacim kotu gunde akla gelen benim neden mutlu gununu sakliyor dedim.
Sen dua ederken ne niyetle yaparsan yapabilirsin. Benim de yaptigim niyet beni baglar. Sen yazdigina ister inan isterrr inanmaHerkes kalbinin ekmegini yer
Benim de sana duam once okudugunu anlaman olacak mesela
Ya bununla bile övünüyorsunuz ya aynen allah rızası için yaptınız bravo.Beni yormadi ben Allah rizasi icin yaptim kula yaranmak icin degil. Belki kabul olmustur belii olmamistir. Onu Allah bilir.
Siz oyle gorup oyle algiliyorsaniz o sizin algi ve anlayis probleminiz yapacak birsey yok.Ya bununla bile övünüyorsunuz ya aynen allah rızası için yaptınız bravo.
Görgüsüz, bencil ve patavatsız birine benziyorsunuz. Ben olsam ben de sizinle arkadaş olmazdım.
Hah işte tam da bu, insanlar bu yüzden sana anlatmamış haklı olarak. İşte kalbinin ekmeğini yemişsin bir de soda iç üstüne ne diyim:)) kadının kötü gününde sanki başını beklemissin gibi bi tavirdasin, bi dua istemiş sen onun hayatına ipotek koymaya çalışıyorsun. Yok kadın haklı, ben olsam ben de seni istemezdim yanimda üzgünüm..
Beni sonradan sevmistin demekki halbuki bi sayfa once yermissinBen bu konuyu sevdim, seni de sevdim burda kalıcamhem ben yanlış anlamadım ki dua etmişsin bir de aramışsın ama o nisanlanacagini ilk sana söylememiş. Bak özet bu, şimdi dışardan bak nasıl anlaşiliyorsun?
Konudan üye yasaklama işlemi yaptıktan sonra yasakladığımız üyeleri alıntılayıp yorum yazmıyoruz yasak.Beni sonradan sevmistin demekki halbuki bi sayfa once yermissin
Zaten senin de insanlari degerlendirme durumun ruh halin gibi dalgaliysa etrafindakilerin vay halineben de boyle birini yanimda ve cevremde istemem ama ben uzgun de degilim sen gibi bu konuda..
Neden samimi olmadigin kadin bile ilk sana söylemedi diye bozuluyosun? Sağlıklı düşünmüyosun, dünya senin etrafında dönmüyor.Arkadaslarim, size danismak istedigim ve fikrinizi merak ettigim bir konuvar. Ayni isyerinde baska bir birimde calisan samimi bir arkadasim var. samimi diyorum cunku ben oyle dusunuyordun. Genelde isyeri sorunlarimizi sosyal hayat konularimizi birbirimize anlatip akil alirdik. Bu kisi yakin zamanda bir gun cok hastalandi. Hastaneye yatti 4 ay tedavi oldu. Ben buna o surecte cok dua ettim( bunu Allah rizasi icin yaptim) her hafta en az2 kez kendisini aradim sordum. Sonra bu ablamiz isbasi yapti. Megerse izinde nisanlanmis, bana da herkesle beraber soyledi. Simdi de davetiye verecegim diye(nikaha 1haftadan az kaldi) pesinde. Benim bekar oldugumu biliyor. (Konustugum biri var ama kendisiyle evlilik fikrinden uzagim suan, emin olmadigim icin de soylemedim kimseye.)Benim dusuncem benim kiskanacagimi dusunerek bana bunu soylemedi. Siz ne dersiniz? Sizce neden bana hastaligini anlatip dua isteyip bunu soylemedigini sorayimmi? Ben buna bundan sonra nasil yaklasayim? Meraba meraba olarak mi kalayim.
Yani kotu gunde ben dostum ama iyi gunde beni yaninda istemiyor ve ben buna kirildim. Yoksa ben mi hassasim ve normal bisi de yanlis anliyorum.
Bundan 5-6ay once de samimi olmadigim biri(kadin cinsiyeti)bana bi gun oncesinden yarina nikahim var dedi( bu vatandasa da hukuki bir konusunda tanidigin vasitasiyla ucretsiz de yardimci olmustum ustelik)
Ama daha sonra ben gibi samimiyeti olmayan baska birine durumunu 2 hafta oncesinden soyledigini kendi agzindan ogrendim ve kendisini yuzledim icimdekileri soyledim. Bana verecek cevabi olmadi ben de iletisimi bicak gibi kestim.
Sizce digerine de ayni sekilde mi yapayim?
Ben nerede yanlis yapiyorum ki kizcelerim bana samimi goruslerinizi paylasir misiniz?
Ilk bana soylemedi diye bir beklentim yok. Kullanicilardan bazilari konuyu manipule ettigi icin oyle algiladin sanirim.Neden samimi olmadigin kadin bile ilk sana söylemedi diye bozuluyosun? Sağlıklı düşünmüyosun, dünya senin etrafında dönmüyor.
Evet buÖncelikle herkes sizi kıskanmıyor bir sakin olun.
Sebebi çok açık değil mi kadın raporlu iken gidip nişan yapmış bunu şirkette duyulması rapor süresince sorun olabilir diye de sesini çıkarıp kimseye söylememiş. Nişan yapacak kadar iyiyse şirkete gelmesi gerekirdi çünkü.
Diğer konuda da niye hesap sorduğunu anlamadım birisine iki hafta önce denk gelmiş konu söylemiş geçmiş sana o gün denk gelmiş söylemiş geçmiş her şeyden bir anlam mı çıkartacaksın?
???Evet bu
Hastayken dua ettin diye de şunu dile getirip iyilik diye insani borclu cikartmazsin yaSenin cevrenden biri olsam şunu şurdan şuraya koy bile demem onun bile beklentisine girersin.
Sende et bacim dua da et ne istersen yap. Kabul olup olma meselesi ne senin ne de benim elimde. Senin tavrin ve yazim tarzin cok sempatik benim irite ederken seniÇok böyle icigini bicigini desiyorsunuz farkindamisiniz bende sizin gibilerle konuşmak bile istemiyorum mesela bir değil iki değil niye insanlar bana bunu yapıyor diye düşünmek yerine üyelere beğenmedim atıp ben haklıyım yazacaksaniz niye fikir soruyorsunuz mesela ben kimseye beğenmedim atmam kolay kolay fakat tavrınız çok irreti edici. anlatabiliyormuyum bir insana dua edip dua ettim yazmak nedir bizde ederiz burda bile ediyoruz buna vurgu yapmak nedir işte insanlar sizden uzak durmaya çalışıyor çok sitem doğru değil biraz olduğu gibi bırakın sanki çok kötü bişey yapmışlar gorusmezsiniz gorusmeyin küçük dağları siz yaratmadiniz kimsenin umuru olup karalar bağlayacağını sanmam
Kadın dua ettim de ettim yazmamış ki karşı taraf dualar istemiş o samimiyetle yaklaştı diyor sonuç fiyasko gizli saklı nişan yapmış.Çok böyle icigini bicigini desiyorsunuz farkindamisiniz bende sizin gibilerle konuşmak bile istemiyorum mesela bir değil iki değil niye insanlar bana bunu yapıyor diye düşünmek yerine üyelere beğenmedim atıp ben haklıyım yazacaksaniz niye fikir soruyorsunuz mesela ben kimseye beğenmedim atmam kolay kolay fakat tavrınız çok irreti edici. anlatabiliyormuyum bir insana dua edip dua ettim yazmak nedir bizde ederiz burda bile ediyoruz buna vurgu yapmak nedir işte insanlar sizden uzak durmaya çalışıyor çok sitem doğru değil biraz olduğu gibi bırakın sanki çok kötü bişey yapmışlar gorusmezsiniz gorusmeyin küçük dağları siz yaratmadiniz kimsenin umuru olup karalar bağlayacağını sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?