Yakin gordugum arkadasimin bence bana kazigi olan davranisi..sizce ben mi yanlis dusunuyorum?

Hastayken dua ettin diye de şunu dile getirip iyilik diye insani borclu cikartmazsin ya Senin cevrenden biri olsam şunu şurdan şuraya koy bile demem onun bile beklentisine girersin.
Hee bacim birbirimizin cevresinde degiliz zaten. Tek durum da o degil onu da yazdim.
Sagliga kavusmasindan benim ne beklentim olabilir onu merak ettim ben. Ben duam bile kabul olmamistir belki diyorum sizin yorumlar

Ben bu konuyu sevdim, seni de sevdim burda kalıcam hem ben yanlış anlamadım ki dua etmişsin bir de aramışsın ama o nisanlanacagini ilk sana söylememiş. Bak özet bu, şimdi dışardan bak nasıl anlaşiliyorsun?

Buldum . İlk hatalı yorum bu. Kıskanılıyorum dememiş bayan. Ben okuduğunu yanlış anlayıp, karşıya tirat atılmasını sevmediğim için müdahil olmak zorunda kaldım. Kahretsin.
Yani keşke müdahil olmasaydın kendine saklasaydın kişisel yorumlar yapıyoruz burada senin yorumun da bana göre hatalı. Kime göre neye göre? Benim yorumum sana değil konu sahibine.
Birisinin aklına ilk gelen şey ay böyle yaptı benim kıskanıyor olabilecegimi düşündü diye düşünüyorsa aklına ilk gelen şey kıskançlık temalıdır. Sen başka bir şey düşünüyorsan sen de kendi yorumunu yaz benim yorumum seni ilgilendirmiyor.

Sakin şampiyon. Burası ring değil. Burda herkesi devirmek hayatınızdaki engelleri ortadan kaldırmayacak. Bakın ben de psikolojik çıkarım yaptım hakkınızda. Hoş değil dimi. Niyet okuma yapmak sizin yaptığınız. Üslubunuz saldırgan. Burda yorumlara da yorum yapma hakkımız var. Bu konuda kısıtlayıcı bir kural mı var? Kolay gelsin. Hayırlı işler.

Ahahha ay hala kendini mi savunuyosun sen. Dupeduz yanlis anlamissin iste.

Çünkü sizi arkadaş olarak görmemişler maalesef. Sadece zor günlerinde ve dert anlatacak birine ihtiyaç duyduklarında sizi aramışlar.

İçinizden gelmeyen hiçbir davete gitmek zorunda değilsiniz.

Bundan sonrası için size de ders olsun. Sadece dert anlatacağı zaman size koşan, kötü enerjisini size boşaltıp; bir kerecik olsun iyi günlerini sizinle paylaşmayan kişilerden uzak durun.

Beni yormadi ben Allah rizasi icin yaptim kula yaranmak icin degil. Belki kabul olmustur belii olmamistir. Onu Allah bilir.
Ya bununla bile övünüyorsunuz ya aynen allah rızası için yaptınız bravo.
Görgüsüz, bencil ve patavatsız birine benziyorsunuz. Ben olsam ben de sizinle arkadaş olmazdım.

Ya bununla bile övünüyorsunuz ya aynen allah rızası için yaptınız bravo.
Görgüsüz, bencil ve patavatsız birine benziyorsunuz. Ben olsam ben de sizinle arkadaş olmazdım.
Siz oyle gorup oyle algiliyorsaniz o sizin algi ve anlayis probleminiz yapacak birsey yok. Alkislayin yada tukaka yapin diye degil onceki mesajlardaki yanlis anlasilma uzerine ifade ettigim bir durum.

Siz gorgulu olmaya devam edin.
Kisisel olarak da yorumlarinizi kendinize saklayin.
birbimizle arkadas olma durumumuz da yok. Uslubunuzda olculu olun

Beni sonradan sevmistin demekki halbuki bi sayfa once yermissin
Zaten senin de insanlari degerlendirme durumun ruh halin gibi dalgaliysa etrafindakilerin vay haline ben de boyle birini yanimda ve cevremde istemem ama ben uzgun de degilim sen gibi bu konuda..

Böyle bir konuda tartışmayı nasıl başarabildiniz helal olsun ahshs herkes birbiri üzerinden stres atmaya çalışıyor valla

Konu sahibi kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş aldıkça iş arkadaşlıklarına fazla anlam yüklememen gerektiğini öğreneceksindir muhtemelen.

Konudan üye yasaklama işlemi yaptıktan sonra yasakladığımız üyeleri alıntılayıp yorum yazmıyoruz yasak.

Neden samimi olmadigin kadin bile ilk sana söylemedi diye bozuluyosun? Sağlıklı düşünmüyosun, dünya senin etrafında dönmüyor.

Neden samimi olmadigin kadin bile ilk sana söylemedi diye bozuluyosun? Sağlıklı düşünmüyosun, dünya senin etrafında dönmüyor.
Ilk bana soylemedi diye bir beklentim yok. Kullanicilardan bazilari konuyu manipule ettigi icin oyle algiladin sanirim.
Sen de dogru okumuyorsun, kotu gunde beni herzaman yaninda isterken(cozulmesini istedigi baska sorun sikintilari da paylasirken) iyi gununde neden siradan davraniyor diyorum

Evet bu

Çok böyle icigini bicigini desiyorsunuz farkindamisiniz bende sizin gibilerle konuşmak bile istemiyorum mesela bir değil iki değil niye insanlar bana bunu yapıyor diye düşünmek yerine üyelere beğenmedim atıp ben haklıyım yazacaksaniz niye fikir soruyorsunuz mesela ben kimseye beğenmedim atmam kolay kolay fakat tavrınız çok irreti edici. anlatabiliyormuyum bir insana dua edip dua ettim yazmak nedir bizde ederiz burda bile ediyoruz buna vurgu yapmak nedir işte insanlar sizden uzak durmaya çalışıyor çok sitem doğru değil biraz olduğu gibi bırakın sanki çok kötü bişey yapmışlar gorusmezsiniz gorusmeyin küçük dağları siz yaratmadiniz kimsenin umuru olup karalar bağlayacağını sanmam

Sende et bacim dua da et ne istersen yap. Kabul olup olma meselesi ne senin ne de benim elimde. Senin tavrin ve yazim tarzin cok sempatik benim irite ederken seni Inan ama bizim de sizin gibilerle konusmaya devam etmemiz de pek umrumuzda olmuyor.

Kadın dua ettim de ettim yazmamış ki karşı taraf dualar istemiş o samimiyetle yaklaştı diyor sonuç fiyasko gizli saklı nişan yapmış.

Aynısını yaşasanız hiç şaşırmaz mısınız?

Herkes de gurursuz olmaz yani, konu sahibi bu duruma bozulmak da haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…