- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.749
- 683
yaaa gene aynı konulara yazıcam ama kisinin degeri zaten altınla ölcülmez isterse tonlarda versin veremezde elen musk degilse neyseeArkadaslar merhaba. Anneme o kadar söylememe rağmen gitmiş sayıyla altin istemiş. Kendimi cok kotu hissediyorum.
Bastan alayim. Uc ay sonra düğünümüz var kayinvalidem dun annemi aramış . Cocuklar nikah günü baksınlar eylülde evlendirelim. Yöreniz nedir ne istersiniz demis. Annemde bu soruya karşılık siz ne yapabiliyorsaniz ama benim içimden geçen bes bilezik bir de hasir set demis.
Cok moralim bozuldu. Yani sayı verilmesi su bu demesini hic istemiyordum. Ama yaptı yapacağını.
Kayinvalidem ev yaptırıyor su an bizim için aile apartmani. Bir borcun altına girdi. Ev olmasa cok şey yapmak isterim ama ben 100 gr altin yapabilirim diye dusundum demis. Annem de düşünüp kendinizce yaparsınız demis ama benim annem biraz dik konuşmuş sanirim.
Ben araya soğukluk girmesini hic istemiyorum. Yani böyle şeyler ara bozmasın istiyorum ama kayinvalidem sanirim zaten ev yaptırıyorsun gücünüz neye yeterse demesini bekliyormuş. Kendince haklıdır. Annemle de kavga etmek istemiyorum. Nisanlima hasir set yapamayız oglum demis normal set aliriz demis. Ben bunu annemle konuşacağım insanların gücü buymuş diye. Ama kavga etmek istemiyorum. Annemle bu konuyu nasil konuşurum, bir de bu mevzu araya soğukluk acar mi bunlar normal şeyler mi? Keske sayi vermeseydi cok dedim dinlemedi beni. Napicam bilmiyorum artık
Ya dün eşim kendi annemlere yakın yasamak gibi bı fikirden bahsedince bile delirdim ben.Aile apartmanı denilince bile tüylerim ürperiyor. Kendine ait bir evin yok aslında, dış kapı sadece sembolik. Cümbür cemaat bir arada yaşıyorsun. Özel hayat kalmıyor. Keşke kabul etmeseydiniz :/ Mesafenizi çok iyi koruyun, sınırlarınızı şimdiden çizin
evet altindan sorumlu bakan da aramiza katildi, simdi soz sende limoncu, gelinin kolunda kac bilezik gorsen ayiplamazsin mesela?yaaa gene aynı konulara yazıcam ama kisinin degeri zaten altınla ölcülmez isterse tonlarda versin veremezde elen musk degilse neysee
o yuzden 5 bilezik bile komık yani tatlım dost düsman diye bisey var o bilezikleri anne kendisine istemiyoki gene size yarın araba ev alırsın lazım olur bozarsın bu konu cokkkk abartılıyo bosa
ayrıca 5 bilezik cok cok cok azzz diyim sana
ayıplayıp ayıplamamak bana düsmez banane ama insanlar bunu birikim olarak düsünmeli simdi ailesiz yapın dicekler vardır dügünü nisanı o beni baglamaz herkes kendi düsüncesini söylerevet altindan sorumlu bakan da aramiza katildi, simdi soz sende limoncu, gelinin kolunda kac bilezik gorsen ayiplamazsin mesela?
Yerinizde olsam anneme biraz politik davranır onlar yapamayacak demezdim de ben hasır set istemiyorum daha sade kullanacağım bir şey istiyorum derdim.Arkadaslar merhaba. Anneme o kadar söylememe rağmen gitmiş sayıyla altin istemiş. Kendimi cok kotu hissediyorum.
Bastan alayim. Uc ay sonra düğünümüz var kayinvalidem dun annemi aramış . Cocuklar nikah günü baksınlar eylülde evlendirelim. Yöreniz nedir ne istersiniz demis. Annemde bu soruya karşılık siz ne yapabiliyorsaniz ama benim içimden geçen bes bilezik bir de hasir set demis.
Cok moralim bozuldu. Yani sayı verilmesi su bu demesini hic istemiyordum. Ama yaptı yapacağını.
Kayinvalidem ev yaptırıyor su an bizim için aile apartmani. Bir borcun altına girdi. Ev olmasa cok şey yapmak isterim ama ben 100 gr altin yapabilirim diye dusundum demis. Annem de düşünüp kendinizce yaparsınız demis ama benim annem biraz dik konuşmuş sanirim.
Ben araya soğukluk girmesini hic istemiyorum. Yani böyle şeyler ara bozmasın istiyorum ama kayinvalidem sanirim zaten ev yaptırıyorsun gücünüz neye yeterse demesini bekliyormuş. Kendince haklıdır. Annemle de kavga etmek istemiyorum. Nisanlima hasir set yapamayız oglum demis normal set aliriz demis. Ben bunu annemle konuşacağım insanların gücü buymuş diye. Ama kavga etmek istemiyorum. Annemle bu konuyu nasil konuşurum, bir de bu mevzu araya soğukluk acar mi bunlar normal şeyler mi? Keske sayi vermeseydi cok dedim dinlemedi beni. Napicam bilmiyorum artık
Aile apartmanı yaptıran kv den kaçın. Anneniz az bile yapmış. Keşke altın kemer isteseydi de evlenmeseydiniz. Üzgünüm ama aile apartmanı: hayattan soğuyan, 1 yılda 100 yıl yaşlanan Kadın demekArkadaslar merhaba. Anneme o kadar söylememe rağmen gitmiş sayıyla altin istemiş. Kendimi cok kotu hissediyorum.
Bu tarz konuları anneler konuştuğu zaman genelde hep sıkıntı çıkıyor. Benim kayinpederim babama sordu varmı bı isteğiniz takı konu konusunda diye babamda 1 tanede taksan oğluna takican 20 tanede yapsan yine oğluna yapican ben durumun yettiği kadar kızıma alayım sende gücün neye yetiyorsa oğluna yap dedi anneleri hiç karistirmadikArkadaslar merhaba. Anneme o kadar söylememe rağmen gitmiş sayıyla altin istemiş. Kendimi cok kotu hissediyorum.
Çok haklısınız, yakın olunca aileler sürekli beraber vakit geçirmek istiyor. Düşüncesi bile çok kötüYa dün eşim kendi annemlere yakın yasamak gibi bı fikirden bahsedince bile delirdim ben.
Artık sabah akşam iç içe oluruz ne alaka ben öyle şey istemem diye .
İster benim ailem ister onun ailesi
Herkes istediği kadar da iyi olsun
Niye dipdibe yaşıyoruz hayırdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?