1.Aile apartmanı pişmanlıktır. Emin misiniz orada oturmak istediğinize?
2.Annenin ilk söylediğini söyleyip bırakması lazımdı sayı vermiş şimdi kötü olmuş doğal olarak araya o soğukluk girdi bir kere
3.Umarım kaynana oğlunu doldurup üstüne salmaz
Altın yüzünden insanlar birbirini kırıyor ya cidden çok şaşırıyorum.
Biride kıymeti ölçüyormüş yukarıda gördüm Tee Allahım ya.
Ben hiç bişey istemedim benden kıymetlisi yok, kocam ağzıma bakar onu napcaz? Şimdi istediğim ertesi gün önüme konulur neden acaba? Şeyden olmasın düğün zamanı o borcun içinde insanları zor duruma sokmadığımdan?
kv sormuş annende gönlünden geçeni cevaplamış. bu diyaloğa girmeyin, annenizin kalbini de kırmayın. aile apartmanı yaptırıp borca giriyorlar da bunun sizle ilgisi yok bence de. eğer akrabalar arasında denge kuracağım sorun olmasın gibi bir misyon edinirseniz başınız çok ağrır. herkes yetişkin
Bu tarz konuları anneler konuştuğu zaman genelde hep sıkıntı çıkıyor. Benim kayinpederim babama sordu varmı bı isteğiniz takı konu konusunda diye babamda 1 tanede taksan oğluna takican 20 tanede yapsan yine oğluna yapican ben durumun yettiği kadar kızıma alayım sende gücün neye yetiyorsa oğluna yap dedi anneleri hiç karistirmadik
Bu beğenmeyenleri ben düğünde görücem, bakalım ne isteyeceklerCanım zaten normal, 5 bilezik bir hazır set. Evi yaptırıyorlarmış borca girmeleri sizi neden ilgilendirsin ki? zaten aile apartmanına gidiyorsunuz. Hem anneniz de ısrar etmemiş olursa olur olmazsa olmaz. Kafaya takacak bir sorun yok
Ben taze beğenmeyenlerden olarak cevaplayayım, takı alışverişine dahi gitmek istemedim. Çünkü maddi durumlarını zorlamak istemedim. Evde de konu sahibi eşiyle oturacak ya, bir tık oradan ilgilendiriyorBu beğenmeyenleri ben düğünde görücem, bakalım ne isteyecekler
Çok haklısın burçak. Ben aile apartmanında olupta belkide en rahatlarındanımdır. Bazen 3 4 gün denk gelsede çalıştığım için ve kaynanamlarda çalıştığı için 1 haftadır görmedim mesela. Bahanem oluyor. Yiyip çıkabiliyorum izin günlerimde ses çıkarabiliyorum. Lakin beklentileri istekleri tavırları azalmıyor. Sürekli bir arada olmak istiyorlar ve eşlerimizle kötü oluyoruz. Şikayet ettiğim çok konu olmasına rağmen tek tesellim burda kalıcı olmicakları için kabul etmem. Emekli oldukları için burda yaşamicaklar. Yoksa çekilmez yani. Tek istekleri evlatları yanında olsun aile apartmanı bahane. Keşke yaptırmasalardı da kiraya çıksalardı. Ne olaylar yaşıcak çalıştığı içinde daha çok yıpranıcak. İzin günümde kahvaltıya gelmek isteyen görümceden tutun da hayırlı olsuna götüren kaynanaya kadar. Pişmanlık yani.Ya var ya çok taze bu konuda dertli bi çalışan gelinimiz var, S Sunshine1 diye Allah aşkına gir onun konularını oku, resmen evlenebilmek için tepenize mıçsalar kabul ediyorsunuz nedir bu koca merakı anlamadım sonra da o cehennem apartmanından kurtulana kadar aklınızdan oluyorsunuz, valla bile bile lades. Neyse ki annen sana göre daha zeki, o apartmanda şirazeyi kaydırmadan kocişi ikna edip de çıkabilirsen şimdi o utandığın altın setini bozdurup peşinat yaparsın, evini alırsın,bankada kredi oranları hesaplanırken de anacığına dua edersin iyki üç kuruş fazla istemiş diye.
Kaynana suratını hiç görmediğinden bence rahat bu kadar konu sahibi. Bi görse öperdi annesini beni senden başka kimse sevemiyorr anneeeem diye. Kaynanalar hoşlarına gitmeyen ve işlerine gelmeyen her durumda rahatsız olurlar. Tanışma sırasında babam istedikleri gün gitmeyi kabul etmedi. Kız babasıyım ben ne öyle hemen gidcem dedi. Kızmıştım babama. Kaynanamlar surat astı istedikleri olmadığı için. Sonra işte o surat aylardır yıllardır devam edicek. Gel dediklerinde gitmeyince al dediklerinde almayınca. Bende severdim kaynanamı kaynanam olacağını bilmeden yakındım. Aynı ortamdaydkk çünkü. Nasip kaynanam oldu. O samimiyetim yok mesela. İstediği kadar değişsin dedi o da bilir ki kızıda kaynanasıyla samimi olamaz olmamalı.takı için sayı verilmesi hoş olmamış evet ama kadının değeri altınla ölçülmez kafasında biri olduğundan mı bozulmuş kv yoksa beklediği cevabı alamadığından mı?
bir de zaten size ev yaptırıyorlar yorumlarına katılamıyorum, o ev büyük ihtimal kp nin üzerine olur. size yaptırdıkları bir ev yok ortada, aile apt içerisinde sizin oturacağınız bir yer hazırlıyorlar. kv ile komşu olacaksınız, şu saatten sonra sanmıyorum istemiyorum diyeceğinizi. bari şartlarınızı baştan hazırlayın. yemeği bir mi yiyeceksiniz vs bunlar hep sorun. şimdiden kv ye şirin görünme çabalarına da girmeyin, o şirinlikler tersine hızlı dönüyor. normal ve seviyeli bir ilişik tutturun ki devamı da öyle gelsin inşallah.
Korkmalısın.aile apartmanı neden bu kadar sorun yahu bende oraya takıldımben de aynı bahçede yaşıycam korkmalımıyım
içinden geçenin bu olduğunu söylemiş ama yine de siz ne yapabiliyorsanız diye eklemiş.Annemde bu soruya karşılık siz ne yapabiliyorsaniz ama benim içimden geçen bes bilezik bir de hasir set demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?