Yaklaşmayan nisanlim

Gerçekten evlilikle ilgili bir şey konuşmadınız mı? Yukarıdaki üye yazmış çocuk korunma yöntemleri vs.. bana çok garip geldi muhafazakar olabilir ama sizi itmesi olmamış hem de dini nikahlı eşiyken.. türlü türlü şeyler geliyor insanın aklına ve siz artık her şeyi konuşabilmelisiniz kocanız olmuş artık böyle mesafeli evlilik olmaz ki başınızı yakmayın

Evlilikle ilgili hiç bir şekilde konuşmuyoruz konusu kesinlikle açılmıyor ama ben açacam artık yeterli yani

Adam ya asrksuel ya da cinsel tercihi farkli da paravan evlilik mi yapiyor diye gecirdom aklimdan cunku burada boyle konulari okudum. Bir yillik nisanlilik donemi icin bayagi uzaksiniz birbirinize. En basta bu mevzuyu dahi konusamayacak kadar iletisimsizsiniz.

Nişanlılığın en güzel,en heyecanlı halleridir bunlar..2 dakka başbsşa kalınsa bi öpme,koklaşma ,bi cilveleşme olur olmalı yani..birbirini seven 2 insanın birbirinden uzak durabilmesi garip geldi bana,kaldı ki dini nikahınız var..tabi ki işeri gidin demiyorum ama bi çekim olur yani arada ,bunu yaşamıyor olmanıza üzüldüm gerçekten

Burada cinsellikle ilgili her şeyi doğal değilmiş gibi “tü kaka ıyy sapık” diye niteleyen bir güruh var.onlar bayılır böyle kocaya.
Maaşı sorulur, yedi ceddi soyu sülalesi sorulur, mezhebi namazı sorulur, mal varlığı ve ailesinin mal varlığı sorulur, çeyizde kırmızı kurdele mi olacak mor mu o bile saatlerce tartışılır. Ama böyle evliliğin temel bir meselesi konuşulmaz.hiç uyum var mı yok mu bakılmaz.sonra da burada kırmızı gecelik giydim kocam metresinde ne buluyor soruları açılır.
Dediklerimin tümünü üstünüze alınmayın ama belli ki bu meseleye bakışınız nişanlınızdan çoook farklı

Evlilikle ilgili hiç bir şekilde konuşmuyoruz konusu kesinlikle açılmıyor ama ben açacam artık yeterli yani
Canım bu durum gerçekten normal değil sende normal görme lütfen sağlıklı bir ilişki yok aranızda şunu herkes bilir ki en muhafazakarı bile nişanlılık döneminde bi tık ileri gider yani konuşulmaması da çok garip

insallah evlendiginizde, kocam benimle sevismiyor sevismek istedigimde azginlikla sucluyor sizce gay mi? diye baslik acmazsiniz.
ustunuze atlasin demiyorum ama, imam nikahinda varmis dini yonden mi uzak duruyor diycektim o secenekte elendi bu sayede.

bu derece mesafeli oldugunuz biriyle evlenmek sizce dogrumu? o size yanasmyor siz neden uzaaksin diye soramiyorsunuz. aradaki mesafeye bakin?

bence evlenme konusunda iyi dusunun.

Ya bende üzerime atlamasını istemiyorum zaten Ama bu kadarı normal değil biliyorum

Şüphe etmeyin öyle erkekler var biri çok şükür bende .Uzun süreli flört nişan dönemimiz oldu elimi dahi tutmadı evlenmemize çok yakın zaman da da dini nikah kıyıldı hiç çizgisini bozmadı

Sana sarilmiyor bilz çünkü vov vov voov haraam ama 4 senelik bir ilişkide sorun yok tabi

2 seçenek var

Ya adam gay/iktidarsiz/cinsel sorunlari olan biri ve o 4 yillik iliski ya yalandir ya gay ise, baska bir erkek iledi.

Yada adam kendine hizmetçi ariyor ve seni zerre sevmiyor. Sana zerre cinsel çekim his etmiyor ama en azindan yemeğini temizliğini yaparsin diye düşünüyor. Ve kendini biraz zolayip, çocuk yapabildiğini düşünüyor heralde.

Her iki ihtimal çok kötü. Ben herşeyi konuşamadiğim, sarilip öpemediğim, kisacasi hayati paylaşamadiğim bir insan ile evlenmezdim.

Bence tuhaf. Fazla tutuculuk sergilemeside gereksiz bir abartı. Ona cinsellikde ayıp gelebilir ve çok yavan yaşayabilirsiniz. İyi analiz etmelisin.

Açık açık sor. Paravan evlilik yapıyor bazı erkekler gey oldukları anlaşılmasın diye. Ben olsam samimiyetle sorardım, anlayışla karşılarım öyle bir şey varsa diyerek.
Yakmasın başını öyle bir durum varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…