- 12 Temmuz 2019
- 194
- 88
- 98
- 29
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
AÇıkçası ne konular açıldı burada bazıları fake çıktı görüyoruz. Nasıl tahrik edebilirim neler söyleyebilirim mantığındaki cümleler açıkcası bana fake geliyor.Ya her konu açana fake demekten vazgeçin . Fakelik konu acsa bunumu acar. Nisanlım.bana yaklasmiyor diyemi gelir sorar.. cok biliyonuz herseyi
Ya sonra sorun yoksa bi güzel yaparsa
Hay ağzınıza sağlık inanın fake açacak olsam başka bir konu bulurdum burda trolleyecegim nasıl bi konu varYa her konu açana fake demekten vazgeçin . Fakelik konu acsa bunumu acar. Nisanlım.bana yaklasmiyor diyemi gelir sorar.. cok biliyonuz herseyi
Ondan cekiniyorum dedim sizden demedim hanımefendi çekinsem böyle bi konu açmam zatenAÇıkçası ne konular açıldı burada bazıları fake çıktı görüyoruz. Nasıl tahrik edebilirim neler söyleyebilirim mantığındaki cümleler açıkcası bana fake geliyor.
Cümlede ki "çekingenlik" nerede?Bu arkadaş bunu diyebiliyorsa buradan fikir alması saçmalık. Önceki sayfalarca çekiniyorum diyordu.
Artik yasak degil diyorum hanimefendi. 2017 senesinde kalkti bu yasak. Artik resmi nikahtan once dini nikah kiyilabiliyor. Dogru oldugunu asla savunmuyorum o ayrı ama kanun boyle.
Bundan önce bi nişanlılık geçirdim o gayet güzel öpüyordu onu kast ettim
Daha önceden nişanlandığımi biliyor ama beni öpüp opmedigini nerden bilecek yada ben nasıl soyleyecemki?nişanlınız bunu biliyor mu? kendini bu kadar iyi saklayan bir erkeğe söylenmesi taraftarıyım.
Samimi bir arkadaşımda bana bu fikri verdi ama onun verecegi tepkiden korkuyorumBencede ufaktan ya konuşurken yada mesajla konuya bir girmemelisiniz.
En kötü ihtimalle iki tane güzel fanzati tarzi gecelik takimi bulun alışveriş sitesinden ekran goruntusunu atin ve altınada sipariş vereceğim ama karsız kaldım,hangisi bana daha çok yakışır ve güzel durur diye bir fikir isteyin.Bakalim ne yorum yapicak?
Belki böylelikle konuya girmiş olursunuz.
Icimi aydınlattınız teşekkürler ☹Dindar olma.ihtimalini eliyorum onlar daha abaza oluyor. En azından benim tanıdıklarımgay olabilir
Daha önceden nişanlandığımi biliyor ama beni öpüp opmedigini nerden bilecek yada ben nasıl soyleyecemki?
Nasıl bir tepki vereceğini tahmin ediyorsunuz ?Samimi bir arkadaşımda bana bu fikri verdi ama onun verecegi tepkiden korkuyorum
Böyle düşünüyorum niye düşündüğümün tersini soyleyim ya öyleyse gayler toplum baskısından evleniyolar maalesef. Ha şunu söyleyim ben olsam direkt hiç alavera dalaveraya bulaşmadan apaçık karşıma alır direkt sorardım. Bu senin en dogal hakkın. Evleneceksin sonuçta bu adamlaIcimi aydınlattınız teşekkürler ☹
Niye bana böyle bir şeyi soruyorsun bir daha böyle bir şey atma falan derNasıl bir tepki vereceğini tahmin ediyorsunuz ?
Sizce ne yorum yapar ?
Hayır kesinlikle Ne yaşadığımı sormadı sadece nisan attigimi bilir süresi neden bittiği hakkında en ufak bir bilgisi yokşimdi gayet güzel öpüyordu demişsiniz ya(ki çok tuhaf buldum gayet güzel sıfatını kullanmanızı), mutlaka sormuştur neler yaşadın diye, kendisini bu kadar dini nikahtan sonra bile saklayan birine saygı duyulması taraftarıyım.
benim fikrim bu açıdan adam saçma bir insansa, ondan ona, ondan ona konup, el değmemiş kız istiyosa, hayat tarzı değil, saçmalıktır, ne isterseniz onu anlatırsınız. ama hayat boyunca kimseye dokunmamış ve bu inanca göre hareket eden insana herşeyi anlatmalısınız. yaptığıyla söylediği örtüşüyor çünkü.
Kendisine sordun mu bunların nedeni niSelam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın dekolteli fotoya bile izin vermiyor biri görür bana böyle şeyler atma diyor (bundan önce 4 yıllık bi ilişkisi olmuş ve kız bitirmiş acaba bir bağlantısı olabilirmi )
Hayır o hiç bi şekilde bahsetmediği için bende konuyu açamadım bi türlüKendisine sordun mu bunların nedeni ni
Evet mesela çok kıskançtır dışarda makyaj falan yapmama kesinlikle izin vermez duysa kıyameti koparır o biçimEşiniz olacak kişiyle bunları açık açık konuşun.. Merak ettiğim en büyük nokta kendisi normal yaşamda da çok muhafazakar birisi mi?
Onun bahsetmesine gerk yok sen öpmek istemişsin geri çekilmiş biz evli sayılır neden böyle yapıyosun falan deHayır o hiç bi şekilde bahsetmediği için bende konuyu açamadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?