Yaklaşmayan nisanlim

Ya her konu açana fake demekten vazgeçin . Fakelik konu acsa bunumu acar. Nisanlım.bana yaklasmiyor diyemi gelir sorar.. cok biliyonuz herseyi
AÇıkçası ne konular açıldı burada bazıları fake çıktı görüyoruz. Nasıl tahrik edebilirim neler söyleyebilirim mantığındaki cümleler açıkcası bana fake geliyor.

Ya sonra sorun yoksa bi güzel yaparsa

Cümlede ki "çekingenlik" nerede? Bu arkadaş bunu diyebiliyorsa buradan fikir alması saçmalık. Önceki sayfalarca çekiniyorum diyordu.

Ondan cekiniyorum dedim sizden demedim hanımefendi çekinsem böyle bi konu açmam zaten

Bencede ufaktan ya konuşurken yada mesajla konuya bir girmemelisiniz.
En kötü ihtimalle iki tane güzel fanzati tarzi gecelik takimi bulun alışveriş sitesinden ekran goruntusunu atin ve altınada sipariş vereceğim ama karsız kaldım,hangisi bana daha çok yakışır ve güzel durur diye bir fikir isteyin.Bakalim ne yorum yapicak?
Belki böylelikle konuya girmiş olursunuz.

Artik yasak degil diyorum hanimefendi. 2017 senesinde kalkti bu yasak. Artik resmi nikahtan once dini nikah kiyilabiliyor. Dogru oldugunu asla savunmuyorum o ayrı ama kanun boyle.

Onu biliyorum araştırdım bugün siz yazdıktan sonra. O duruma söylenecek çok laf var da banlanmak istemiyorum. Artık resmi nikah bile kıyabiliyorlar yazmışsınız ya ona istinaden yazdım. Neyse anlaşabildik sonunda :)

Samimi bir arkadaşımda bana bu fikri verdi ama onun verecegi tepkiden korkuyorum

Daha önceden nişanlandığımi biliyor ama beni öpüp opmedigini nerden bilecek yada ben nasıl soyleyecemki?

şimdi gayet güzel öpüyordu demişsiniz ya(ki çok tuhaf buldum gayet güzel sıfatını kullanmanızı), mutlaka sormuştur neler yaşadın diye, kendisini bu kadar dini nikahtan sonra bile saklayan birine saygı duyulması taraftarıyım.

benim fikrim bu açıdan adam saçma bir insansa, ondan ona, ondan ona konup, el değmemiş kız istiyosa, hayat tarzı değil, saçmalıktır, ne isterseniz onu anlatırsınız. ama hayat boyunca kimseye dokunmamış ve bu inanca göre hareket eden insana herşeyi anlatmalısınız. yaptığıyla söylediği örtüşüyor çünkü.

Icimi aydınlattınız teşekkürler ☹
Böyle düşünüyorum niye düşündüğümün tersini soyleyim ya öyleyse gayler toplum baskısından evleniyolar maalesef. Ha şunu söyleyim ben olsam direkt hiç alavera dalaveraya bulaşmadan apaçık karşıma alır direkt sorardım. Bu senin en dogal hakkın. Evleneceksin sonuçta bu adamla

Hayır kesinlikle Ne yaşadığımı sormadı sadece nisan attigimi bilir süresi neden bittiği hakkında en ufak bir bilgisi yok

Kendisine sordun mu bunların nedeni ni

Eşiniz olacak kişiyle bunları açık açık konuşun.. Merak ettiğim en büyük nokta kendisi normal yaşamda da çok muhafazakar birisi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…