- 15 Aralık 2014
- 183
- 653
- 103
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
ben deeeTelefon konuşması sonucunu merakla bekliyorum
İnşallah sonucu yazar bakalimben deee
dini nikah olmuş da resmi olan olmamış. Soramıyor musunuz adama hassasiyetinden dolayı mı böyle yoksa farklı eğilimlerin mi var diye. Ama bence gayet normal nişanlınız, bu zamanda bulunmuycak cinsten.Ama artık ne yapsada günah yokki aramızda dini konudan bi sıkıntı yokki kendisinede soramıyorum o böyle konuları açmadığı için bende cekiniyorum
Dini nikahları kıyılmış konuyu okumadiniz mi?1 yıldır beraberseniz huyunu suyunu anlamış olmalısınız, dini düşünceleri yüzünden mi mesafeli duruyor yoksa dediğiniz gibi o konularda bir sorunu olduğu için mi?
Bunun cevabını burdaki kimse veremez gibi duruyor, onu tanıyan sizsiniz. İki durum arasındaki farkı ancak siz anlayabilirsiniz .
Ya bende üzerime atlamasını istemiyorum zaten Ama bu kadarı normal değil biliyorum
Cenneti garantilemiş bide üstüne master yapiyo mübarek insanErkek arkadaşınız cenneti garantilemiş dkdkfkckdk
Okumadan yorum yaptığımı nerden çıkardınız?Dini nikahları kıyılmış konuyu okumadiniz mi?
Dini yönden olsa nikah kiyilmasa olurdu
Okumadan yorum yaptığımı nerden çıkardınız?
Dini nikahları kıyılsa da resmi nikahları henüz yok, belki resmi nikahtan sonra yakınlaşmayı düşünüyor olabilir nişanlısı. Bu konular tamamen kişiye özel durumlardır, tabiki bunu bahane ederek kendini de ateşe atmamalı konu sahibi. Direkt olarak konuyu sorup neden yaklaşmadığını sormalı bana kalırsa, şahsen bana göre dini nikah kıyılmasa bile insan öpmek sarılmak ister sevdiği kişiyi, belki kendini tutar ama karşısındakini istediğini hissettirir en azından. Adam gerçekten resmi nikahı mı bekliyor da duruyor yoksa cinsel problemi mi var bunu burdan biz bulamayız, dini nikahlı eşi olacak duruma gelmişler adama sorması lazım .
Bende böyle düşünüyorumDirekt olarak konuyu sorup neden yaklaşmadığını sormalı bana kalırsa, şahsen bana göre dini nikah kıyılmasa bile insan öpmek sarılmak ister sevdiği kişiyi, belki kendini tutar ama karşısındakini istediğini hissettirir en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?