Yaklaşmayan nisanlim

Ben o kadar utangaç biriydim ki geri dururdum en ufak bisey konusamaz esim yanastigi zaman utanirdim. Ama utandigimiz halde biz bile yasardik biseyler. Gunahinin farkindaydik tabi sevgiliyken ama duramaz ufak ufak da olsa biseyler yasardik. Imam nikahi kiydiktan sonra zaten helal oluyo sana en uç noktayi dugune biraksaniz bile yine senin yaninda kendini tutamamasi lazim, esim yapamasak bile dile getirirdi imam nikahi kiyacagmiz gunu iple cekerdi. Ve biz herseyi konustuk korunma yontemlerine beklentilerimize kadar. Kesinlikle evlenmeden once bu konular konusulmali, al karsina acik acik konus artik sen onun dini olarak da nikahindasin. Evliligin temeli olan bisiy bu.

Kesinlikle cinsel sorunu vardır nikah varken bile böyleyse aklıma başka şey gelmez. Üstelik öpüşmeyi geç bunu konuşamadığım adamın eşi olmam

Sizi teşhirci gibi(askı meselesinden dolayı)ya da cinselliğe meraklı gibi görmekten rahatsızlık duymuş olabilir.Belki de çok değer verdiği için böyle davranıyordur.Herşeyi zamanında yaşamak istiyordur,belki kolayca tahrik olduğu için endişeleniyordur,hemen anormal mualemesi görmeyi hak etmeyecek kadar düzgün karakterli biri de olabilir, eşcinsel de olabilir ,bunu zaman gösterecek...

Ama artık ne yapsada günah yokki aramızda dini konudan bi sıkıntı yokki kendisinede soramıyorum o böyle konuları açmadığı için bende cekiniyorum
dini nikah olmuş da resmi olan olmamış. Soramıyor musunuz adama hassasiyetinden dolayı mı böyle yoksa farklı eğilimlerin mi var diye. Ama bence gayet normal nişanlınız, bu zamanda bulunmuycak cinsten.

Dini nikahları kıyılmış konuyu okumadiniz mi?
Dini yönden olsa nikah kiyilmasa olurdu

Dudaktan bile öpmuyorsa kuş ölmüştür.
Dinen olsa dini nikah kıyılmış.
Ha size diyebilirdi gelin ata binmiş ya nasip demis evlenince wuhu uçarız şimdilik bekleyelim diye.
Şap atılmış gibi yemegine.
İnsan heleki nişanlilik zamani nerde bulsa

Bende şaşirdim simdi. Tamam eşimde 5 senelik sevgilisini dudagindan hic öpmemiş ve ben bu duruma cok sasirmiştim. Verdigi cevap kimsenin gunahina girmek istemem olmuştu. Ama sonucta sizin dini nikahiniz var ya adam kendimi tutamam bir baslarsam diye dusunup kendini geri cekiyor ya da bilemiyorum

Kuzenimle yemege gittik askisi cikmis onu soyluyodu o arada garson arkadaymis gormedik cocuk afalladi iki uc defa siparis almaya calisti alamadi zavallim sonra gelip baskasi almistj siparisi tabi biz gulmekten pert olduk:)sutyen askisi diyince aklima geldi yazayim dedim:))))

Yok artık gerçekten çok şaşırtıcı
Tamam dini yönden çekincesi olabilir ama o ihtimal de kalkmış ortadan

Konu sahibi ne denir bilmem ki
Eğilimleri farklı da paravan bir evlilik falan mı yapacak bu adam Allah korusun

Çok iyi gözlemleyin derim ben

Dini düşüncesi yüzünden bile insan bunca süredir bir arada olduğu kadına bu kadar soğuk olmaz. Zaten erkekler genelde yer arar, dini hassasiyeti olan erkek için dini nikah yeterli sebeptir. Bence ona sorun.

Dini nikahları kıyılmış konuyu okumadiniz mi?
Dini yönden olsa nikah kiyilmasa olurdu
Okumadan yorum yaptığımı nerden çıkardınız?
Dini nikahları kıyılsa da resmi nikahları henüz yok, belki resmi nikahtan sonra yakınlaşmayı düşünüyor olabilir nişanlısı. Bu konular tamamen kişiye özel durumlardır, tabiki bunu bahane ederek kendini de ateşe atmamalı konu sahibi. Direkt olarak konuyu sorup neden yaklaşmadığını sormalı bana kalırsa, şahsen bana göre dini nikah kıyılmasa bile insan öpmek sarılmak ister sevdiği kişiyi, belki kendini tutar ama karşısındakini istediğini hissettirir en azından. Adam gerçekten resmi nikahı mı bekliyor da duruyor yoksa cinsel problemi mi var bunu burdan biz bulamayız, dini nikahlı eşi olacak duruma gelmişler adama sorması lazım .

Bende böyle düşünüyorum

Din acisindan dusunse diycem nikah oldu demissiniz.Seven erkek arzular temas eder sarilir opusmek ister illa birlikte olalim desin denmez.Sewismek ister yani ya sacma buldum tawrini nisanlinizin bence bu konuyu acin ona bunun size garip geldigini soyleyin neden boyle oldugunu sorun.Ya tercihi farkli ya baskasi var yada derinlerde bi kotu olay yasadi.Ama ayni evin icine girdiginizde daha beter caniniz sıkılır bu konudan diye dusunuyorum elinizi cabuk tutup konusun herseyin basindayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…