- 8 Haziran 2019
- 451
- 431
- 53
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
sen bununla evlenip hayatını karartıp 2 aya buraya üst üste konular açıp duracaksın.aşk gözünü kör etmesin, aç gözünü.Evet mesela çok kıskançtır dışarda makyaj falan yapmama kesinlikle izin vermez duysa kıyameti koparır o biçim
Hayır ama bana aileme çok değer verir üzerime titrer ilgilidir arar sorar böyle bi konu içinde insan terkedemzki emin olmadansen bununla evlenip hayatını karartıp 2 aya buraya üst üste konular açıp duracaksın.aşk gözünü kör etmesin, aç gözünü.
Bu iyiydi işteSevgili B Belkibigunn ;
Nişanlınıza deyin ki; "Kadınlarınız, tarlalarınızdır. Tarlalarınıza dilediğiniz gibi girin".
Yani insanın aklına tek bir şey geliyor bu durumda erkekligin de sorun olmasiNormal olan adam bakirde olsa sizin ondan şüpheleneceğinizi düşünür yinede yanaşırdı. Şüphelenmeli ve bunu sormalısın en doğal hakkın. Onun yaptığı dini nikahtan sonra dünyanın işleyişine aykırı.
şurda açılan konulara bir bak.hiç küçümseme bunları.aramak sormak ilgili olmak falan bunlar fos çıkıyor o imzadan sonra.başına geleceklerin fragmanlarını görüyorsun ama görmek istemiyorsun.Hayır ama bana aileme çok değer verir üzerime titrer ilgilidir arar sorar böyle bi konu içinde insan terkedemzki emin olmadan
Yani seçilmis kişilerden oda bana denk geldi bu devirde böyle erkekGazozuna ilaç atşaka tabiki ama çok ilginç. Adamda nefistemi yok hiçmi arzusu duygusu yok çok değişik. Bence utanmıyorsan biraz zorla adamı en azından isteği şeysi varmı anlarsın inşallah düğünden sonra surprizle karşılaşmazsın. Bu devirde sütyen askısından bike rahatsız olan bir erkek şaka gibi
Inan bana kendimde O gücü bulamıyorum o eski nişanlımda neler neler yaşadım birakma konusunda cok gucsuzum yapamamşurda açılan konulara bir bak.hiç küçümseme bunları.aramak sormak ilgili olmak falan bunlar fos çıkıyor o imzadan sonra.başına geleceklerin fragmanlarını görüyorsun ama görmek istemiyorsun.
Niye ? sevgiliyle öpüsülmez mi? Opmeyeceksem, dokunmayacakcam ne yapayım ben o sevgiliyi.Herkesi öptün mü yani?
Yani evliyken zaten böyle şeyler sıradan olacak tadı olmayacak ben şimdi yaşamak istiyorum bu durumlarıNiye ? sevgiliyle öpüsülmez mi? Opmeyeceksem, dokunmayacakcam ne yapayım ben o sevgiliyi.
Bu durum şimdi bile beni uzuyor benden tiksindigini düşünüyorum artıkAyda 1cilerden olmak istemiyorsan kosarak uzaklas derim. Zira erkegin kadini gormemesi yaklasmamasi evlenince pek bir uzucu oluyor.
Of çok fena kafaya taktim ne yapacağım bilmiyorumMadem dini yönü düşünüyorsa dini nikahınız yapılmış bu soğukluğun sebebi ne ? Bence cinsel hayatınızdan çok birşey beklemeyin öyle hissettim.
Sizde ona evlenince senin yanında giyeceğim bu konularda fikrin önemli sonuçta seninle aynı yatağı ve ve paylaşacağız nasıl bir evliliğimiz olacak diye endişe duyma başladım dersiniz.Niye bana böyle bir şeyi soruyorsun bir daha böyle bir şey atma falan der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?