Yaklaşmayan nisanlim

Haklısnız gercekten

ya resmi nikahtan sonra da yaklaşmazsa? bu çok büyük bi sorun. nefs bu ister siz de bekliyosunuz doğal olarak. ben kabullenemezdim

Böylesi daha iyi takma kafana benim eşimde öyleydi şimdi dibimden ayrılmıyor memlekete gitsem bir hafta sonra peşimden geliyor tek duramıyor

sizi sevmiyor olabilir mi? aklında eski kız arkadaşı kalmış ve midesi cinselliği sizinle almıyor olabilir. bence iyi düşünün. dini bir şey olduğunu dini nikahtan ötürü düşünmüyorum her türlü bir sorun var.

Ya şimdi konu sahibi de haklı bir şüphe yüzünden düğünde iptal edilmez ama ne olduğunu da öğrenmesi lazım ilerde boşanma sorunu yaşamaması için yani bi kumar bu ya adam hiç bişey yapamıycak çoğumuzun tahmini gibi ya da tam tersi bel kıran cinsten bi düşkünlüğü olacak konu sahibi düğün ne zaman bize yazarmısın düğünden önce öğrenemezsen meraktan çatlarız yane

Açık açık cinsel bir problemi olup olmadığını eğer varsa hayatınızı mahfetmemesini ve böyle bir durum varsa evliliğinizin olmayacağını açık ve net bir şekilde söyleyin başka türlü çıkamazsınız içinden ya kadınlara ilgi duymuyorsa sizi paravan olarak kullanacaksa burda çok okuduk bu konuları

Çok karamsar düşümemelisin bence konuşuyoruz dini nikah kıyalim diye bir düşüncesi olduysa aynı sebepten yaklamlsmiyordur. Sonuçta henüz resmi nikah kiyilmadi ve sen kimsenin gözünde evli değilsin Dünya hali ya evlenemezsek diye düşünüyor olabilir. Ama çok tereddütlüysen cinsellikle ilgili konulara girmeden sorabilirsin kendisine, yani kendimi kötü hissediyorum bana karşı bir ilgisizligin mi var acaba vs vs gibi.

Dini nikah kısmını görene kadar, galiba dini hassasiyeti fazla biri diye düşündüm ama şu an o da mümkün değil. Bana durum pek normalmiş gibi gelmedi. Cinsel yönelimi farklı olabilir mi acaba? Ki cinsellik konusunu hiç açmaması da bir abes. İyi düşünün, burada ne konular okuyoruz.

Allah Allah
aslında çok iyi bişey gerçekten resmi nikah olmadan yaklaşmıyor teşebbüste bulunmuyor güzel de
ne bileyim insan arada muzur konuşur senin için yanıyorum un sinyalini verir
bende eşim de böyleydik ama ufak tefek şeylerde oldu nişanlı iken
açık açık sorsanız mı acaba diyeceğim de nasıl olacak
kafam karıştı

+10000
aynen böyle sorun B Belkibigunn
başka yolu yok
sonra da bize yazın heee ben merak ederim :)

Acaba antiseksüel olabilir mi

En iyi ihtimal bu olarak görüyorum şuan ki bu da hiç iyi bir şey değil

Ama dis görünüş olarak kesinlikle gay biri gibi durmuyor bildiğimiz türk erkek tipi var yaa

Ya dimi ama böyle şeyler tatlıdır nisanliyken seni arzuluyorum sinyali verilir yani bu kadarda ödün olunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…