Yaklaşmayan nisanlim

Yazan oldu mu bilmiyorum ama 2015 yılında Anayasa Mahkemesi kararıyla “resmî nikah olmaksızın dinsel tören yapma ve yaptırma eylemini” suç kabul eden kanun hükümleri iptal edildi.

Bizim flört ,söz,nişanlılık dönemimiz 3 yıl sürdü.Çok şükür karakterimiz gereği vıcık vıcık bir ilişkimiz olmadı konuyu açan arkadaş tabi kafasında soru işareti varsa öğrenmeli zor bir durum günümüzde de gizleyen insanlar var okuyoruz ama ben eşimi benim neden elimi tutmuyor neden öpmüyor diye hiç sorgulamadım çünkü bizim için olması gereken oydu.
Şimdi ise boynuma öpme beni yazan yakalık alıcam diyorum
Hay allah razı olsun bi nebze içim rahatladı çok teşekkür ederim
Sakıncası yoksa ne kadar süre oldu tanıştığınızdan evlendiğinize kadar geçen süre?

Valla çok sabirlisin ben eğer olsaydım şimdiye kirkere mesaj atmış aramış hatta yüz yüze gelmiş benim aklımda bu şüpheler var tek kaldıramıyorum artık otur ya konuşalım ya konuşalım derdim ben burda catladim valla ya.

Inşallah sizinki gibidir isin içinden çıkamadım bi türlü

Cidden çocuk harika ağır başlı daha ne istiyorsun diyenlere inanamiyorum tamam kimse üstüne atlasın libidosu sürekli tavan yapsın demiyor ancak erkekte cinsel soğukluk çok ciddi bir sorun. Burda her gün onlarca konu aciliyor esimin isteksizliği eşimin cinsel soğukluğu diye.. yerinde olsam konuşurdum açıkça hala düzelme olmuyorsa (ki olacağını sanmam kendini zorla arzulatamazsin malesef) ayrılırdım.

Adam resmi nikah olmadan bir şeyler yaşamak istemiyor demek ki.

Cinsellikle kafayı bozmuş o kadar çok erkek var ki, mesafe koyan birine hemen gay damgası vurulabiliyor.

Yalnız bir noktada sizin hatamız var, öpmeye cesaret edebiliyorsunuz da , kendini geri cektiginde." neden " diye sormaya cesaretiniz olmadı mi ?

O kendini geri çektiğinde ben çok utandım zaten tek kelime edemedim yüzüne karşı

Düğüne çok az bi zman kaldı ama insan hiç mi bahsetmez o konulardan ya özellikle ben öpecekken kendini çekmesi çok ağrıma gitti sanki benden tıksiniyomus gibi
Bu bana neyihatırlattı biliyor musunuz? Benim benden yaşça biraz büyük bi sevgilim vardı. Yani gençken, büyük dediğim de 3-4 yaş. Ben masumca dudağından öpmek istediğimde beni bildiğin fırlatmıştı. Çok soğuktu bana, ne sarılır ne elimi tutardı.. ben de benden tiksiniyo sanıp ayrılmıştım. Yıllar sonra denk gelip de konuştuğumuzda öğrenmiştim ki aslında beni çok arzuluyormuş ve bu arzular yüzünden kendini tutamamaktan korktuğundan benden böyle kaçıyormuş. Askınıza bile laf etmesi böyle şeylerden olmasın acaba?

Benim aklima en mantikli gelen bu zaten kendini tutamaktan korkuyor gay olabileceğini kesinlikle dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…