Yaklaşmayan nisanlim

Evet ben turbanliyim aileside türbanlı
Sen evlilikten dönmeyeceksin bu belli, gönüllü girmişsin bu işe. Biraz bekle , gercek düğünü bekle. İnançlar bu kadar ön plandaysa senin bu atakların karşı tarafta hafif kız etkisi uyandırır.
Yani aslen imam nikahı kıyılmış sonuçta, ama olmaması daha iyi boşver. Benim abim de baya muhafazakar, bizden habersiz nişanlısıyla imam nikahı kıymışlar birlikte olmuşlar, kız gebeymiş, düğün önceki gece kanaması başlamış düşük yapmış. Kardesim gidip kızı alıp hastaneye götğrmek istemiş vermemişler. Yalan söylüyorsun yüzgörümlüğü takmamak için yapıyorsun fln demişler . Kız kırmızı kuşakla evlendi karnında abimden ölü bebek varken yani sonunun gideceği yerden de korkuyordur, boşver sen aynı eve girene kadar bir bekle. Bence tam tersi çıkacak ama , yanındayken kendini tutamamaktan korkuyordur, görüntülü konuşurken de herkesle böyle mi konuşuyo acaba diye kafaya soru işareti ekliypdur.

Bizde adam seni hamile biraksin demiyoruzki.. tabiki iliskiye girmesinler..
Ama hangimiz sevgiliyken sevgilimizin kudurmuşluğunu gormedik? Insan en azindan oper yani...

Ya bende birliktelik istemiyorum ki zaten ama bu kadar mesafe canımı sıkıyor

Bence hic normal degil istediği kadar imanli biri olsun dini nikahin anlamini biliyodur nikahtan sonrada boyle uzak duramaz bir erkek ya cok sacma insan opusmek icin bile bekleyemez nikaha bile gerek yok yani. İnsallah evlendikten sonra sıkıntı yasamazsin adamda farkli sıkıntılar yoktur ne diyelim

Öpusmeyi sevmiyor olabilir mi? Onun dışında da evli olmadığınız için başka bir aksiyona girmek istemiyordur :) valla kapalı kutu evlenince anlayacaksın umarım bi sorunu yoktur

B Belkibigunn konuyu takipteyim başından beri yazdım da ama siz de sanki işi şakaya vuruyorsunuz kimse size ileriye gidin demiyor zaten bende bu konularda çok katıydım ama nişanlanınca ve evlilik yaklaşınca biz resmi nikahımızı 2 ay önden kıymıştık eşim artık bazı şeyleri konuşmalıyız bunun utanılacak yanı yok demişti ve haklıydı da..

burada yorum yazan çoğu insan evli evde askınızın görünmesi ve uyarması da çok abartı geldi bana evde yabancı kimse yoktu sonuçta kardeşin görse ne olacak? Bunları açığa kavuşturmazsanız mutsuz bir evlilik yaparsınız sonuçta sizinde kafanızda bazı şeyleri oturtmanız lazım aklına yatmazsa da olmaz zaten... bazı şeyleri konuşmak seni hafif yapmaz böyle düşünürse de kafa olarak zaten uyuşmuyorsunuz demektir.

Ben evlenmek için evleniyorum diyorsanız da kimse boşuna yazmasın zaten herkes iyiliğiniz için yazdı yani aklım almıyor benim bu şekilde konuşamıyorsunuz bile açık açık kafada bir sürü soru işaretleri ve evleniyorsunuz

Konu sahibi, bu tarz konulara yazıyorum. Ben yandım başkaları yanmasın diye. Bak benim eşim de nişanlıyken hiç yanaşmazdı ben yaklaşırdım o kendini çekerdi. Ben de saf saf dini inancı yönünden ya da devamı da gelir diye korktuğu için kendini zorla tutuyor diye düşünürdüm. Evlenince ne oldu cinswllik var ama az herkesin peşinden kocaları koşarken ben onun peşinden koşuyorum. Sonra İnternette girdiği sitelere denk geldim. Biseksüel eğilimi olduğunu itiraf etti. Mahvolan bir hayat 2 çocuk... Hiç normal değil. Başını yakma. Askıdan rahatsız oldu demişsin bak benim eşim de kısa bir kıyafet giydim diye azarlamıştı. İnşallah bir sorun yoktur seninkinde diyeyim ama her şeyi toz pembe görme imam nikahı da var canı isteyen niye kendini geri çeksin en azından sarılır öper.

Hayır şakaya almak değil ben kendimi yanlış tanıttım galiba zor bi cesareti toplayıp askimdan neden rahatsız olduğunu sorabildim anca bide buraya bu konuyu yazdıktan sonra biraz değişti bu sabah konuştuğumuzda ben sen ne istiyorsun anlayamıyorum dediğimde bana ben seni istiyorum hala anlayamadinmi dedi

Sarılıyor tabi ama bana hala dudaktan opmemesi tuhaf geliyor ilk yanaktan opücügu ben verdim zaten dudaktan da ben verecektim ama izin vermedi iste bilmiyorum tuhaf yani cok tuhaf

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur çok mutlu olursunuz düğün ne zaman? Buraya yazın olur mu?

Seni ne anlamda istiyor ? Evinin hanımı olarak , düzneli bir hayat olarak mı kastetti ?
Cinsel olarak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…