Yaklaşmayan nisanlim

biseksüel demek hem kadına hem de erkeğe cinsel istek duyuyor demek. yani adamın biseksüel olması size karşı soğuk olmasını gerektirmez ki. gay olmasın o?

Önceden düşünmüyordum ama kk sağolsun bana cesaret verdi konuşabilirim insallah

Kendi akıl sağlığın içşn konuşmak zorundasın
Biz de cinsel problemler yaşadık
İnsan kendinden hayattan herkesten soğuyor , erkek kaynaklı cinsel problemler çok zor.
Şimdi konuşmaya çekindiğin konuları evlendikten bi zaman sonra haykırarak konuşmak zorunda kalmak çok acı, zor ve çözümsüz

Evet haklisiniz şuan konuşmasam iki ay sonra mecburen konuşacam bunları cinsellik olmadan evlilik yürümez olmaz yani

seven erkek yapmaz mantığı çok saçma asıl seven erkek sevdiğine dokunmak öpmek ister hele de dini nikah kıyılmış yani ya cinsel yönelimi farklı ya da acaba bunlarda çarşaf verme muhabbeti falan mı var nereli arkadaş ( yıl 2019 umarım yoktur öyle bi saçmalık )

Arkadasim ne diye yipratsin ne alaka ben sevissin demiyorumki... ama insan sevgilisini opmezmi. Hadi diyelim opmedi.. bari opmek istediigi beli olsun...
Tamam canım haksızsın demiyorum tamamen haklısın , ona lafım yok da, kız bu adamla evlenecek mi evlenecek? Şimdi böyle ateşleri yakıp gaza getirmeyelim, sonra da ya nişanlısı şey derse, sen herkesle herseyi yapmışsın ki benle de yapmak istiyorsun fln derse ? Yanicinsel bi sorunu oldugunu düşünmüyorum resmi nikahtan sonra değişecektir herşey. Ya da en iyisi sorması benceya

Bacm sende haklisin ne diyeyim ama dusun evlendiler adamda hic tık yok.. ne yapacak ?
Bide soyle bisey.. insan anlar erkegin etkilenip kanin aktigini anlatabiliyormuyum ??? bu adam boyle renkten renge girmiyorsa boyle ateslenmiyorsa hic bence tuhaf.. illa birsey yasamasina gerek yok.. tek beli etse yine yeter..

Sence etkilenmesi askını kapa der mi kız? Etkilenmese o askıyı fark bile etmezdi bence. Erkekler öyle küçük asimetrik detayları fark etmezmiş.

Benzeri arkadaşım yaşadı
niaşanlandı
Adam kaçıyordu işte evli değiliz düğün olsun öyle işte ben seni böyle bilmiyordum
bak düğün olsun herşe nasıl olacak
Düğün oldu netice adam ilk gece arkasını dönüp uyudu hareket bile etmedi
Kaç ay böyle devam etti kız denemek istiyor adam kaçıyor herşey cinsellik mi diyor
adam kız istedikçe kavga çıkarıyor
Adam küsüyor eften püften meseleye
bi sorunu kendinde ama acısını kızdan çıkarıyor
Kız kriz geçirdi sonda kendini bir iki zorladı ilaç mı kullandı ne biraz anormal arttı
Psikoloğa gidin dedik adam kabul etmedi
Ama hala sıkıntılı hep kızı reddediyor ilk zamanlar ben bayanlardan etkilenmiyordum aslında diye ağzından bişeyler kaçırdı
Kızda artık düzeldi diye kendini kandırdı
Sonra kıvırdı şu an nasıllar bilmiyorum ama bence adam arada kendini zorlayıp kızı susturuyor kızda sineye çekip susuyor Umarım sizde böyle olmaz

Vallahi bilemiyorum ya.. aski kadar basit birseyden etkilenecek birr adam olsa simdiye ohoooooo gotururudu kizi
Bence oradaki rahatsızlık cinsel içerikli değil
sadece böyle bir dekolte olayına alışmamışlık var mesela ben aşırı dekolteli bir ortamda büyümedim ilk zamanlar yurtdışımdayım
Göğüs dekolteli biriyle oturunca ister istemez tuhaf geliyordu alışık olmayınca
Belki böyledir

Bende dekolteli biri dglm canim.. haklisin.. merak ettim bende adam niye boyle

Egerki böyle bir saçmalık varsa kesinlikle kabul etmem kendisi anlayacak zaten anasının danasinin bilmesine gerek yok

1 bucuk sene sevgililik nasil sevgililik bu kiz? Hicmi gorusmuyorsunuz? Yada adam cokmu ciddi hicmi ciddiyetlikten cikmiyor anlamadimki.. cok merak ettim simdiye kadar hic sarilmadiniz mi.mesela
Normalde ağır abi tipindedir ama benle baya çocuk olur bebek gibi konuşur yanimda yo sariliyoruz tabiki ben sarilmasam o bana sarılır mutlaka ama bi dudaktan öpmez işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…