- Konu Sahibi Belkibigunn
-
anlatamadık kiBenzeri arkadaşım yaşadı
niaşanlandı
Adam kaçıyordu işte evli değiliz düğün olsun öyle işte ben seni böyle bilmiyordum
bak düğün olsun herşe nasıl olacak
Düğün oldu netice adam ilk gece arkasını dönüp uyudu hareket bile etmedi
Kaç ay böyle devam etti kız denemek istiyor adam kaçıyor herşey cinsellik mi diyor
adam kız istedikçe kavga çıkarıyor
Adam küsüyor eften püften meseleye
bi sorunu kendinde ama acısını kızdan çıkarıyor
Kız kriz geçirdi sonda kendini bir iki zorladı ilaç mı kullandı ne biraz anormal arttı
Psikoloğa gidin dedik adam kabul etmedi
Ama hala sıkıntılı hep kızı reddediyor ilk zamanlar ben bayanlardan etkilenmiyordum aslında diye ağzından bişeyler kaçırdı
Kızda artık düzeldi diye kendini kandırdı
Sonra kıvırdı şu an nasıllar bilmiyorum ama bence adam arada kendini zorlayıp kızı susturuyor kızda sineye çekip susuyor Umarım sizde böyle olmaz
Bunu çwkinmeden nişanlına sormalısın.evlilijte böyle bir şey yaşarsansenin için daha zor olur.Selam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın dekolteli fotoya bile izin vermiyor biri görür bana böyle şeyler atma diyor (bundan önce 4 yıllık bi ilişkisi olmuş ve kız bitirmiş acaba bir bağlantısı olabilirmi )
Fake hesap değil. Kadınlar kulübü müftüsü olur kendileri.Ya sen fake hesap filan misin deminden beri bakıyorum yorumlarına konu sahiplerine paso yükleniyorsun amacın ne pardon?
Ah Bi bilsem bi anlasammmCok sasirdim ya. Sarilirken nasil dudaga gitmiyor nasil dayaniyor...
Öğretmenlik yapiyo ben de şuan atama bekliyorumNişanlınızın mesleği nedir? Siz ne işle ugrasıyor sunu?
Ay hiç sorma yani bundan önce youtube geçmişinde ilk gece korkusu videosu izlediğini gördüm ayıptır söylemesi sizce daha o mu korkuyor benim korkmam lazimkenAy konu sahibi hala neyi bekliyorsun konuşmak için ya? Aranızda bu kadar mesafe varken nasıl evleneceksiniz anlamıyorum ki.Korunma yönteminden gir işte konuya.. "Ben hemen bebek istemiyorum, doğum kontrol hapı mı kullansam acaba, gerçi çok zararlı diyorlar ne yapsak ki? " de mesela. Baktın adam hala geçiştiriyor şakayla karışık "gerçi sen o kadar uzak duruyorsun ki biz o işi yapamıycaz sanırım, napalım evlat ediniriz bizde" de gülerek. Telefonda belki utanırsın ama mesajla daha kolay olur. Bu gidişle gerdeğe de giremiyceksiniz utanmaktan. Töbe ya
Çok ilginç ama sorunu olmayan erkek bakirde olsa ilk geceden korkmaz sanırım.Ay hiç sorma yani bundan önce youtube geçmişinde ilk gece korkusu videosu izlediğini gördüm ayıptır söylemesi sizce daha o mu korkuyor benim korkmam lazimken
Samimî bulduğum bi kaç arkadaşıma sordum senin için bakmıştır o gece sana daha iyi yardımcı olabilmek içindir dedi sizce bu olabilirmiÇok ilginç ama sorunu olmayan erkek bakirde olsa ilk geceden korkmaz sanırım.
Samimî bulduğum bi kaç arkadaşıma sordum senin için bakmıştır o gece sana daha iyi yardımcı olabilmek içindir dedi sizce bu olabilirmi
[/QUOTE
Olabilir eğer öyleyse bu adam çok çok iyi düşünceli birisi demektir. Zaten normalse olan günahlarınıda aldık adamın :). En iyisi Bi an önce öğrenin gerçeği bize de günah :)
Sen bizimle dalga mı geçiyorsun anlamadım ki.. Bu ne diye sormadın mı?Ay hiç sorma yani bundan önce youtube geçmişinde ilk gece korkusu videosu izlediğini gördüm ayıptır söylemesi sizce daha o mu korkuyor benim korkmam lazimken
Ortak gmaili kullanıyoruz ondan dolayı nereye girse görebiliyorum ama bu onun farkında değil galiba bunu ona nasıl sorabilirdimki aramızda hiç böyle konuşmalar gecmiyorkiSen bizimle dalga mı geçiyorsun anlamadım ki.. Bu ne diye sormadın mı?
Okumuşlukla görmüşlükle olmaz bu iş lakın iletişim becerisi ve ifade etme yetkisi bilincinde olan insanlarsınız bakılırsa. Neden bu aşamadasınız ilginç.Öğretmenlik yapiyo ben de şuan atama bekliyorum
Kuzum fanusta mı büyüdün sen? Hiç mi bi şeylere şahit olmadın? Tamam bunu sormaya utandın diyelim, bi anormallik oldugunu hala nasıl söylemezsin nişanlına? İnan bana şu zamanlar sizin en yakın en ateşli olmanız gereken zamanlar. Evlenince işler düzelmiyor hatta bazen daha kötü bile olabiliyor. Tamam hepimiz vakti zamanında utandık ama sizin artık utanacak bi şeyinizde kalmamış ki. "Benden neden uzaksın" diyince adam seni seks düşkünü mü sanacak? Ben açık söyleyim bana sorarsan dindarlık, utanmak falan hikaye. Adamın çok ciddi cinsel problemleri var. Ki bunu sormadan öğrenemezsin. Belki senden cesaret alıp gider tedavi olur. Ha eger yoksa da aranızdaki bu büyüüükkk duvarı yıkmış olursun.Ortak gmaili kullanıyoruz ondan dolayı nereye girse görebiliyorum ama bu onun farkında değil galiba bunu ona nasıl sorabilirdimki aramızda hiç böyle konuşmalar gecmiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?