- 21 Haziran 2016
- 624
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Ben aksini düşünüyorum.korkuyor olabilir.tecrübesiz olduğu için size rezil olmaktan korkabilir.sizin de atak olmanız tuz biber ekmiştir,hani bak kız bile(!) cesaret edecek bende iş yok ben erkek değil miyim gibi gibi...Çok ilginç ama sorunu olmayan erkek bakirde olsa ilk geceden korkmaz sanırım.
Çok ciddi şekilde moralimi bozuyor bu durum öyle böyle değil çevre nişanlılık dönemini öyle bir anlatiyorki öyle ozeniyorumki neden biz yaşamıyoruz bu durumları diyeHala konuşmadın sanırsam düğünü bekliyorsun madem hadi bizde bekleyelim ama sakın düğün zamanı adet olma bir haftada o yüzden beklemeyelim
Konuya inanın nerden başlayacağımı bilmiyorum ama artık kafayı yemek üzereyim ya evlendikten sonra sorunu olduğu anlaşılırsa napacam benKonuşabildin mi?
Ya konuya nerde başlayacağım diyip durma sen bir ogretmensin çocuklara ders anlatırken konuya nerde başlayacağım bilmiyorum siz başlayın mı diyeceksin çok sinirlendimÇok ciddi şekilde moralimi bozuyor bu durum öyle böyle değil çevre nişanlılık dönemini öyle bir anlatiyorki öyle ozeniyorumki neden biz yaşamıyoruz bu durumları diye
Ay gerçekten iyi olur ağzınıza geleni sayın benimde yüreğim ferahlasın bi kereYa konuya nerde başlayacağım diyip durma sen bir ogretmensin çocuklara ders anlatırken konuya nerde başlayacağım bilmiyorum siz başlayın mı diyeceksin çok sinirlendimbence seninde gönlün yok konuşmaya arkadaşlar soylemis işte çocuk konusunu aç diye hem benim bildiğim dinine düşkün insanlarin nefisi daha pistir adam sana sarılınca şeyinin şey olması gerekio tövbe tövbe ya ben gerildim be ver çocuğun adresini biz soralım senin adına bizim kızın düşünceleri böyle siz ne ayaksiniz diye aaaa
Empati yap mesela karşında böyle biri olsa ne diye başlardın sözlerineYa konuya nerde başlayacağım diyip durma sen bir ogretmensin çocuklara ders anlatırken konuya nerde başlayacağım bilmiyorum siz başlayın mı diyeceksin çok sinirlendimbence seninde gönlün yok konuşmaya arkadaşlar soylemis işte çocuk konusunu aç diye hem benim bildiğim dinine düşkün insanlarin nefisi daha pistir adam sana sarılınca şeyinin şey olması gerekio tövbe tövbe ya ben gerildim be ver çocuğun adresini biz soralım senin adına bizim kızın düşünceleri böyle siz ne ayaksiniz diye aaaa
KUŞ NE ALEMDE der konuya girerdim ben öyle sen gibi içimde tutamazdımEmpati yap mesela karşında böyle biri olsa ne diye başlardın sözlerine
Ods kuş öldü bebi falan derdi heralde ağlanacak halime gülüyorumKUŞ NE ALEMDE der konuya girerdim ben öyle sen gibi içimde tutamazdım
Gül sen gül neyse öyle de böylede evleneceksin mutlu olursan çokta cinsellik sevmeyen biriyse geçinir gidersin baktın olmuyor sex shopa gider bir kaç alet alırsın öyle mutlu olmayı denersin baktın yine olmuyor ayrilirsin önünde uzun zaman var hakkında hayırlısı olsunOds kuş öldü bebi falan derdi heralde ağlanacak halime gülüyorum
Aynen öyle yaparım napayım başka:) çok sagolun teşekkür ederimGül sen gül neyse öyle de böylede evleneceksin mutlu olursan çokta cinsellik sevmeyen biriyse geçinir gidersin baktın olmuyor sex shopa gider bir kaç alet alırsın öyle mutlu olmayı denersin baktın yine olmuyor ayrilirsin önünde uzun zaman var hakkında hayırlısı olsun
Yarın konuşucam söz veriyorum kk konuyada sence biz hala çok mesafeli degilmiyiz daha beni dudagimdan bile öpmüyorsun diyerek başlıyacağım yeter artikKonuyu en başından takip ediyorum inşallah konuşmuştur diyerek girdim ama malesef yanılttın beni.Ben olsam burdan gelen onca gazla ilk aklıma gelen cümleyi yazar konuya girerdim.Yazık etme kendine evlilik ciddi bir müessese ve büyük oranda cinsellik üzerine kurulu.Biz nişanlıyken eşim Mesajlarla olsun konuşurken olsun devamlı beni olanca gücüyle hazırladı düğün itibariyla yaşayacağımız herşeye.Ki benim eşimde dini ablamda donanımlı bir eğitim almış Ve çevremde ki en dindar insanlardandır.
Yarın konuşucam söz veriyorum kk konuyada sence biz hala çok mesafeli degilmiyiz daha beni dudagimdan bile öpmüyorsun diyerek başlıyacağım yeter artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?