- 7 Aralık 2016
- 519
- 273
- 33
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Yok abla bir şey demedim ne olur sakin ol.Evet, öbmüş. Noldu?
Hazırım bekliyorumEğer öyleyse ilk taşı ben atcam. Bak sennn
Ayrıca öbmüş değil öpmüş... kızma ablaEvet, öbmüş. Noldu?
Düğüne çok az bi zman kaldı ama insan hiç mi bahsetmez o konulardan ya özellikle ben öpecekken kendini çekmesi çok ağrıma gitti sanki benden tıksiniyomus gibiEvli misiniz nisanli misiniz anlamadim.nisanlim demissin nikah kiydik demissin.kocan iste.bana tuhaf geldi bu kadari , gizli gay cıkmasın.Ya da bir rahatsizligi,derdi mi var?Otur konus karsina alip bunlar ayip seyler degil.Ilerde sonuclari cok daha kotu olur.Evlilik boyle sürmez.
Ya yok işte hiç bir şekilde aramızda konusu geçmez konuşuruz canım cicim seni seviyorumlar falan sadece bi kere gece konusuyoduk yanimda olsan sana sarılıp uyurdum dedi en ileriye gitmiş konuşması bu1 yıldır hep böyleydiyse anlamıs olmanız erekmezmi tarzını tavrını ? Veya hicmi konusmadınız haram günah evlenmeden olmaz falan gibi
Belkide gercekten saf temiz evlenmeden bişey yapmayan bi cocukturYa yok işte hiç bir şekilde aramızda konusu geçmez konuşuruz canım cicim seni seviyorumlar falan sadece bi kere gece konusuyoduk yanimda olsan sana sarılıp uyurdum dedi en ileriye gitmiş konuşması bu
Ya yok işte hiç bir şekilde aramızda konusu geçmez konuşuruz canım cicim seni seviyorumlar falan sadece bi kere gece konusuyoduk yanimda olsan sana sarılıp uyurdum dedi en ileriye gitmiş konuşması bu
Saçna bir yorum olmuş. Her şeyin yeri zamanı usulü adabı vardır. Ne sapık gibi bütün kızlara sırnaşsınlar, akılları fikirleri cinsellikte olsun ne de bu üyenin sorduğu biçim de olsun. Çok zor bir şey beklemiyoruz erkeklerden. Dini nikahı bile kıyılmış evlenecek adam öpmüyorsa sıkıntı vardır bence evlenince de devam eder. Çünkü günah ile alakalı bir durum ise zaten o fikirde olanlar için önemli olan şey dini nikahtır, yani karısı sayılır öyle düşünenlere göre.Erkekler yaklaşsa sapık oluyor, yaklaşmasa iktidarsız yada Cinsel yönelimi farklı vb damgası yiyor. Napsın bu adamlar?
Fake demiyorum,30%gerçek olabilirsin:)Selam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın
Yani biseyler hissetmese askıdan rahatsız olmazdı bence bana öyle geliyorBelkide gercekten saf temiz evlenmeden bişey yapmayan bi cocuktur
Hem askıyıda görmüş gayet cokta bos değil belliki
Inanıyosan bi yorum yap aydinlat inanmiyosan he de gecFake demiyorum,30%gerçek olabilirsin:)
Mantıklı...Adam belki de eğer öpersen gerisinde kendisini tutamayacağından korkup yaklaşmıyordur
Biraz kafamda nasil konusacagimi ayarlasam direk giricem konuyaAcilen bu konuları konuşmanız lazım.
Kanunlar degisti. Artik bazi imamlar resmi nikah bile kiyabiliyor
Gece uyumadan mutlaka telefonda konuşuruz bu akşam sorcam ona çünkü artık ben de kafayı yicenbunu bence bize soracağına direkt nişanlına sor 1 yıldır tanıyan sensin yazdıklarına bakılırsa adamın hevesi yok böyle şeylere ya da özür dileyerek söylüyorum seni sevmiyor. dini nikah kıyıldıktan sonra günahı mı kalır işin zaten herkese duyurmuşsunuz evlendiğinizi
nişanlınla konuşursan bize de haber ver merak ettim cidden ne cevap verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?