Yaklaşmayan nisanlim

1 yıldır hep böyleydiyse anlamıs olmanız erekmezmi tarzını tavrını ? Veya hicmi konusmadınız haram günah evlenmeden olmaz falan gibi

Düğüne çok az bi zman kaldı ama insan hiç mi bahsetmez o konulardan ya özellikle ben öpecekken kendini çekmesi çok ağrıma gitti sanki benden tıksiniyomus gibi

1 yıldır hep böyleydiyse anlamıs olmanız erekmezmi tarzını tavrını ? Veya hicmi konusmadınız haram günah evlenmeden olmaz falan gibi
Ya yok işte hiç bir şekilde aramızda konusu geçmez konuşuruz canım cicim seni seviyorumlar falan sadece bi kere gece konusuyoduk yanimda olsan sana sarılıp uyurdum dedi en ileriye gitmiş konuşması bu

Ya yok işte hiç bir şekilde aramızda konusu geçmez konuşuruz canım cicim seni seviyorumlar falan sadece bi kere gece konusuyoduk yanimda olsan sana sarılıp uyurdum dedi en ileriye gitmiş konuşması bu
Belkide gercekten saf temiz evlenmeden bişey yapmayan bi cocuktur
Hem askıyıda görmüş gayet cokta bos değil belliki

Erkekler yaklaşsa sapık oluyor, yaklaşmasa iktidarsız yada Cinsel yönelimi farklı vb damgası yiyor. Napsın bu adamlar?
Saçna bir yorum olmuş. Her şeyin yeri zamanı usulü adabı vardır. Ne sapık gibi bütün kızlara sırnaşsınlar, akılları fikirleri cinsellikte olsun ne de bu üyenin sorduğu biçim de olsun. Çok zor bir şey beklemiyoruz erkeklerden. Dini nikahı bile kıyılmış evlenecek adam öpmüyorsa sıkıntı vardır bence evlenince de devam eder. Çünkü günah ile alakalı bir durum ise zaten o fikirde olanlar için önemli olan şey dini nikahtır, yani karısı sayılır öyle düşünenlere göre.

Fake demiyorum,30%gerçek olabilirsin:)

bunu bence bize soracağına direkt nişanlına sor 1 yıldır tanıyan sensin yazdıklarına bakılırsa adamın hevesi yok böyle şeylere ya da özür dileyerek söylüyorum seni sevmiyor. dini nikah kıyıldıktan sonra günahı mı kalır işin zaten herkese duyurmuşsunuz evlendiğinizi
nişanlınla konuşursan bize de haber ver merak ettim cidden ne cevap verecek.

Kanunlar degisti. Artik bazi imamlar resmi nikah bile kiyabiliyor

Dini yorum yasak olduğundan çok girmek istemiyorum. Verdiğiniz örnek şöyle yanlış İmamların resmî nikah kıymasıyla imamların resmî nikah olmadan dini nikah kıyması birbirinden farklı şeyler.

Gece uyumadan mutlaka telefonda konuşuruz bu akşam sorcam ona çünkü artık ben de kafayı yicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…