Yaklaşmayan nisanlim

Ya yok işte hiç bir şekilde aramızda konusu geçmez konuşuruz canım cicim seni seviyorumlar falan sadece bi kere gece konusuyoduk yanimda olsan sana sarılıp uyurdum dedi en ileriye gitmiş konuşması bu

Gercekten tuhaflık var normal degil bu.Daha sonra cok aglarsin bak burda ne konular acılıyor.Sen dugunu sakın bekleme , hayal kırıklıgın 10 a katlanır.Gec karsısına adam gibi konus senin derdin ne diye.Dini seye falan girmeye kalkarsa da madem dini nikah kiymissiniz hatırlat.Dindar insan da gordum ama dedikleri de boyle tiksinir gibi kacmak seklinde degil "ben gunah oldugunu dusunuyorum senden etkileniyorum o yuzden evlenene kadar cinsel yakinlikta bulunmayalim " dı.Boyle utandim cekindimle olmaz.Konusacaksin.

En azından bu akşam askimdan neden rahatsız olduğunu soracagim

Ya ben diyorum Ya kendimle dalga geçiyorum çocuk kirlenmek istemiyor falan diyorum

Birincisi dindar yaşantısı olan ve dindar bi ailede büyümüş biri olarak, resmi nikah olmadan, dini nikah yapmayı asla doğru pru bulmuyorum. İkincisi çok tuhaf geldi bana en azından öpüp koklayabilir bunları konuşmadan nasıl evlenmeye kalkıyorsunuz bize değil de ona sorsan mesela bunları

Ah bi cesaretimi toplayabilsem beni yanlış anlamasından korkuyorum açıkçası dünden razı gibi
Neden çekiniyorsunuz ki?
Kocanız sayılıyor artık.
Evlendikten sonra kocam yaklaşmıyor, sevişmiyor, kadınlığımı özgüvenimi yitirdim demek daha kötü.

Yani 1.5 yıl olacak nerdeyse hep böyleydi ilk öpücügu ben verdim yani ben öptüm onu o beni öpmedi
Bana bunlar paravan evliliği düşündürüyor ya böyle.
İnternetten mutlaka araştırın. Demek istediğimi anlayacaksınız. Çok çok garip, çok fazla garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…