- 14 Ağustos 2018
- 21.115
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.946
- 598
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Ya yok işte hiç bir şekilde aramızda konusu geçmez konuşuruz canım cicim seni seviyorumlar falan sadece bi kere gece konusuyoduk yanimda olsan sana sarılıp uyurdum dedi en ileriye gitmiş konuşması bu
Gerçekten bilmiyorum sağlam mi bi gün test surusunemi çıksam acabaDinle ne alaka nikah kiyilmis ztn.. nisanlin erkek olduguna eminmisin ? Motor saglam mi
En azından bu akşam askimdan neden rahatsız olduğunu soracagimGercekten tuhaflık var normal degil bu.Daha sonra cok aglarsin bak burda ne konular acılıyor.Sen dugunu sakın bekleme , hayal kırıklıgın 10 a katlanır.Gec karsısına adam gibi konus senin derdin ne diye.Dini seye falan girmeye kalkarsa da madem dini nikah kiymissiniz hatırlat.Dindar insan da gordum ama dedikleri de boyle tiksinir gibi kacmak seklinde degil "ben gunah oldugunu dusunuyorum senden etkileniyorum o yuzden evlenene kadar cinsel yakinlikta bulunmayalim " dı.Boyle utandim cekindimle olmaz.Konusacaksin.
Ya ben diyorum Ya kendimle dalga geçiyorum çocuk kirlenmek istemiyor falan diyorumÇocuk şeriat yönetiminden falan mı geliyor nedir?
Namusu kirlenecekmiş gibi tavırlar neden?
Valla bunlar sana ileride "kocam benimle olmak istemiyor,kocam ilişkiye girmiyor,cinsel isteksizlik" gibi konu başlıklarıyla geri döner.
Her zman böyleydi ilk yanaktan opucugude ben verdim mesela çok bekledim öpmeyince ben öptüm başka cinse ilgisi olsa askidan rahatsız olmazkiBana dini falan değil de paravan evlilik yapıyor gibi geldi.
Başka bir cinse ilgili olabilir mi? Önceden de böyle miydi?
Kesinlikle test sart.. motor calismadan olmazGerçekten bilmiyorum sağlam mi bi gün test surusunemi çıksam acaba
Anlamadım yazdığınızı :)Her zman böyleydi ilk yanaktan opucugude ben verdim mesela çok bekledim öpmeyince ben öptüm başka cinse ilgisi olsa askidan rahatsız olmazki
Bundan önce atletli bi fotomu attım çok güzel çıkmıştı yaniKesinlikle test sart.. motor calismadan olmaz
Yani 1.5 yıl olacak nerdeyse hep böyleydi ilk öpücügu ben verdim yani ben öptüm onu o beni öpmediAnlamadım yazdığınızı :)
Ne alala telefonu onun bunun eline vermezsin.. kimse gormezBundan önce atletli bi fotomu attım çok güzel çıkmıştı yanibana böyle fotolar atma dedi neden dedim biri görür ondan dolayı dedi
Neden çekiniyorsunuz ki?Ah bi cesaretimi toplayabilsem beni yanlış anlamasından korkuyorum açıkçası dünden razı gibi
Bende sorun yok ben direk silerim ama sende biri görürse olmaz dedi bende bi daha dekolteli foto atamadım napimNe alala telefonu onun bunun eline vermezsin.. kimse gormez
Nasıl girsem konuya sizce biraz fikirlere ihtiyacım varNeden çekiniyorsunuz ki?
Kocanız sayılıyor artık.
Evlendikten sonra kocam yaklaşmıyor, sevişmiyor, kadınlığımı özgüvenimi yitirdim demek daha kötü.
Bence konuya girme uygulamaya gecNasıl girsem konuya sizce biraz fikirlere ihtiyacım var
Ya sonra sorun yoksa bi güzel yaparsaBence konuya girme uygulamaya gecgene aynisi olursa sen erkek degilsin de
Bana bunlar paravan evliliği düşündürüyor ya böyle.Yani 1.5 yıl olacak nerdeyse hep böyleydi ilk öpücügu ben verdim yani ben öptüm onu o beni öpmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?