- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Bence çekinmeyin.Çocuk konusunda bana hep sorar bi kızımız mi olsun oğlumuz mi diye bi gün diycem onu boşver de çocuğu nasıl yapacaz onu anlat
Aynen namaz kılar ama o kadar dindar birisi değil-dir
Nasıl yani o kadar da dindar değilÇocuk konusunda bana hep sorar bi kızımız mi olsun oğlumuz mi diye bi gün diycem onu boşver de çocuğu nasıl yapacaz onu anlat
Aynen namaz kılar ama o kadar dindar birisi değil-dir
Harekete geçirme ama hareketsizde kalmaAhahhaa bi kaç kere o alnımdan öpmüştü
Fala inanma falsız kalma gibisinden peki telefonla konuşurken onu nasıl tahrik edebilirim hangi kelimelerle meselaHarekete geçirme ama hareketsizde kalma
Düğünden sonra kaçıncı haftada cinsellik kategorisine "eşim sevişmek istemiyor, benden kaçıyor, cinsel hayatımız yok, kızlar düzelir mi" diye konu açacaksınız bakalım.
Ben önlerden yerimi aldım, çekirdeğim elimde bekliyorum.
Yok ya dini yönden sıkıntı yaptığını sanmıyorum başka bir sorunu var gibiAyy kesinlikle yaa. Yok diniymiş yok imamıymış. Duyanda imamlar sevişmiyorlar sanar.. Çocuk belli ki problemli.. Evliliği bekledigi falan yok.. Askın görünse ne görünmese ne.. Evlenirseniz karanlıkta sevişirsiniz bak ışıgıda açtırmaz bu melekler izliyor diye
Telefonla olmaz, anlayamazsınız.Fala inanma falsız kalma gibisinden peki telefonla konuşurken onu nasıl tahrik edebilirim hangi kelimelerle mesela
Ne zaman buluşuyorsunuzFala inanma falsız kalma gibisinden peki telefonla konuşurken onu nasıl tahrik edebilirim hangi kelimelerle mesela
Benim aile gereği öyle.cok yan yanada gelemiyoruzki kafayı yicem artikTelefonla olmaz, anlayamazsınız.
Yüzyüze ve açık açık konuşmalısınız.
Bize geliyor mesela yada ben ona gidiyorum çok sık değil tabi ben ailemle yaşıyorum o yalnız yaşıyor bize geldiği zman bi odada konuşuruz ama sadece konuşuruzNe zaman buluşuyorsunuz
Yok ya dini yönden sıkıntı yaptığını sanmıyorum başka bir sorunu var gibi
Merhaba 4 aylık evliyim eşimde isteksizlik erkek boşalma iktidarsızlık var. 15 gün geçse yaklaşmaz
Ben isteyince oluyor anca ama onun dışında öpmüyor sarılmıyor el bile tutmuyor. Sebebi ne olabilir. Güzel bir bayanım. Doktora da gittik istek arttırıcı hap verdi ama ne çare :/
Seni korumak icin kendini korumak icin geride durmasi guzel bir davranis... Fakat 3 aydir nisanliyiz dudagindan opecekken geri cekildi diyosun aski gozuktu kapat dedi diyosun bunlar bana asiri geldi arada bi ates olsa ve adam bunu dizginlemeye calissa sen onu anlarsin... Demekki asiri soguk duruyo bunkadari fazla evlenecegin insanin bu yonunu hic bilmeden evlenmek gercekten riskli... Bi oturup konusun bence bu konuyu bunu bilmek senin hakkin az bisey yakinlasmaya bile niye bu kadar karsi nasil taniyacaksin bu yonunu izin vermezseSelam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın dekolteli fotoya bile izin vermiyor biri görür bana böyle şeyler atma diyor (bundan önce 4 yıllık bi ilişkisi olmuş ve kız bitirmiş acaba bir bağlantısı olabilirmi )
Sen ona git ama güzel git , televole mantığı gibi çaktırmadan firikikBize geliyor mesela yada ben ona gidiyorum çok sık değil tabi ben ailemle yaşıyorum o yalnız yaşıyor bize geldiği zman bi odada konuşuruz ama sadece konuşuruz
Ya o gelsin ya siz gidin. Mutlaka konuşun bu konuyu.Benim aile gereği öyle.cok yan yanada gelemiyoruzki kafayı yicem artik
Allah korusun ya uf kafam karma karisikYakında böyle konu açmanız olasılık dahilinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?