Yaklaşmayan nisanlim

Çocuk konusunda bana hep sorar bi kızımız mi olsun oğlumuz mi diye bi gün diycem onu boşver de çocuğu nasıl yapacaz onu anlat
Aynen namaz kılar ama o kadar dindar birisi değil-dir
Bence çekinmeyin.
Kaldı ki nikah da kıymışsınız.
Her ne kadar tüm herkese ilan edilmediyse de, aynı çatı altında yaşamadığınız için tüm hükümleri geçerli değilse de nikah var. Biraz daha serbest olabilirdi.

Ayy kesinlikle yaa. Yok diniymiş yok imamıymış. Duyanda imamlar sevişmiyorlar sanar.. Çocuk belli ki problemli.. Evliliği bekledigi falan yok.. Askın görünse ne görünmese ne.. Evlenirseniz karanlıkta sevişirsiniz bak ışıgıda açtırmaz bu melekler izliyor diye

Yok ya dini yönden sıkıntı yaptığını sanmıyorum başka bir sorunu var gibi

Yakında böyle konu açmanız olasılık dahilinde.

Seni korumak icin kendini korumak icin geride durmasi guzel bir davranis... Fakat 3 aydir nisanliyiz dudagindan opecekken geri cekildi diyosun aski gozuktu kapat dedi diyosun bunlar bana asiri geldi arada bi ates olsa ve adam bunu dizginlemeye calissa sen onu anlarsin... Demekki asiri soguk duruyo bunkadari fazla evlenecegin insanin bu yonunu hic bilmeden evlenmek gercekten riskli... Bi oturup konusun bence bu konuyu bunu bilmek senin hakkin az bisey yakinlasmaya bile niye bu kadar karsi nasil taniyacaksin bu yonunu izin vermezse

Bu konuyu artık rahatlıkla konuşabilirsiniz. Mesela şöyle ;beni yanlış anlamazsan bişey sorucam.Bana neden uzak duruyorsun bir sorun mu var? Sen artık benim eşimsin. Ama bana hiç dokunmuyorsun. Düğün olmadan sana ters geldiği için mi yoksa başka bir sorun mu var? Evlendiğimizde problem olsun istemiyorum, sence bu konuları bir konuşsak mı? diye başla konuya. Ki bu ayıp değil. Konuşulmalı

Bu kadarida fazla canim nisanlilik zamanlari yani alisan birbirine sevecen dokunacan isinacan bizde geçtik o yollardan yanlizken isinma turlari olurdu yanii bence nisanlin ile konus yakinlasmak istediğini soyle

Kendisine sor sorun mu var gibisinden uygun bir dille.. Hem dini nikah da varmış nişanlısını bir kere öpmeye çalışır yani normal biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…