Yaklaşmayan nisanlim

Evet sanırım haklsiniz yo bu akşam kesinlikle konusu cam olmuyo böyle

Ya sonra sorun yoksa bi güzel yaparsa
Şu seviyesiz cümleyi kurabilen mi konuşamıyor,maşallah kızımız pek utangaç
Gerçeklik olabiliten 20%ye indi...
Mune konu taşınmalı sanırım,bakabilirmisin?

Direk kendisine sorabilirsin daha aydınlatıcı olur.. Bence Sor kendine ben senin dini nikahlı eşinim neden benden uzaklaşıyorsun sebebi nedir diye ?????? Birde Seni düşündüğünden böyle davranıyor olabilir. Yada Cinsellikle alakalı problem olabilir Karışık yani..

Saol Walla konum kapanırsa falan bile sana özelden gelişmeleri yazacağım çok yardımcı oldun bana teşekkür sderim
Rica ederim.
Mutlaka bu konuyu sonuca ulaştırmaya çalışın.
Cinsellik olmayacaksa evlenmenin ne anlamı var.

Benim esimde sevgili iken bu konulara karşı cok mesafeliydi. Bende oda is ciddiye binmeden utanicak seyler yasamayalim kafasindaydik. olurda ayrılırsak, ilerde pisman olmayalim diye. Nisanlanip birde imam nikahi kiyinca icimizde meğer bir coskun yatıyormuş,nuri alco yatıyormuş o ortaya cikmisti hic beraber olmadik . Yuzeysel bile bisiler yaşamadık yanlid anlasilmasin ama iste telde oynasmadigimiz gun kalmamisti. Asdhfkflf

Dini yorum yasak olduğundan çok girmek istemiyorum. Verdiğiniz örnek şöyle yanlış İmamların resmî nikah kıymasıyla imamların resmî nikah olmadan dini nikah kıyması birbirinden farklı şeyler.
Artik yasak degil diyorum hanimefendi. 2017 senesinde kalkti bu yasak. Artik resmi nikahtan once dini nikah kiyilabiliyor. Dogru oldugunu asla savunmuyorum o ayrı ama kanun boyle.

Dini nikah yapmadan neler neler duyuyoruz bu fazla olmuş bence, zaten nikahı var evlisiniz resmiyete de en fazla 1 ay da dökülür. Şu zamanda böylesine şaşkınlıkla bakıyorum. Hiç mi öpmez insan bir garip

Yeni üye ve konu cinsellik.
Öpmesini bilmem neyi istiyorsan tahrik etmesini de biliyorsundur.
Ağır fake kokuyor.
Ya her konu açana fake demekten vazgeçin . Fakelik konu acsa bunumu acar. Nisanlım.bana yaklasmiyor diyemi gelir sorar.. cok biliyonuz herseyi

Dini yönden alakası olduğunu düşünmüyorum. Adam zaten dini nikah kıydırmıș bu sebepten dolayı. Başka sıkıntıları var ve bunu aşmadan evliliği de düşünme derim. Burda ki konuları görüyoruz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…