- 25 Temmuz 2019
- 318
- 226
- 33
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Özendim şu andaBiz de dini nikahdan önce elele tutuşmazken, nikah sonrası sadece birliktelik hariç her şeyi yaşadık.
Mesela gömlek giyin, ilk 3 düğmesini sıcak diye açın.Normalde türbanlı bir insanim her zman dekolte de giyemiyorumki
Evet ben biraz tecrübesizim bu konulardaMesela gömlek giyin, ilk 3 düğmesini sıcak diye açın.
Taktik lazım sanırım size :)
Beni yanlış anlamaz demi kendimi ona yanlış tanıtmak istemiyorum ama 1.5 yıldır tanışaydı bi zahmet yeter artıkSorun degil ord
Motoru calistirmadan kesinlkkle evlenmeCalistir kapat calistir kapat. Motor calistirip sogutmalisin.. bide dini nikah varmis ohoooooo
Daha nelee ya daha neler. 2 haftalikken opusenler var.. tabi dogru bulmuyorum.. ama dini nikahin var birde 1 bucuk sene olmus..Beni yanlış anlamaz demi kendimi ona yanlış tanıtmak istemiyorum ama 1.5 yıldır tanışaydı bi zahmet yeter artık
Aslında dekolte falan da mühim değil erkekler için.Evet ben biraz tecrübesizim bu konularda
Yahu kocanız o.Beni yanlış anlamaz demi kendimi ona yanlış tanıtmak istemiyorum ama 1.5 yıldır tanışaydı bi zahmet yeter artık
Yanına gittgimde heyecanlaniyo işte eli ayağı dolanıyorDaha nelee ya daha neler. 2 haftalikken opusenler var.. tabi dogru bulmuyorum.. ama dini nikahin var birde 1 bucuk sene olmus..
Tabi iliskiye girin demiyorum ama adamin kani akmiyorsa sorun var demektir.. illa sevismenizde gerekmiyor ama o kan aktigini insan hisseder yani.. bunlari 1 bucuk sene icinde yasamadiysan... bilemiyorum
Eyvah yine öpecek, nasıl kaçsam heyecanı olmasın o :)Yanına gittgimde heyecanlaniyo işte eli ayağı dolanıyor
Yani diğer tanıdigim erkekler o askıyı görseler biraz daha ac falan derlerdi eminim buna yani ben yanında frikik versen elleriyle kapatır heralde o kapasiteye sahipAslında dekolte falan da mühim değil erkekler için.
Nikah sonrası sarmaş dolaş olmak, öpmek için can atmalı. Dekolten göründüğünde ört değil aç demeliydi.
Sizi öpmekten bıktırmalıydı vs
Yani adamın tepkileri garip.
O yüzden müsait bir ev ortamında yüzyüze konuşun. Misal gömlek altında sütyen olmasın, yakanızı çözüp frikik verin -ne çok frikik dedim :))- atlamak yerine kaçıyorsa gerçekten şüphelenirim artık.
Bu iyiydi işteEyvah yine öpecek, nasıl kaçsam heyecanı olmasın o :)
Çocuk konusunda bana hep sorar bi kızımız mi olsun oğlumuz mi diye bi gün diycem onu boşver de çocuğu nasıl yapacaz onu anlatBu konuları konuşmaktan çekinmemelisiniz.
Evleniyormuşsunuz üstelik dini de olsa nikahlısınız.
Ne bileyim, ne nasıl olacak, mesela çocuk istiyor musunuz, nasıl korunacaksınız.
Bunlar düğüne az kalmış nişanlı bir çift için çok doğal konuşmalar.
Ayrıca adam muhafazakar diye mi böyle, yoksa başka bir problem mi var bunu siz anlarsınız.
Yaşantısı nasıl, ailesi? İnançları. Hakikaten dindar mı?
Ne yapacağımi bi bilsem belkide gerçekten korkuyor:/Adam artık ne kadar tuttuysa kendini, büyük patlama yaşanır da zarar görürsün diye korkuyordur belki de. Uzun yıllar bekar kalıp gerdek gecesi hatunun belini kıran adam gördü bu ülke. Aman dikkat edin ahsjsjs.
Ahahhaa bi kaç kere o alnımdan öpmüştüAnlından öp helalimsin de
Kusura bakmayın kızımız mı olsun oğlumuz mu demiş ya önden sipariş verecek heralde nasıl bi soru ayol bi çocuğumuz olsa dese belki :))Çocuk konusunda bana hep sorar bi kızımız mi olsun oğlumuz mi diye bi gün diycem onu boşver de çocuğu nasıl yapacaz onu anlat
Aynen namaz kılar ama o kadar dindar birisi değil-dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?