Yaklaşmayan nisanlim

Beni yanlış anlamaz demi kendimi ona yanlış tanıtmak istemiyorum ama 1.5 yıldır tanışaydı bi zahmet yeter artık
Daha nelee ya daha neler. 2 haftalikken opusenler var.. tabi dogru bulmuyorum.. ama dini nikahin var birde 1 bucuk sene olmus..
Tabi iliskiye girin demiyorum ama adamin kani akmiyorsa sorun var demektir.. illa sevismenizde gerekmiyor ama o kan aktigini insan hisseder yani.. bunlari 1 bucuk sene icinde yasamadiysan... bilemiyorum

Dini nikahi olan adama burada delikanlı adam mi diyorlar

Adam is problem

Evet ben biraz tecrübesizim bu konularda
Aslında dekolte falan da mühim değil erkekler için.
Nikah sonrası sarmaş dolaş olmak, öpmek için can atmalı. Dekolten göründüğünde ört değil aç demeliydi.
Sizi öpmekten bıktırmalıydı vs

Yani adamın tepkileri garip.

O yüzden müsait bir ev ortamında yüzyüze konuşun. Misal gömlek altında sütyen olmasın, yakanızı çözüp frikik verin -ne çok frikik dedim :))- atlamak yerine kaçıyorsa gerçekten şüphelenirim artık.

Yanına gittgimde heyecanlaniyo işte eli ayağı dolanıyor

Yani diğer tanıdigim erkekler o askıyı görseler biraz daha ac falan derlerdi eminim buna yani ben yanında frikik versen elleriyle kapatır heralde o kapasiteye sahip

Bu konuları konuşmaktan çekinmemelisiniz.
Evleniyormuşsunuz üstelik dini de olsa nikahlısınız.
Ne bileyim, ne nasıl olacak, mesela çocuk istiyor musunuz, nasıl korunacaksınız.
Bunlar düğüne az kalmış nişanlı bir çift için çok doğal konuşmalar.

Ayrıca adam muhafazakar diye mi böyle, yoksa başka bir problem mi var bunu siz anlarsınız.
Yaşantısı nasıl, ailesi? İnançları. Hakikaten dindar mı?

Çocuk konusunda bana hep sorar bi kızımız mi olsun oğlumuz mi diye bi gün diycem onu boşver de çocuğu nasıl yapacaz onu anlat
Aynen namaz kılar ama o kadar dindar birisi değil-dir

Çocuk konusunda bana hep sorar bi kızımız mi olsun oğlumuz mi diye bi gün diycem onu boşver de çocuğu nasıl yapacaz onu anlat
Aynen namaz kılar ama o kadar dindar birisi değil-dir
Kusura bakmayın kızımız mı olsun oğlumuz mu demiş ya önden sipariş verecek heralde nasıl bi soru ayol bi çocuğumuz olsa dese belki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…