Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

çilek surat pek resmi gördüm seni :mymeka:

emcim hoşbuldum cnm nasılsınız bakalım neler oluo bu saç ne için delikafadulden
biirazdan yılışırım merak etme :roflol::roflol::roflol:
nişanlım askere gidecek magic mafoldumben

kızlar bişey sorcam dilooom nerde?
çilek hbrin var mı senin üyeliği iptal olmuş sanırım

kendisi iptal etti cnm
görüşüyrz sürekli
az önce konuştuk hatta kaydirigubbakcemile3

çilek surat pek resmi gördüm seni :mymeka:

emcim hoşbuldum cnm nasılsınız bakalım neler oluo bu saç ne için delikafadulden

napaılım işte takılıoz. nikahım olucak canım saç onun için. eş durumu için nikah yapıcaz. bana arkadaşlık yolla da resme bak.ben yollucak yeri bulamadım

haklısın canım.öyle bişiler yaptırayım o zaman

emcim sanada elbisenede bayıldım çok şık olmuşsun
ben beyaz giyinicem balon gibi açılanlardan nikahtan sonra döneceem döneceeem elbisem de dönecek. döne döne çıkacam salondan :roflol:

magic hoşgeldin:))) Kızlar ben yeni katılanlar arasındayım ve yabancı kaldım biraz:çok üzgünüm: Ben kendimi tanıtayım bari...antalyada yaşıyorum öğretmenim...

çilek sizin ne zaman nikah?benim düğünle nikah aynı tarihte olucak yaa

haa o çok karışık oluo ya abiminde düğün salonunda olmuşu nkahı

bnm nikahım kısmetse düğünden 2 hafta önce falan olur bikaç gün sonrada imam nikahı olur sonrada düğün zaten. :Saruboceq:

magic hoşgeldin:))) Kızlar ben yeni katılanlar arasındayım ve yabancı kaldım biraz:çok üzgünüm: Ben kendimi tanıtayım bari...antalyada yaşıyorum öğretmenim...

hg cnm
bende çilek :) 3 ay 7 günlük nişanlıyım
aralık ortasında nişanlım askere gidecek turkbayragi
düğünümde inşallah seneye eylül-ekim gibi :Saruboceq:

bzm magic de antalya ya gelin gelecek delikafadulden

benim düğün salonunda olmıcakkii
canım önce nikah salonuna gidilcek nikah kıyılcak oradan da düğün salonuna gidilcek.
ama planda aksama olmazsa :)

emcim sanada elbisenede bayıldım çok şık olmuşsun
ben beyaz giyinicem balon gibi açılanlardan nikahtan sonra döneceem döneceeem elbisem de dönecek. döne döne çıkacam salondan :roflol:

sağol canım
kızın hayale bak benim elbiseye bak :roflol: kız süper olur valla dediğin gibi ama ben de pek ağır oldum :)

merhaba ndrcn bende zeynep.
5 aylık nişanlıyım:)
kızlarr ben kaçar. iyi geceler hepinize rüyanızda prenslerinizi görün byeeeee

Hayırlısı olsun cnm Allah kavuştursun..Ben de manisali biri ile 26 Haziran 2010 da evleneceğim kısmtse.Antalyada yaşayacağız ikimizin ailesi de burada.2 ay 24 gündür de ben nişanlıyım:) Aaaa magicle tanışmalıyız o zaman..Siz netten tanışmıyorsunuz sanırım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…