Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

gracekafam bizde aynı
aynı muhitteyiz 2 günde 1 görüşürüz ki çok özleriz 2 günde
bilmem artık ne yapacaz askerde
zaten psikolojimiz bozuldu :gitme:
atkısını alıcam 1 ay kullanıcak tüm kokusu sinicek ve ben kışı o atkıyla geçiricem
kokusunu içime çekerek
:çok üzgünüm:
yine hep hayırlısı diyorum :Saruboceq:hepimiz için

bu da bizim için atlatılması gereken bir sınav olacak bakalım hayırlısıyla bir gitse ....:Saruboceq:

nasılsınız kızlar asker yolu bekleyenler çoğalıyo yavaş yavaş bütün askerlerimize hayırlı tezkereler en kısa zamanda sevdiklerine kavuştursun inş

gözlerim doldu çileğim çok özlüyeceğim kokusunu,bakışını,dokunuşunu... senağlamaolsun herkes gibi Allaha emnaet bu da bir vatan görevi turkbayragi

Beybixsler hani şunlar gibi rengarenk botlar varya nefis bence morunu almayı düşünüyorum sizce nasıllar?j

kiminki gıttı ozmn sabah okudmda uyku sersemı onunkı gıttı sandımda:tomato:

ereğlı cok guzel bayana cok yakısıyo bence ne kadr fıyatları
ben venüsten aldım 180 tl gecen yıl
klasık ama
bundanda almak ıstıyom
hatta askımada alım dedımde onun tarız deılmış

bende onunla aynı gıymek ıstıyom ama o sevmıyo ne edek
bot almayı dusunuyom masaj aletı bulamıycam gıbı:tomato:

gerçi bu gidişle sezon sonunda anca alıcam gibikaydirigubbakcemile3 Hediye olayı, kuzenlere harçlık derken bana bayağı dayadı :jeyyar:

Beybixsler hani şunlar gibi rengarenk botlar varya nefis bence morunu almayı düşünüyorum sizce nasıllar?j

bende var bunlardan çok rahat ama biraz ağır geliyor bana:)
çok severek almıştım spor giyindiğimde kullanıyrm. mavisi var.
tavsiye ederim.
şimdiki fiyatlarından hbrim yok ama 2 yıl önce baya para bayılmıştım
kışın genelde kokoş şeyleri seviyrm topuklu çizmeler fln o yüzden 2 yılda topu topu 10 kez giymemişimdir.

kızlarr dün giremedimm.

Son düzenleme:
kızlar napıosunuz? bugün nikah işlemlerine başladım. of ya kızlar nikah işlemlerini bile yalnız yapıorum. onda bile yok nişanlım yanımda. millet nikah işlemlerinde tutar nişanlısının elinden beraber yaparlar. ben o heyecanı bile yaşayamıyorum. çok özledim. 3 ay oldu görmüyorum ama bayramda gelicek beraberiz bir hafta falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…