Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

cnm bizimde nikah işlemleri sizin gibi ayrı yerlerde yapılcak işlemler hangi yolları izledin söylermisin neler yaptın?

canım öncelikle evlendirme dairesine gittim. o bi belge doldurdu verdi. o belgeyle nüfusa gittim. ikametgah ve nüfus kayıt örneği gibi bişi verdiler. sonra tekrar evlendirme dairesine gittim. adam bana sağlık raporu kağıdı verdi. o kağıtla devlet hastanesine gittim. kan testlerini yaptırdım ve ana çocuk sağlığı sağlık ocağına onaylattım.sonra iki nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 foto verdim yine evlendirme dairesine. ordaki memur bana izin belgesi düzenledi.ve tamam.1 günde halledersin. ama ben izin almak istemedim. öğlenci olduğum için öğleye kadar yapabildim sadece. o yüzden 3 gün dürdü

eltinle aranız neden bozuldu cnm biz fazla çalışmadık eltimlr bizi tanıştırdı 1 ay sonrada işten çıktı

valla canım ben de bilmiyorum neden bozuldu. istemeden sonra daha hiç konuşmadık. sadece nişanda gördüm. ksıkançlık mı oldu yoksa ben bi hata mı yaptım bilmiyorum. ama o beni arayıp tebrik etmedi hiç

cnm ben geçen yıl yapmıştım albüm.
orjinal bir albüm hazırlamıştım. hoşuna gitmişti
şimdi de başka bişeyler yapmam lzm değişik orjinal fikirler olmalı her zamanki gibi :)

aaa nie bozuldu ki eltinle aran kuşum.
ahh bu eltiler ahhh

valla bilmiyomm kız nie bozuldu. bi de dioduk biz iyi anlaşırız.4 elti olucaz da.
ya ben de fotoları en başından başlayıp yapmıştım öle slayt.yazı da yazmıştım o gün neler yaşandığını. keşke yapmasaydım. şimdi 2. yıldönümümzde yapardım. 1 ocak ta 2 yıl olucak

canım iş bence ciddiye binince elti psikolojisi bulaşmış:)
bana nişanlım diyor ki belki çok iyi anlaşırsınız 2 elti.
ama hiç sanmıyrm. ilk tanıştığımız gün bile bana çok sahte yapmacık geldi.
önyargı ile de gitmedim halbu ki.
anlaşmayı çok isterdim ama eltilerde hep şöyle bir durum oluyor.
ne yaparım da kıskandırabilirim.
ne diyebilirim de üzebilrim.ben eltisi ile anlaşanlara çok imreniyorum ve kutluyrm

Son düzenleme:
belki de canım iş ciddiye binince değişti. yani bi de bizim öncesinde 4-5 aylık arkadaşlığımız vardı. böyle bi durumda bile böle olduk

Elti görümce ve kayınvalide milletinin sağı solu belli olmaz her kesimde bu böyledir bence:d

Sağ ol bebek ben maksimum evdeyim çalışmıyorum o da ondan bu kadar trip atıyor neden gelmiyosun buluşmaya diyemafoldumben
Ama gene de hh diince çıkılmıyo ki geçde olsa dank etti gibi kafasına inş aynı şeyleri demez bidaha evlat acısı gibi koydu söyledikleri :bbo::mymeka:kaydirigubbakcemile3
Sen ne kadardır nişanlısın canım?j

Uğur böcüğü valla ben ayrılmalıyızı okuyunca şok oldum seni düşünemiyommakannehir
Neyse mutlu son olmuşya..Seninkide nasıl gönlünü alacağını biliyomuşşş...

ben bayılcak gıbı oldum dunyam yıkıldı sankı:mymeka: neyse yakalayınca dayaği yedı kaydirigubbakcemile3

gunaydınn

Sonunda düzelttiğinize sevindimmm...Canım ben sözlüyüm sizin alt kademeniz oluyom-tatlicadiarzu- 4 ay sonra nişanım olacak kısmetse...

Papatyacım e sözün hayırlı olsun o zaman 4 ay sonra nişan için tebrike tmekte nasip olur inşopuyorumnanaktan
Kızçeler naber?j

ben ıyyım cunku anacıma kavustumm opuyorumnanaktan askımıda çok özledım
ve açım
baksa bışı yokk
sız :hulya:

Kız uğur oy oy oyyy:dance:
Nolsun bugün hafif küt aşkımla buluştummmmm:teytey: sürpriz için kumaş falan aldımsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…