cnm bizimde nikah işlemleri sizin gibi ayrı yerlerde yapılcak işlemler hangi yolları izledin söylermisin neler yaptın?
eltinle aranız neden bozuldu cnm biz fazla çalışmadık eltimlr bizi tanıştırdı 1 ay sonrada işten çıktı
cnm bizimde nikah işlemleri sizin gibi ayrı yerlerde yapılcak işlemler hangi yolları izledin söylermisin neler yaptın?
sonbaharım bence ikinizin resimlerinden oluşan bir albüm yap
tanıştığınız zamandan itibaren bütün fotoğrafları ayarla
güzel birde albüm al
fotoğrafları yapıştır
bende yapmıştım çok hoşuna gitmişti
hatta ben albüme yazı falanda yazmıştım
içimden geçen şeyleri
ve fotoğraftın anısı varsa falan yazmıştım
sonra albümüde kalpli bir kutuya koymuştum
bence böyle birşey düşünebilirsin çok orjanal:asigim:
esracım bizi de eltim tanıştırdı. aynı okulda öğretmendik. kaynım biz nişanlımla çıkmaya başladığımızda bana bakarak gülmüştüüü. oooo hocam nasılsın die:roflol: ama şimdi eltimle aramız eskisi gibi değil. eskiden birbirimizin evinden çıkmazdık.
kızlar nikah işlemlerim bitti bu arada. yarın yollucam babama gün alıcak
bi de canım bütün işlemleri ikametgahın olduğu yerde yapman lazım. benim afyonda oldu hepsi.
nişanlında aynı şekilde yaptı demi sonra nikah kıcağınız yerdeki nikah dairesine göndereceksiniz demi
cnm ben geçen yıl yapmıştım albüm.
orjinal bir albüm hazırlamıştım. hoşuna gitmişti
şimdi de başka bişeyler yapmam lzm değişik orjinal fikirler olmalı her zamanki gibi :)
aaa nie bozuldu ki eltinle aran kuşum.
ahh bu eltiler ahhh
Ah ben canım senindekide inatçı sankim...Ne var birasda o alttan alsa..........Aynen valla herkesin durumu eşit olamayabilir o görüşmek için uygun olabilir ama seninde bir ailen işin vs..var..Neyse öfkelenme o kadar birbirinizi üzmeyin..Şu zamanı bari sorunsuz geçirelim değil mi ama??
Uğur böcüğü valla ben ayrılmalıyızı okuyunca şok oldum seni düşünemiyommakannehir
Neyse mutlu son olmuşya..Seninkide nasıl gönlünü alacağını biliyomuşşş...
Sağ ol bebek ben maksimum evdeyim çalışmıyorum o da ondan bu kadar trip atıyor neden gelmiyosun buluşmaya diyemafoldumben
Ama gene de hh diince çıkılmıyo ki geçde olsa dank etti gibi kafasına inş aynı şeyleri demez bidaha evlat acısı gibi koydu söyledikleri :bbo::mymeka:kaydirigubbakcemile3
Sen ne kadardır nişanlısın canım?j
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?