ne güzel bende aynıyım ikimizde aynı semtteyiz ben yarım saat uzağa gelin gidicem
Esracım siz nasıl tanışmıştınız
Ya ben nişanlımla çok pis kavga ettim kızlar berbat gidiyo bu günler.
Anaaa hayvan şakası olsada sonunda süper bağlamış bence ne güzel çiçekler hediye ay ne güzel iştek çok kızma çocuğa:asigim:. Hediye konusundada hediyezedeyim başlık bile açtım hatta var mı ben gibiler acaba diye:) Meğersem çokmuşuzkaydirigubbakcemile3.
Tatlım annen beğendi mi damadını ne dedi nasıl karşıladı sen izinlisin bugün değil mi
Yok yok sen bizim gruba(hediyezedelerkaydirigubbakcemile3) dahil değilsin bebem. Ben karışık anlatmışım pardon canım yaw.
Benimki hediye almaz öyle durup dururken alsada exstra maydonoz bişey alır:tomato:
Annenler kalırlar bayağı ne güzel haftaya yani aile saadeti:asigim:
canım tanışma yıldönümümüz.
15 aralıkta kutluyrz( tarih tam yok aklımızda aralıktı ortasını bulduk bizde:) 15 aralık oldu)
değişik birşeyler yapmak istiyrm kırmızı kalpler yapıcam bende
canım ben başta mektup yazmaya karar vermiştim ama kalp yapıp içine orjinal birşey yazmak istiyorum.bende küçük orjinal bir tavla bulursam minicik bişey onu hediye kutuları var satılıyr dışarda onlardan alıp içine kpyucam birde kalp şeklinde yazdığım şeyi işte.
bulamazsam gravat iğnesi alıcam gümüş.
daha öncede kullanmıştım o hediye kutularından.
evet sevdiği bir parfümüm var onu sıkayım üzerine gzl fikir verdin kuşum sağol opuyorumnanaktan
Esracım siz nasıl tanışmıştınız
Ya ben nişanlımla çok pis kavga ettim kızlar berbat gidiyo bu günler.
Uğurcummmmmm gözün aydın ay çok sevindim.
Fıstıklarım sizde sağ olun yaw.
Ayar ediyor bu çocuk bu günlerde beni fazla dolmuşum bi anda herşeyi yüzüne vurdum. Herşey o kadar rutinleşti ki kızlar inanın ottan b.ktan havadan sudan konuşmaktan bıktım. Sanki paşam muaf herşeyden. Olsun bitsin ben konuşayım o dinlesin ya da cevap versin. Anladınız mı fıstıklarım Yani aynen şöyle İsmim reşit kendin söyle kendin işit, bu durumdayım. Hala da çok öfkeliyim. İnsan allem eder kallem eder gönlümü alır di mi?j Yok umur etmiyor beni artık ortada herşey .
Yok buluşmaya gelmiyomuşum, yok sinemaya gitmiyomuşuz, yok ben onu hep yalnız bırakıyomuşum. Beynimi yedi çocuk resmen. Sanki keyfimden hayret bi olay yaklava:.
Neysem sizler nasılsınız ne olur sizlerin ilişkisi güzel olsun ama.
aman bunları hepsı odun:1closedeyes: uzulme benımkıde öle bazen hallederız der dınlemez bıle
dün bızde kavga ettık
gece ddım arama benı dahaharbıden dun hıc aramadı
akşam oldu cıkmama 5 dk kala msj attı
upuzun
ayrılmalıyız dıe
şok gecrdım akannehirellerım ayaklarım tıtredı nefes alamaıdm basım döndu
hemen halamı aradım
yok kızım şaka yapıyordur senın yanına gtcem dıe cıktı evdn
bende bı koşu cıktım işten ağlıyom habıre
patron nen var ben arabayla bırakım eve dedı
cvp vermedım bıle
bı baktım aşağıda ökuz
ben kosuyom o kacıyo yakaladım bı tokatt attım rahatladım
nasıl bı şaka bu ya dedım
bana ayı almış kocaman benım kadr tasıyamadım bıle:tomato: sen varsın ya dedım buna ne gerek sımdı:roflol:
neyse bıde cıcek almış karısık bahar cıceklerı gıbı
mektupta yazmış
affettım :asigim:
esracım bizi de eltim tanıştırdı. aynı okulda öğretmendik. kaynım biz nişanlımla çıkmaya başladığımızda bana bakarak gülmüştüüü. oooo hocam nasılsın die:roflol: ama şimdi eltimle aramız eskisi gibi değil. eskiden birbirimizin evinden çıkmazdık.
kızlar nikah işlemlerim bitti bu arada. yarın yollucam babama gün alıcak
esracım bizi de eltim tanıştırdı. aynı okulda öğretmendik. kaynım biz nişanlımla çıkmaya başladığımızda bana bakarak gülmüştüüü. oooo hocam nasılsın die:roflol: ama şimdi eltimle aramız eskisi gibi değil. eskiden birbirimizin evinden çıkmazdık.
kızlar nikah işlemlerim bitti bu arada. yarın yollucam babama gün alıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?