Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Esracım siz nasıl tanışmıştınız
Ya ben nişanlımla çok pis kavga ettim kızlar berbat gidiyo bu günler.

slm ereglı.konunu uzaktanda olsa takıp edıyorum.nıye kavga ettınız kız hayırdır

Uğurcummmmmm gözün aydın ay çok sevindim.
Fıstıklarım sizde sağ olun yaw.
Ayar ediyor bu çocuk bu günlerde beni fazla dolmuşum bi anda herşeyi yüzüne vurdum. Herşey o kadar rutinleşti ki kızlar inanın ottan b.ktan havadan sudan konuşmaktan bıktım. Sanki paşam muaf herşeyden. Olsun bitsin ben konuşayım o dinlesin ya da cevap versin. Anladınız mı fıstıklarım Yani aynen şöyle ısmim reşit kendin söyle kendin işit, bu durumdayım. Hala da çok öfkeliyim. ınsan allem eder kallem eder gönlümü alır di mi?j Yok umur etmiyor beni artık ortada herşey .
Yok buluşmaya gelmiyomuşum, yok sinemaya gitmiyomuşuz, yok ben onu hep yalnız bırakıyomuşum. Beynimi yedi çocuk resmen. Sanki keyfimden hayret bi olay yaklava:.
Neysem sizler nasılsınız ne olur sizlerin ilişkisi güzel olsun ama.

aman bunları hepsı odun:1closedeyes: uzulme benımkıde öle bazen hallederız der dınlemez bıle

dün bızde kavga ettık
gece ddım arama benı daha harbıden dun hıc aramadı
akşam oldu cıkmama 5 dk kala msj attı
upuzun
ayrılmalıyız dıe
şok gecrdım akannehirellerım ayaklarım tıtredı nefes alamaıdm basım döndu
hemen halamı aradım
yok kızım şaka yapıyordur senın yanına gtcem dıe cıktı evdn
bende bı koşu cıktım işten ağlıyom habıre
patron nen var ben arabayla bırakım eve dedı
cvp vermedım bıle
bı baktım aşağıda ökuz
ben kosuyom o kacıyo yakaladım bı tokatt attım rahatladım
nasıl bı şaka bu ya dedım
bana ayı almış kocaman benım kadr tasıyamadım bıle:tomato: sen varsın ya dedım buna ne gerek sımdı:roflol:
neyse bıde cıcek almış karısık bahar cıceklerı gıbı
mektupta yazmış
affettım :asigim:

Anaaa hayvan şakası olsada sonunda süper bağlamış bence ne güzel çiçekler hediye ay ne güzel iştek çok kızma çocuğa:asigim:. Hediye konusundada hediyezedeyim başlık bile açtım hatta var mı ben gibiler acaba diye:) Meğersem çokmuşuzkaydirigubbakcemile3.
Tatlım annen beğendi mi damadını ne dedi nasıl karşıladı sen izinlisin bugün değil mi

naısl yanı nanCADIARZUsen gıbı derken senınkıde cok hedıye mı alır almaz mı:sinifsinif:
affettm cnm:asigim:
annem babam sabah 07:30da geldıler ben bıle 10 dk gordum
benımkı haftaya ancak gelır gece calısıyo bu hafta
dün ızınlıydı :hulya:

Yok yok sen bizim gruba(hediyezedelerkaydirigubbakcemile3) dahil değilsin bebem. Ben karışık anlatmışım pardon canım yaw.
Benimki hediye almaz öyle durup dururken alsada exstra maydonoz bişey alır:tomato:
Annenler kalırlar bayağı ne güzel haftaya yani aile saadeti:asigim:

bende dıom bu ne dıyı
aman yaa her kavgada alıyo ben kavga etmeyı sever oldum hekaydirigubbakcemile3
genede zarar
cıcklerden fenalık geldı artık kaktus alıyo hem cok ucuz hemde en sevdım bıtkı :kedi:
ben dun dedım ayı alcana altın kolye beğendım onu alsaydın ya
sende şükret bı ya dıo:hulya:
ayy evt baya bı saadet yasıycam ınş:

sonbaharım bence ikinizin resimlerinden oluşan bir albüm yap
tanıştığınız zamandan itibaren bütün fotoğrafları ayarla
güzel birde albüm al
fotoğrafları yapıştır
bende yapmıştım çok hoşuna gitmişti
hatta ben albüme yazı falanda yazmıştım
içimden geçen şeyleri
ve fotoğraftın anısı varsa falan yazmıştım
sonra albümüde kalpli bir kutuya koymuştum
bence böyle birşey düşünebilirsin çok orjanal:asigim:

Esracım siz nasıl tanışmıştınız
Ya ben nişanlımla çok pis kavga ettim kızlar berbat gidiyo bu günler.

cnm bizi eltim tanıştırdı çalıştığım fabrikada işe başlamıştı işe girdiğinin 3.cü haftası söyledi kaynım senin gibi sessiz çok benziyosunuz falan tanışmak istermisin diye görüştük bigün bu zamana kadar geldik

Ah ben canım senindekide inatçı sankim...Ne var birasda o alttan alsa..........Aynen valla herkesin durumu eşit olamayabilir o görüşmek için uygun olabilir ama seninde bir ailen işin vs..var..Neyse öfkelenme o kadar birbirinizi üzmeyin..Şu zamanı bari sorunsuz geçirelim değil mi ama??

Uğur böcüğü valla ben ayrılmalıyızı okuyunca şok oldum seni düşünemiyommakannehir
Neyse mutlu son olmuşya..Seninkide nasıl gönlünü alacağını biliyomuşşş...

esracım bizi de eltim tanıştırdı. aynı okulda öğretmendik. kaynım biz nişanlımla çıkmaya başladığımızda bana bakarak gülmüştüüü. oooo hocam nasılsın die:roflol: ama şimdi eltimle aramız eskisi gibi değil. eskiden birbirimizin evinden çıkmazdık.
kızlar nikah işlemlerim bitti bu arada. yarın yollucam babama gün alıcak

eltinle aranız neden bozuldu cnm biz fazla çalışmadık eltimlr bizi tanıştırdı 1 ay sonrada işten çıktı

cnm bizimde nikah işlemleri sizin gibi ayrı yerlerde yapılcak işlemler hangi yolları izledin söylermisin neler yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…