hb yavrı senden nbrkuşummm sende hoşgeldin.
nasılsın
vereliniortak:) kabul
:roflol:
sen şimdi peşpeşe sorarsın soruları, sonrada ayyy kaçıcak şimdi dersin :roflol:
english home'da çok güzel şeyler var zeynepcim yaaa insan girince illa birşeyler almak istiyor
hb yavrı senden nbr
vereliniortak
sen kendine bak nan topik :roflol:
aldıklarının hepsi çok güzeller komşum güle güle kullan
ben nişandan sonra bişeyler almaya başlarım heralde şimdi nişan için alıyoruz bişeyler
yok canım aileler arasında 40-45 kişi filan oluruz
ben de şimdi nişan için masraf olacak diye para harcamaya korkuyorum
zeynepcim ben de misafire olmayan şeyleri daha canlı cıvıl cıvıl şeyler seviyorum
ya bizde tanışma olmuştu babam biraz sorun çıkardı kızını vermeye hazır değil yeni yeni alışıyor işte verecekler ama öyle konuştuk :)
çoğu bitti bana pnt ceket takım alınıcak bohçaya koymak için
nişanlıma sabahlık takımı alıcaz yüzükler alınıcak annemler altın alıcak bana takmak için çoğunu hallettik
hadi bakalım inşallah hayırlısıya bizde tanışma olmuştu babam biraz sorun çıkardı kızını vermeye hazır değil yeni yeni alışıyor işte verecekler ama öyle konuştuk :)
zeynepcim sorma45 kişi baya kalabalıkmış aslında ya bizim topu topu 20 kişi vardı o bile çoktu yani gerek yoktu onca kalabalığa diom
yok canım yaaa o tip şeylerle uğraşmak istemiyorum alınca almış olmak için almak istemem öyle olunca da ona da zaman harcamak lazım maddi manevi yorgunluk :) biz daha alyans beğenemedik :) kıyafet filan onlarla uğraşılacak iki tarafta çok üstüne durmuyo bohçanın belki düğüne yaparız ama şimdilik öyle bir plan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?