Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

aldıklarının hepsi çok güzeller komşum güle güle kullan
ben nişandan sonra bişeyler almaya başlarım heralde şimdi nişan için alıyoruz bişeyler

aldıklarının hepsi çok güzeller komşum güle güle kullan
ben nişandan sonra bişeyler almaya başlarım heralde şimdi nişan için alıyoruz bişeyler

evet cnm nişanlanınca almak çok gzl.
bittimi senin hazırlıklar
teşk. ederim kuşum bu arada opuyorumnanaktan

ben de şimdi nişan için masraf olacak diye para harcamaya korkuyorum
zeynepcim ben de misafire olmayan şeyleri daha canlı cıvıl cıvıl şeyler seviyorum

yok canım aileler arasında 40-45 kişi filan oluruz

hıı bizimde aile-akraba arası oldu 45 kişi vardı
bayanlar tanıştı mı
yoksa hepsi birden bayramdan sonra mı gelecekler
hmn isteme olacak mı
mesela beni hmn vermediler :roflol:
önce bayanlar geldi tanıştı
sonraki hafta bayanlar artı babalar geldi tanıştı
iyi tanıştı bzmkiler canım :roflol:

ya bizde tanışma olmuştu babam biraz sorun çıkardı kızını vermeye hazır değil yeni yeni alışıyor işte verecekler ama öyle konuştuk :)

45 kişi baya kalabalıkmış aslında ya bizim topu topu 20 kişi vardı o bile çoktu yani gerek yoktu onca kalabalığa diom

esra hb tatlım ne yaptın bitti mi provalar
hani resim falan hiç eklemiyosun

zeynepcm güle güle kullan çok güzeller

çoğu bitti bana pnt ceket takım alınıcak bohçaya koymak için
nişanlıma sabahlık takımı alıcaz yüzükler alınıcak annemler altın alıcak bana takmak için çoğunu hallettik

ya bizde tanışma olmuştu babam biraz sorun çıkardı kızını vermeye hazır değil yeni yeni alışıyor işte verecekler ama öyle konuştuk :)

istedilermi cnm.
ayyy ben hatırlıyrmda babamın yüzü kıpkırmızı olmuştu alnı ter içinde evde herkes babama bakıyo tansiyonu çıkmasın die.
yaşıda var biraz.off nasıl korkmuştum ama.

yok canım yaaa o tip şeylerle uğraşmak istemiyorum alınca almış olmak için almak istemem öyle olunca da ona da zaman harcamak lazım maddi manevi yorgunluk :) biz daha alyans beğenemedik :) kıyafet filan onlarla uğraşılacak iki tarafta çok üstüne durmuyo bohçanın belki düğüne yaparız ama şimdilik öyle bir plan yok

hadi bakalım inşallah hayırlısı
ne giyeceksin isteme günü ??

45 kişi baya kalabalıkmış aslında ya bizim topu topu 20 kişi vardı o bile çoktu yani gerek yoktu onca kalabalığa diom
zeynepcim sorma
bende 5 tane dayıakannehir
2 tane teyze var
ananem daha doğuracakmış da doktor yasaklamış :roflol:akannehir

2 tane hala
1 tane de amcam var
baba tarafından tek kızım :ecrin_bebek:
ne halamların ne amcamın kızı var hepsi erkek :roflol:
bnmde 1 tane abim var sadece evli o da 5 yıldır

bnimde pek olmamıştı.
hediye amaçlı alındı.
aynı fikirdeyim çok masraf oluyor öyle.nikaha yakın alıcaz bişeylr ama bohça gibi dğl yine kullanabilinecek şeylr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…