Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

istedilermi cnm.
ayyy ben hatırlıyrmda babamın yüzü kıpkırmızı olmuştu alnı ter içinde evde herkes babama bakıyo tansiyonu çıkmasın die.
yaşıda var biraz.off nasıl korkmuştum ama.

resmi olarak isteme olmadı canım ama ben istiyorum diye verecekler opuyorumnanaktan söz hakkı pek bırakmadım galiba

45 kişi çok değil yaaa herkes yakın akraba fazlası yok bir de çok samimi arkadaşlar var o kadar

ay ne giyerim bilmiyorum aklımda şık bir gömlek ve klasik bir etek var altına da hoş bir ev ayakkabısı mı olur babet tarzı birşey mi olur öyle birşey giymek istiyorum

ısteme çok kalabalıktı benimde (aileler tanıştığı için tanışma olmadı) söze kimseyi istemedim kuru kalabalık ay bir curcuna oldu istemede bitek kayınpederler bide bizimkiler vardık sakin sakin güzel olmuştu. Ve ben dileklerimi sıkılmadan söyleyebilmiştim:hulya:

ne diledin canım merak ettim
ben de az kişi olsun istiyorum ama sadece bizim evin ahalisi az olur onlar şehir dışından gelecekler herkes gelir herhalde ayıramıyorsun doğal olarakkaydirigubbakcemile

evet komşum çoğunu hallettim tam 1 ay kaldı nişana az kaldı
bizdede isteme günü 30 küsür kişi vardı babamlar 6 kardeş amcalar yetiyo zaten kalabalık olmak için

ay ne giyerim bilmiyorum aklımda şık bir gömlek ve klasik bir etek var altına da hoş bir ev ayakkabısı mı olur babet tarzı birşey mi olur öyle birşey giymek istiyorum

çok şık olmalısın
ay dur ben sana ekliyim giyindiklerimi

Çilek Allah cızırtını:roflol::roflol:
Canım altın siparişi falan:jeyyar:

ay bakıyım çileğim yaaa ben de ona daha bakamadım da canlı birşeyler giymek istiyorum ama şık birşeyler

benim isteme söz bir oldu bana tektaş taktılar sadece ince söz yüzüğü almadık nişandada alyans alınıcak
ben kumaş etekle krem rengi saten gömlek giymiştim

çok güzelmiş çileğim eminim sanada çok yakışmıştır
benimkilerde albümümde topiğe resim nasıl koyulur bilmiyorumda bütün resimlerimi albüm yapıyorum:)

ben de siyah etek siyah bir ayakkabı (seninkinin siyahı olabilir) ve turuncu bir gömlek düşünüyorum ama bu sadece aklımdaki bulabilir miyim bilmiyorum

gidip yeniden giyesim geldi şimdi :roflol:
eregli sen ne istemişt,n altın olarak un uttum şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…