Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

gideyim yatayım da rüyamda göreyim bari ancak bunları kaydirigubbakcemile3öpüyorum nanaktan gelin adaylarıopuyorumnanaktan

selam kızlar kaçırmışım muhabbeti yaaa
esracım bilezikte yüzükler de çok güzel benim de 6 aralıkta inşallah nişanım biz daha yüzük beğenemedik

tekirdağ da oturuyrm canım ben.
ya takım almıcak olsaydım eğer aralıkta kesin alırdım bakim bi olmazsa başka zmn almaya kalkarsam söylecem sana
çok teşk. ederim ayrıca

Tamam cnaım karar verdiğin zaman söylersin..

evet cnm büyük ihtimalle ramazandan sonra olucak benimki aramızda az zaman olucak

Hadi hayırlısı canım..Geç olsun güç olmasınn

gideyim yatayım da rüyamda göreyim bari ancak bunları kaydirigubbakcemile3öpüyorum nanaktan gelin adaylarıopuyorumnanaktan

İyi geceler sanada canım.

1 gün bile fazla seçmek için biz 2 saatte hem yüzükleri aldık hem bohçaya koyucakları kıyafeti aldık

zeynebin ne bir günü yaaa sorma nerdeyse 20 gündür alyans bakıyoruz benim beğendiğimi o beğenmiyor onun beğendiklerinde ben rahat edemiyorum
dışarıda olacak canım ama müzikli eğlenceli değil aile arası yemek şeklinde pasta filan keseriz o kadar

hoşgeldin my_sakura

iyi geceler grace tatlı uykular
hoşbuldukkaydirigubbakcemile5
sğl papatyacığım.

sakura elbisen fln hazırmı cnm nişanda ne düşünüyrsun
dikiliyor canım sade birşeyler düşünüyorum iki parça üzeri fuşya ve siyah dantel altı düz siyah
Hoşgeldin..6 Aralığa zaman var yinede..Nasıl yüzük bakıyorsun??Siparişle yapılanlardan mı??

özel birşey farklı olsun istiyoruz herkeste olmasın sonunda biz tasarlayacakmışız gibi hissediyorum

20 gün mü
naptınız o kadar canım ya.
beyaz altın mı düşünüyorsunz.
olması özel tasarım yaptırın ortak karar bişey

bizim baktığımız tek benim alyans 1000 lira civarı içim gidiyo o fiyata neler yapılır ama sevgilim özel olsun istiyor inş. ömür boyu kullanacağız ucuza kaçmayalım istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…