Aynı zamanda desene didiyoss
selam kızlar kaçırmışım muhabbeti yaaa
esracım bilezikte yüzükler de çok güzel benim de 6 aralıkta inşallah nişanım biz daha yüzük beğenemedik
esracım bilezikte yüzükler de çok güzel benim de 6 aralıkta inşallah nişanım biz daha yüzük beğenemedik
tekirdağ da oturuyrm canım ben.
ya takım almıcak olsaydım eğer aralıkta kesin alırdım bakim bi olmazsa başka zmn almaya kalkarsam söylecem sana
çok teşk. ederim ayrıca
evet cnm büyük ihtimalle ramazandan sonra olucak benimki aramızda az zaman olucak
gideyim yatayım da rüyamda göreyim bari ancak bunları kaydirigubbakcemile3öpüyorum nanaktan gelin adaylarıopuyorumnanaktan
1 gün bile fazla seçmek için biz 2 saatte hem yüzükleri aldık hem bohçaya koyucakları kıyafeti aldık
Haa şöyleee..Gelin dediğin biraz hızlı olur..Anında karar verir aldırır o kadar:roflol:
hoşbuldukkaydirigubbakcemile5hoşgeldin my_sakura
iyi geceler grace tatlı uykular
dikiliyor canım sade birşeyler düşünüyorum iki parça üzeri fuşya ve siyah dantel altı düz siyahsğl papatyacığım.
sakura elbisen fln hazırmı cnm nişanda ne düşünüyrsun
Hoşgeldin..6 Aralığa zaman var yinede..Nasıl yüzük bakıyorsun??Siparişle yapılanlardan mı??
zeynebin ne bir günü yaaa sorma nerdeyse 20 gündür alyans bakıyoruz benim beğendiğimi o beğenmiyor onun beğendiklerinde ben rahat edemiyorum
dışarıda olacak canım ama müzikli eğlenceli değil aile arası yemek şeklinde pasta filan keseriz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?