Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

biz şansa ilk ikimizde aynı yüzüğe bakmışız tesadüfen bileziktede öyle oldu aynı şeyi beğendik

bizde de aynen öyle oldu komşum
ikimizde aynı yüzükleri beğendik.
hiç uğraşmadık.
ama şöyle komik bir durum vardı.
nişan yüzüğü aldığımızda beni istemeye bile gelmemişlerdi daha kaydirigubbakcemile3

şimdiye kadar en beğendiğimiz bu ama bunu da nette beğendik güvenemiyorum fiyatı 2150 pırlanta sadece ortası olsun yeter bence diğer iki yanındakiler fazla diyorum fiyat düşsün diye

şimdiye kadar en beğendiğimiz bu ama bunu da nette beğendik güvenemiyorum fiyatı 2150 pırlanta sadece ortası olsun yeter bence diğer iki yanındakiler fazla diyorum fiyat düşsün diye

evet gzl fkt yanlarında ki fazla olabilir elde de ama 3 sıra olur tek taşlı gibi olabilir.

önceden halletmişiniz işte ne güzel komşum

evet biz bütün takı işlerini hallettik.
sonra söze gelcekler yüzük takmaya :)
söz yüzüğü nişan yüzüğü aldığımız için almamıştık.
halasıda kızmıştı nie erkenden aldınız ne takılcak şimdi die:)

canım bende özel birşey istiyorum ama hepsi birbirinin aynı..Neyse sende taktığında özel hissedersinm olur biter..Yoksa bu gidişleee nişan gününe kadar karar veremeyeceksiniz..

evet komşum.
sabunun etrafını parlatıcı oje sürmüş sonra peçetenin desenini tek kat haline ayırmış ve kesmiş ojeli sabuna yapıştırmış.üzerine tekrar oje geçmiş ve sim sürmüş kurutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…