Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 22 Kasım - life_city - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
- 06 Aralık - esra8608 - nişan -
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
- 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

Selam şekerler...
Yarın aşkımla buluşcam çok heyecanlıyımmmm...
Aynı şehirdeyiz ama buluşamıyoruzzzzz..O h.içi ben h.sonu izinli..:gitme:

günaydın kızlar..
benim bu pazar günü evde nişanım olacak. yalnız merak ettiğim misafirler gelirken herkesi tek tek kapıda karşılamalı mıyım yoksa herkes geldikten sonra nişanlımla beraber salona mı geçmeliyiz aklıma takıldı gerçekten:kedi:

biz biraz kalabalıktık oyüzden kapıda karşılamadım herkes salona geçtikden sonra nişanlımla girdik hemen yüzükleri taktık sonra herkes tek tek kutladılar böylece 2kere kucaklaşmamış olduk misafirlerle

aritmansi valla ben kapıda en önde karşılamıştım cnm. getirdiklerini aldım.
öpebildiğimi öptüm öpemediğimide içeri geçtiklerinde hoşgeldinz diyerek öpmüştüm.
ama dikkat et bi öptüğünü bi daha öpme yada herkesi tekrardan öp.
biz baya bi kalabalıktık 40-50kişi kadar.kaydirigubbakcemile3 siz kaç kişi olacaksınız bilmiyorum.
şimdiden tebrikler cnm.allah tamamına erdirsin.

kndni hiç kasma canım. okadar çok şey planlıyosunki kafanda.
misafirler kapıdan girdiği anda bütün yaptığın plan değişiveriyo.
kndni olayın akışına bırak derim ben.çünkü yapıcam dediğim hiç bişeyi yapamadım.
önce kahve tepsisini elime tutuşturdular,sora çaylar, ardından ikram tabakları derken isteyiverdiler.
tekrardan el öptük tek tek. ardındanda şerbetimizi içtik ve gece bittiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

umarım kolay atlatırım..
bu arada seni de allah kavutursun canım. bende 15 ay asker bekledim mayıs ayında geldi benimkide.

:roflol::sinifsinif::sinifsinif:haziran 2011-graceful-düğün :sinifsinif::sinifsinif::roflol:

ben baya bir listede kalırım ama :roflol::roflol::roflol:

:roflol::sinifsinif::sinifsinif:haziran 2011-graceful-düğün :sinifsinif::sinifsinif::roflol:

ben baya bir listede kalırım ama :roflol::roflol::roflol:

ay kıyamam sana.
ozmn bende ekliyim kndmi.:roflol: hemen hemen mayıs haziran gibi olur kısmetse.
hemen işe girerse daha erken bile olabilirzemuszemus:Saruboceq:
listenin demirbaşı oluruz kıs:roflol:

Selam şekerler...
Yarın aşkımla buluşcam çok heyecanlıyımmmm...
Aynı şehirdeyiz ama buluşamıyoruzzzzz..O h.içi ben h.sonu izinli..:gitme:
aynı bız nan
ama bız farklı yakalardayz
ben h sonu evde patlıyom sıkıntıdan o h ıcı ızınlı:sinifsinif:

kapıyı bı buyuk acsın sonra senın önunden ablan kuzenın varsa gırsın sen onu takıp edıp h geldın demelısın
buyuklerın elerınden öpüp
nışanlınlada nışan olduktan sonra tekrar öpmelısın bırlıkte

yardımlarınız için teşekkürler kızlar...
bizde aşkımla sık görüşemeyenlerdeniz. dün bir saatliğine çıkıp fotoğrafçı işini hallettik artık pazar günü orada buluşuruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…