Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

slm kızlar nasılsınız ya bu salgın benı de fena carptı atesım var yatak döşek yatıyorum bir garip her yerim kırılıyor sankı hıc ıyı olmadı bu tam düğün üstü ceyız falan serjez daha bu haftasonu of ya netjem bennnn

günaydın kızlar hepinize teşekkür edrim. sonbahar çok güzel ya bayıldım çatallara

teşkler cnm.değişik bişey geldi bana da

bence kapıda karşılama.
birlikte salona gidersiniz nişanlınla hayırlı olsun

Bizim de düğün tarihi belli oldu,
6 Şubat 2010 İnşallah opuyorumnanaktan

hayırlı olsun cnm mutluluklar ömür boyu

geçmiş olsun yeşilim dikkat et cnm ya.

sağol sonbaharcım
kızlar hepınızı öpüyorum ben kacıyorum gidip yatıyım bıraz daha yatıp dınlenmeden gecmıyjek bu grip sanırım sızde kendınıze dıkkat edın by by

Bizim de düğün tarihi belli oldu,
6 Şubat 2010 İnşallah opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım. şimdiden mutluluklar dilerim.a.s.

kıyamam sana.çok geçmiş olsun canım.
dikkat et kndne.bol meyve tüketmeye çalış. ilaçta al...

kızlarrr yardımmm(( bende pazar günü nişanlandım kaç yıldır aşkımla hayalimzdii ama 2 gundur burnumuzdan getırıo ablası benım kuaforume geldiler toplam 7 kişiydik adam herkesle tek tek ugraştııı 700 mılyon werdıler dıye içlerine oturduuu 2 gundur delirtıolar yaa nyapcagımı bılmıorummm kafam karıştııı bişiler söleyınnn yaaa bunaldım artkk yaaa ((((

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 22 Kasım - life_city - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
- 06 Aralık - esra8608 - nişan -
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
- 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

nie laf söylüyor ki canım yaaa gelmeselerdi kuaföre başka kuaför mü yokmuş bu işlerde çok para alır kuaförler normal

ne bilim yaaa kafasına giiriolar cocugundaa oda bana dıo baştan neden konuşmadın kuaförlee butun sucu benm üstüme atıolar ablası olaacak aptal diokii bnm kuaförüme gtseydık 300 tlye cıkardıkkk nkadar basit komık muhabbetler yaaa böle seylerdee aranmazkii 3 ün 5 in hesabı yaaa((((

Terbiyesiz insanlar,kafana takma..
niye takma bugün bunun lafını eden yarın başka şeyleri de sorun yapacaktır.
Üzülmeye değmez :mymeka:

ya sen de nişanlına söyle benim kuaförüme onlar gelmek zorunda değildi tek benim başımı orda yapsaydık o kendi kuaförüne gitseydi ben gel demedim o düşünseydi kuaförün fazla isteyeceğini kendi ablan seni düşünmemiş ben nişanlanmıcam bir daha ben fazla veririm doğal ona fazla geliyorsa o kendi kuaförüne gitseymiş
neyse yaaa yapmasınlar 3ün 5in hesabını şimdiden

Terbiyesiz insanlar,kafana takma..
niye takma bugün bunun lafını eden yarın başka şeyleri de sorun yapacaktır.
Üzülmeye değmez :mymeka:

ben şimdi nasıl davranım peki yaaa hepsinin gözünde kötü elin oldum ve nişanlm buna cok üzülüo düşünsenıze yaa biz 4 yıldır bugunleri beklıodukk pazar gunu nişanımz oldu ve hala sevınemedıkkkk(( senağlama

ne dersen de iştee kıt beyınlıler anlamıolarkiiii delircem yaaaa kafamçokkarıştı

nişanlın seni anlasın yeter ablası filan bir yere kadar lülülülülülü sen üzme kendini

nişanlın seni anlasın yeter ablası filan bir yere kadar lülülülülülü sen üzme kendini

o anlıoda üstüne cok gdıo g.zekalı ablasııı babası bana 5 bilezik aldı nişanda gözü kaldı kıskanclıgından yapıo hepsinii kuaför patlama noktası oldu kadının artıkkkk ama ben smdi nası davranım buna yaaa???:uhm:

cnm önceden bilmiyomuydu kaç kişi gidilecek nsl gidilecek.
baştan konuşulmadımı yani. bnm düşüncem.herkesin kdn ödemesinden yana.
yani gelin ve gelinin kardşleri haricinde erkek tarafı kuaför parası vermesin.
ki knd nişanımdada konuştuk ve böle yaptık biz.zaten nişan masrafı vs bi sürü şey var.
bide bisürü kuaför masrafı olmasın dedik.görümcemle kardşmin saçları çok uzundu,beline kadar.
maşa yaptırcaz biz ama elimizdede maşamız,malzememiz var,kuaföre gerek yok dediler. bi ben gittim.diğer gidenlerde kndleri verdi parasını.
böle zmnlarda bu tip şeyler,heleki kalabalık olunacaksa mutlaka baştan konuşulmalı.
inş daha fazla uzamaz bu konu canım.:teselli:
ayrıca bukadar parayı dert edecek insanlardıda neden baştan ücret sormadılar.
sen gelinsin heyecandan düşünememiş olabilirsin ama onlar düşünmeliydiler.
bnm kuaförüm buranın en pahalı kuaförlerinden biridir diyebilirim.
ve ben ondan başkasına gidemiyorum,yapamam dedim. itiraz eden olmadı.

Teşekkür ederim canım,
listeye eklediğin için de teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
rica ederim canımyerimseniben

ben sormayı akıl edememişim onnarda smdi beim üstüme gelıolar cnm yaa wallaa biras önce cıkardım yuzukleri attım önune nişanlımın sinirden yaaa aynı yerde çalışıoruz dondu kaldı cocuk yaa biz daha 2 gunluk nişanlıyızz gunah deilmi bize yaaa ((( sonra taktık bidaha tabidee ama ne gerek war böle seylere yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…