günaydın kızlar hepinize teşekkür edrim. sonbahar çok güzel ya bayıldım çatallara
günaydın kızlar..
benim bu pazar günü evde nişanım olacak. yalnız merak ettiğim misafirler gelirken herkesi tek tek kapıda karşılamalı mıyım yoksa herkes geldikten sonra nişanlımla beraber salona mı geçmeliyiz aklıma takıldı gerçekten:kedi:
Bizim de düğün tarihi belli oldu,
6 Şubat 2010 İnşallah opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız ya bu salgın benı de fena carptı atesım var yatak döşek yatıyorum bir garip her yerim kırılıyor sankı hıc ıyı olmadı bu tam düğün üstü ceyız falan serjez daha bu haftasonu of ya netjem bennnn
derın hayrlı olsun cnm
derins hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
hayırlı olsun cnm mutluluklar ömür boyu
Bizim de düğün tarihi belli oldu,
6 Şubat 2010 İnşallah opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız ya bu salgın benı de fena carptı atesım var yatak döşek yatıyorum bir garip her yerim kırılıyor sankı hıc ıyı olmadı bu tam düğün üstü ceyız falan serjez daha bu haftasonu of ya netjem bennnn
kızlarrr yardımmm(( bende pazar günü nişanlandım kaç yıldır aşkımla hayalimzdii ama 2 gundur burnumuzdan getırıo ablası benım kuaforume geldiler toplam 7 kişiydik adam herkesle tek tek ugraştııı 700 mılyon werdıler dıye içlerine oturduuu 2 gundur delirtıolar yaa nyapcagımı bılmıorummm kafam karıştııı bişiler söleyınnn yaaa bunaldım artkk yaaa ((((
hayırlı olsun canım. şimdiden mutluluklar dilerim.a.s.
[/COLOR][/B]
ne bilim yaaa kafasına giiriolar cocugundaa oda bana dıo baştan neden konuşmadın kuaförlee butun sucu benm üstüme atıolar ablası olaacak aptal diokii bnm kuaförüme gtseydık 300 tlye cıkardıkkk nkadar basit komık muhabbetler yaaa böle seylerdee aranmazkii 3 ün 5 in hesabı yaaa((((
Terbiyesiz insanlar,kafana takma..
niye takma bugün bunun lafını eden yarın başka şeyleri de sorun yapacaktır.
Üzülmeye değmez :mymeka:
ya sen de nişanlına söyle benim kuaförüme onlar gelmek zorunda değildi tek benim başımı orda yapsaydık o kendi kuaförüne gitseydi ben gel demedim o düşünseydi kuaförün fazla isteyeceğini kendi ablan seni düşünmemiş ben nişanlanmıcam bir daha ben fazla veririm doğal ona fazla geliyorsa o kendi kuaförüne gitseymiş
neyse yaaa yapmasınlar 3ün 5in hesabını şimdiden
ben şimdi nasıl davranım peki yaaa hepsinin gözünde kötü elin oldum ve nişanlm buna cok üzülüo düşünsenıze yaa biz 4 yıldır bugunleri beklıodukk pazar gunu nişanımz oldu ve hala sevınemedıkkkk(( senağlama
nişanlın seni anlasın yeter ablası filan bir yere kadar lülülülülülü sen üzme kendini
kızlarrr yardımmm(( bende pazar günü nişanlandım kaç yıldır aşkımla hayalimzdii ama 2 gundur burnumuzdan getırıo ablası benım kuaforume geldiler toplam 7 kişiydik adam herkesle tek tek ugraştııı 700 mılyon werdıler dıye içlerine oturduuu 2 gundur delirtıolar yaa nyapcagımı bılmıorummm kafam karıştııı bişiler söleyınnn yaaa bunaldım artkk yaaa ((((
rica ederim canımyerimsenibenTeşekkür ederim canım,
listeye eklediğin için de teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
cnm önceden bilmiyomuydu kaç kişi gidilecek nsl gidilecek.
baştan konuşulmadımı yani. bnm düşüncem.herkesin kdn ödemesinden yana.
yani gelin ve gelinin kardşleri haricinde erkek tarafı kuaför parası vermesin.
ki knd nişanımdada konuştuk ve böle yaptık biz.zaten nişan masrafı vs bi sürü şey var.
bide bisürü kuaför masrafı olmasın dedik.görümcemle kardşmin saçları çok uzundu,beline kadar.
maşa yaptırcaz biz ama elimizdede maşamız,malzememiz var,kuaföre gerek yok dediler. bi ben gittim.diğer gidenlerde kndleri verdi parasını.
böle zmnlarda bu tip şeyler,heleki kalabalık olunacaksa mutlaka baştan konuşulmalı.
inş daha fazla uzamaz bu konu canım.:teselli:
ayrıca bukadar parayı dert edecek insanlardıda neden baştan ücret sormadılar.
sen gelinsin heyecandan düşünememiş olabilirsin ama onlar düşünmeliydiler.
bnm kuaförüm buranın en pahalı kuaförlerinden biridir diyebilirim.
ve ben ondan başkasına gidemiyorum,yapamam dedim. itiraz eden olmadı.
rica ederim canımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?