Canım idare et o da ekonomik yönden kardeşiyle seni düşündüğünden olsa gerek abartmıştır bu kadar.
Hayırlı uğurlu olsun nişanın sen sevdiğin adamın yüzüğünü parmağında taşıyosunsonuçta gerisini çokta fifileme bencekaydirigubbakcemile3
sevgili * SeA* biz de 5 yıl sevgili kaldık son 4 aydır da nişanlıyız ama bu 4 ay 5 yıla bedel oldu.Çevremdeki herkes nişanlılık stresi olur herkeste diyorlardı ama ben yinede çok üzülüyordum.Ancak alıştım sanırım her türlü uğraş,koşuşturmaca,hazırlık vs. derken her iki tarafın da sinirleri iyice geriliyor hiç olmayacak şeyde patlama yaşanıyor.O yüzden normalmiş yani bu tarz durumlar kendini fazla sıkma yalnız değilsin
bu gibi durumlarda kavga edipte onları sevindirmeyin.
orta yolu bulup anlaşın canım. ilk adımı sen atmışsın o atmış farketmez.
önemli olan uzun sürmesin sessizlik.
Dünüre katılıyorumbuyrunnnnnnnnn:roflol:
Aynen canım o Ümreniye'de ben Avclar'damirmirmirmir
Adaer tatlım kapı nonuda ver oldu olacak.
Canım benim bu topicde kötü niyetli kimse yoktur aslada. Keşke bu yazılanları sadece bu topic sakinleri okuyabilse o yüzden çokta açık adrese inme taraftarı değilim hh özelden(özel msj) her türlü açığım tabii ki. Fıstıklarım yanlış bişhi dediysem kusra bakmayın lütfen.
yeşilim geçmiş olsun kendine dikkat et cnm hazırlıklar nasıl gidiyo çok az kaldı
Canım geçmişşş olsun ya.
kıslar naberler?j
düzenledim valla ne yapayım korkuttun beni
ben esenlerde o umranıyede :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?