Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

saol cnmm ama iştee takmim diorum yınede aklıma geldkçe deliriorumm yaaa(kafamçokkarıştı

gercekten cnm yaa belkide dediğin gibi kuaföre herseyın patlaması olduu :// ama cok üzülüorum daha 3 günlük nişanlıyız yaa sevınemedım bılke halaaa((

offf offff kızlarr herkesta oluo sa böle seyler ben ozaman sırnaşım bıras aşkıma sabahtan beri surat yapıorummm cocugaaa ne dersınız ondan mı beklim benmii yanaşıımm okadar kinciiyimkiii yapmacıktanda hiç sevemem kmseyı gulemem ben yaaa nasıl olck bılmıorumm:)))9

kızlar cunku nışanlılık donemı laylomm ıle gecmez
cıddı adımlar atmışsınız artık bunun bılıncınde olarak gelecek tedrgınlığı var
bızde öleyız ama cok buyuk kavgalar etmıyoruz
onemlı olan büyütmemek
sakın olmanız sabırlı olmanız

SeA cım evet ara güzelim ya dur bir dakika konuyu tam olarak ta bilmiyorum kuaför meselesinin açılımı neydi? Ayy ne bilimm kafam karıştı şimdi.

SeA şimdi okudum kuaför işini tatlım olsun sen ara uzatmaya gelmez böyle şeyler ablası olacak çemkirik başlamış işte görümceliğe benimki gibi boşver sen nişanlınla aranı sakın açma...

bu gibi durumlarda kavga edipte onları sevindirmeyin.
orta yolu bulup anlaşın canım. ilk adımı sen atmışsın o atmış farketmez.
önemli olan uzun sürmesin sessizlik.

Adaer tatlım kapı nonuda ver oldu olacak.
Canım benim bu topicde kötü niyetli kimse yoktur aslada. Keşke bu yazılanları sadece bu topic sakinleri okuyabilse o yüzden çokta açık adrese inme taraftarı değilim hh özelden(özel msj) her türlü açığım tabii ki. Fıstıklarım yanlış bişhi dediysem kusra bakmayın lütfen.

canım ne yapayım sileyim mi şimdi bak kuşkulandım birden

Ay tatlım bilmiyorum ki banada tuhaf geldi açıkcası yaw. Napsın kızlar adaer kapı nosuna kadar varan adresini silsin mi?j

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…