Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

poff ben calısmak ıstemıyom ya bune böle
maas gene zamaında alınmadığı ıcn napcam bılemıyom
askımın haftaya d günü
kurban bayramı gelıyo babama para vermem lazım
taksltlerım gelıyo falan fılan
bayramlık almaktan vazgectımm artık o bıle benım ıcn lux

günaydın kızlar...böcükcüm sıkma canını bulunur bi çağre.daha var kurbana alırsın o zamana kadar maaş

günaydın nisan saoll ama bana biras daha akıl wer vallaa sabah sabah yedık yıne bırbırımızıı yaa cok üzülüorum(( 3 yıl sevgılıydık böle kagalar etmedk hiçç yaa bıkere bıle küsüp uyumadıkkk amaa nişanlandık sevnçli olmamz gerekırkenn olanlara bakkarmısın yaaa(((senağlama

2 senedir hep bayram üstü parasız kaldım.
inş bu bayram zmnında verilir bnm maaşta.
bu hafta almam lazım normalde ama bakalımne olacak.
kardşme süprizler etcem bakalım bisürü.
eldiven alcam,atkı örecem.ceket ördüm.
ipek ongunun birgenç kızın gizli defteri serisinden 7 ve 8 i bulmam lazım.
cep telefonu alıcam. param yeterse bot alıcam.yetmezse bnmkileri vericem.

niye tartıştınız canım.:sm_confused: hala kuaför davası deme bana lmaz:

Arkadaşlar günaydın bugün bende nişanlanalı 4 ayımı doldurmuş bulunmaktayım. 24 Nisan 2010 da da düğünüm var :) hazırlıklar,telaşlar,koşuşturmalar derken yuvarlanıp gidiyor hayat yani. Benim sizden bir ricam olacak başka konulara da yazdım gerçi http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/321994-arkadaslar-gelinliklere-kadar-odediniz.html burayagelinlikle ilgili bir konu açtım.Gelinlikle ilgili fiyat+semt+model bilgileri ile ilgili eğer gelinliğinizi aldıysanız ya da diktirmeye karar verdiyesniz ne kadara olduğu+hangi semt ve neresi olduğu bir de olursa gelinliğin modeli çok güzel olur.Ben ve benim gibi arkadaşlara faydalı olmuş olur.Hatta belki sizlere de çünkü çok arkadaş model+fiyat+semt-moda evi bilgilerini yazdı.Size de fikir verir.Ankara dan Bursa dan İzmir den tecrübelerini bizimle paylaştılar.

Uğurcum olur arada bir rayında gidemeyen şeyler çok şeyden feragat etmemiz gerekebiliyor bazen ama demek değil her zaman bu böyle olacak.
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Ay nisan bilmiyorum hafif salaklık var bu sabahkaydirigubbakcemile3

Canım nişanlanınca ara ara cılkı çıkıyor ama düzeliyorrrrrrrda kaygılanma sakın.

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 22 Kasım - life_city - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
- 06 Aralık - esra8608 - nişan -
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
- 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - adaer - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

aldık gitti. hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan

sevgili * SeA* biz de 5 yıl sevgili kaldık son 4 aydır da nişanlıyız ama bu 4 ay 5 yıla bedel oldu.Çevremdeki herkes nişanlılık stresi olur herkeste diyorlardı ama ben yinede çok üzülüyordum.Ancak alıştım sanırım her türlü uğraş,koşuşturmaca,hazırlık vs. derken her iki tarafın da sinirleri iyice geriliyor hiç olmayacak şeyde patlama yaşanıyor.O yüzden normalmiş yani bu tarz durumlar kendini fazla sıkma yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…