Bebek naber?jkaydirigubbakcemile2ereglı nırde kaldın nan :dilcikar:
ben esenlerde o umranıyede :gitme:Aynen canım o Ümreniye'de ben Avclar'damirmirmirmir
Bebek naber?jkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım...
Günaydın şeker bu sabah kuşlar kadar hafifimmmmmm. Senden naber?j
:kedi:aşağıda cvp verdım:sinifsinif:
mokunu yemıs tavık gıbım düşünüyom nasıl olam :sinifsinif:
cnm bikere şu yüzüğü çıkarma olayını bi daha yapma.
bnm gözümde şakası bile kötü. konuşarak çözmeye çalış.
al nişanlını karşına,ablasının sana yüklenmemesini,sen akıl edemediysen onun niye akıl edemediğini anlat
yani sen nişanlını daha iyi tanırsın. nasıl yaklaşman gerektiğini daha iyi bilirsin.
ama sakın olaki bi başkası için annesi,annen,babası,abla,komşu vs için birbirinizi üzmeyin,kırmayın.
günaydın nisan saoll ama bana biras daha akıl wer vallaa sabah sabah yedık yıne bırbırımızıı yaa cok üzülüorum(( 3 yıl sevgılıydık böle kagalar etmedk hiçç yaa bıkere bıle küsüp uyumadıkkk amaa nişanlandık sevnçli olmamz gerekırkenn olanlara bakkarmısın yaaa (((senağlama
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 22 Kasım - life_city - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
- 06 Aralık - esra8608 - nişan -
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
- 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
beni de alır mısınız aranıza
24 nisan düğün
günaydın nisan saoll ama bana biras daha akıl wer vallaa sabah sabah yedık yıne bırbırımızıı yaa cok üzülüorum(( 3 yıl sevgılıydık böle kagalar etmedk hiçç yaa bıkere bıle küsüp uyumadıkkk amaa nişanlandık sevnçli olmamz gerekırkenn olanlara bakkarmısın yaaa (((senağlama
offffen geç benim düğünüm mü yani....
offffen geç benim düğünüm mü yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?