hani altta gün sayıyoz ya öle bi çizelge bnm vardı silinmişNe çizelgesi çilakım:bbo:
Nolsun yaw yarın nikah günü almak için çarşıya inecektim ama gidemiyoğm (böhüü). Pztye kaldı. Aa kız albümümü hazırladımmmmmmmm. Bir daha o fotoğrafçının önünden geçmek istemiyorum adam fotoları hazırlarken atomlarıma kadar zoomladıklava::roflol:
pişşşttttt nasılsınız bakem ?
hıı bnm haberim yoktu tuzlu fıstıkkaydirigubbakcemile3Herif nişanlımıda zoomladı, herif nişanlımıda zoomladı :roflol::roflol::roflol::roflol:
Çilek birazdan bakıver albümüme (kız hani tanışma yıldönümü için sürpriz kutusu yapıyorumya o
dikkat et kendine iyice dinlen terle.nezle oldum kuşum.... pek bişeyim yok ama iyice dinleneyim işe gitmeyeyim dedim...
grace geçmiş olsun canım.dikkat et kndne.
ereğli ne albümü ne resmi kız anlamadım bişee:uhm:
Çileğimkaydirigubbakcemile3
Fıstıkalrım sağ olun kızlar hani ben sürpriz kutusu yapıyorumya tanışma yıl dönümü için. Tanıştığımız gün kargoyla nişanlımın işyerine gidecek bu paket içeriği bu kadar değil parfüm, deo,çiolata, kokulu mektup koyacağım daha hatta espri olsun diye beni,m nişanlım eti puffları çok sever onlarıda hediye paketi yapacağımmm. Kzı şey dicem o tülller çok mu salak olmuş tıpkı kıza hediye gider gibi çok saçma oldu be dimi siyah tülden yapayım en iyisi hediye paketlerini di mi tatlılarımmm?j
Mektupta tanıştığımız satte tanıştığımız yerde seni bekliyorum dicektim bid e ok dimi beybixsler??
Hatta akşamada iyi bir yerde rezerve ettircektim ama param yokklava:
Kzılar hani çifte kumrular tshirtleri varya onlardanda koyacaktım kutuya ama onuda yılbaşına noel dayılı yapcemm vazcaydım.
Aman buda yeter yaws di mi kızlar ay inş o hatırlamaz yoksa çok pis level atlicammmkaydirigubbakcemile3 Ooow çok uzun oldu heyecanıma verin.
Evet tüller fazla sırıtıyor aslında kututa tırışka gibi duruyor deri ya da siyah kadife aradım ama yok bulamadımklava: Ama albüm içime sindi.
Çilakk o hatırlamazsa (ki inş) ben level 10 olicamm aşkitoma her fırsatta başına kakacammm hatırlamadığını:teytey: dırdır olayıda cabası:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?