Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

hani altta gün sayıyoz ya öle bi çizelge bnm vardı silinmiş
ne fotosu ne albümü ne atomu
dur 2 defa okıyım yoksa anlamıyorum :roflol:
pişşşttttt nasılsınız bakem ?

hoşgeldin grace kafakaydirigubbakcemile3

eregli sende bu kdr güzel olma zoom yapmış adam napsın :)
gracekafa geçmiş olsun neyin var?

Herif nişanlımıda zoomladı, herif nişanlımıda zoomladı :roflol::roflol::roflol::roflol:
Çilek birazdan bakıver albümüme (kız hani tanışma yıldönümü için sürpriz kutusu yapıyorumya o

nezle oldum kuşum.... pek bişeyim yok ama iyice dinleneyim işe gitmeyeyim dedim...

ereglı fotolarını yenı gördum:tomato: nan
cok guzelsın hatun:jeyyar:masallah masallah kaytan byıklı smıle:roflol:

grace cok gecmıs olsun cnm

Herif nişanlımıda zoomladı, herif nişanlımıda zoomladı :roflol::roflol::roflol::roflol:
Çilek birazdan bakıver albümüme (kız hani tanışma yıldönümü için sürpriz kutusu yapıyorumya o
hıı bnm haberim yoktu tuzlu fıstıkkaydirigubbakcemile3
tmm birazdan bakıcam yine albümlerine.

nezle oldum kuşum.... pek bişeyim yok ama iyice dinleneyim işe gitmeyeyim dedim...
dikkat et kendine iyice dinlen terle.
ateşin varsa minoset al cnm ateş düşürücü ve ağrı kesici
şurubuda var çok iyi bi ilaçtır.

Çileğimkaydirigubbakcemile3
Fıstıkalrım sağ olun kızlar hani ben sürpriz kutusu yapıyorumya tanışma yıl dönümü için. Tanıştığımız gün kargoyla nişanlımın işyerine gidecek bu paket içeriği bu kadar değil parfüm, deo,çiolata, kokulu mektup koyacağım daha hatta espri olsun diye beni,m nişanlım eti puffları çok sever onlarıda hediye paketi yapacağımmm. Kzı şey dicem o tülller çok mu salak olmuş tıpkı kıza hediye gider gibi çok saçma oldu be dimi siyah tülden yapayım en iyisi hediye paketlerini di mi tatlılarımmm?j
Mektupta tanıştığımız satte tanıştığımız yerde seni bekliyorum dicektim bid e ok dimi beybixsler??
Hatta akşamada iyi bir yerde rezerve ettircektim ama param yok klava:
Kzılar hani çifte kumrular tshirtleri varya onlardanda koyacaktım kutuya ama onuda yılbaşına noel dayılı yapcemm vazcaydım.
Aman buda yeter yaws di mi kızlar ay inş o hatırlamaz yoksa çok pis
level atlicammmkaydirigubbakcemile3 Ooow çok uzun oldu heyecanıma verin.

eregli senin ismin neydi bacım?
ben hediyelere bakmadım daha ama
mavi tül düşünsen olmaz mı
bakıyorum şimdi

eregli beyaz tül abes olmamış
ama senin içine sinmediyse mavi bi tül olabilir veya ne bilim aslında anlamam bu işlerden :roflol:

o ne kız level atlıycam ne demek?kaydirigubbakcemile3

baktım beyaz olmamış bence ya
koyu bı renk secebılırsın cnm
anam album ne guzel bızım yok öle bısımız
en son pc de ıdı hepsı 1 ay oldu kasa hala tamırde

Evet tüller fazla sırıtıyor aslında kutuda tırışka gibi duruyor deri ya da siyah kadife aradım ama yok bulamadımklava: Ama albüm içime sindi.
Çilakk o hatırlamazsa (ki inş) ben level 10 olicamm aşkitoma her fırsatta başına kakacammm hatırlamadığını:teytey: dırdır olayıda cabası:sm_cool:

Son düzenleme:

heeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
o zaman o kutuya gidebilecek bi tül al cnm
kutuyla birlikte git kumaşcıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…