Nisancım ne mutlu ailene sorumluluk sahibi bi evlatları var (biz cici evlatlar olduğumuz için hepimizin ailesine dealkisalkisalkis gitsin)
2010 dan bende umutluyum inş herkese güzel şeyler katar. 2009 berbat demeyeyimde şu son aylara kadar pekte iç açıcı geçmedi çünkü genede Hamdolsun.
Nikah mı şey yuppi abiyubiyi uğurcum :) Kız ben oynamasını hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum rezil olurum diye aslında kına bile istemiyorum ama o olmalı en azından.
Bizim buralarda bzaen çikolata ya da gözleme dağıtıyorlar. Ben lokum dağıtacağım bazılarına gerisi gelmesede olur tek takıyı yollasalar yeter ay bana şimdi takıda gelmez fazla:roflol:
Nikah mı şey yuppi abiyubiyi uğurcum :) Kız ben oynamasını hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum rezil olurum diye aslında kına bile istemiyorum ama o olmalı en azından.
Bizim buralarda bzaen çikolata ya da gözleme dağıtıyorlar. Ben lokum dağıtacağım bazılarına gerisi gelmesede olur tek takıyı yollasalar yeter ay bana şimdi takıda gelmez fazla:roflol:
Bu altın mevzusuna oldum olası ayarımdır. Uğurcum kız baban takcak ne güzel hem sağlık olsun daha önce 10 kere sorduysam kusura bakma fıstığım 11. soruşum sizinkiler ne alcaktı başka.
ocak gibi benimde nişan ihtimali var bakalım kayınvalidemler hacılıktan gelsinler bir bir an önce başlansa olsa bitse diyorum bitanemle uyumak uyanmak.. ahh ahh burası bana iyi gelecek valla:Saruboceq:
canım 1 aralıkta sınava girecekçilek ne zaman gidiyo canım. kesin bi tarih var mı
hee tam 1 ayÇilek 1 ay mı kaldı geçenlerde bibuçuk diyodun:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?