Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Kızlar davetiyenin yanında bişey dağıtacak mısınız düğün zamanı. Bu arada nikah yapan yok mu yaws ben nikah yapcam.

Uğur annecin ne zaman veriyo seni düğün ne zamankaydirigubbakcemile3
Aslında normalde bu sorudan nefret ediyorum paso soruyorlar çünkü

ben nıkah ıstıyom:lepi:
yoo bişi dağıtılmazkı bızde
hatta davetıye bılem dırek tellere msj atıyo dernek ama davetıye basılcak yanı
anam benı verdıde alan yok dermışım
erkek tarafı bı gelsın konuşsunlarda
annem hıc vermek ıstemıyo aslında

alkisalkisalkis

2009 çok sıkıntılı geçti. inş 2010 da herşey gönlümüzce olsun.
sevdiklerimizle sağlıklı mutlu olalım inş.opuyorumnanaktan

Nikah mı şey yuppi abiyubiyi uğurcum :) Kız ben oynamasını hiç bilmiyorum ve çok korkuyorum rezil olurum diye aslında kına bile istemiyorum ama o olmalı en azından.
Bizim buralarda bzaen çikolata ya da gözleme dağıtıyorlar. Ben lokum dağıtacağım bazılarına gerisi gelmesede olur tek takıyı yollasalar yeter ay bana şimdi takıda gelmez fazla:roflol:

allah kısmet ederde bi sorun olmazsa kesinlikle düğün istiyorum.
oynamayı çok seviyorum. hani derlerya kapı gıcırtısına bile oynuyo. aynen öyleyim yani:dance::teytey: sositososito

ben bılıyom sankı:tomato: ama horon kolbastı öğrendım sayılır
usağun yanıında resıl olmayım dıe
kına salonda olcak düğün gıbım cunku
horon tepcez bol boldelikafadulden
öğren bacım öğren aha böle sositososito
he takı gelse kafı gelmeselerde olurkaydirigubbakcemile3ahh ahh bakım nelerım olcak
suan 1 uclu burma aldım kendıme 2 kelepce 1 bıleklık okadr:sinifsinif:

Nisan bizede öğret şıkır şıkır oynamayı. Ay benimkide horon,kolbastı güzel oynuyor ama asla kolbastı oynatmıycam kınada çok komik geliyor bana çünkü Allahım o kadar çok marifetsizimki resmen küt gibi kızım(ıngaa). Nasip olursa kınayı salon diye düşünüyoruz bizde bakalım hala gün alınamadı. Kız maşallah bayağı almışsın takı gene. Bana bizimkiler ne takarsa o. Düğünde bana takacağı altınlarıda almadı hala kayınpeder altında fırladı gitti . Of ay hala güzel bi ev bulamadım sinir oluyorumm evde alınmadı

kız zaten gelinlikten ayaklarının naptığı görünmez ki.
kollarını kaldır yeterkaydirigubbakcemile3
kolbastı banada komik geliyo. asla çaldırmam ama zaten biz evlenene kadar modası geçer onunkaydirigubbakcemile3

anam maaştan arta kalanlarla aldım keskem daha cok alsaymışım
k babam bana bişi alamaz benımkı alcak o takcak benımkıne ne alabılırse işte cko sey beklemıyom salla
babam 2 bılesık takar off şansa bak nan

Ablamın kınasında sırf çakılmasın diye tarlatanlı elbise giymiştim kaç sene öncekaydirigubbakcemile3 Allahım rüyama bile girerdi eskiden sanki ben oynicam herkes bana gülecekmiş gibi. Üstüne gittim bu durumun çok yakın arkdşların nişanlarında falan ortaya girdim ama gel gör rezalet aslında kızlar bi çoğundan iyi olduğunu söylüyor ama yok anam yeteneklerimin arasında asla yok küt geldim küt ölcemklava: Ay nişanlımda nasıl oynuyor :gitme:

Bu altın mevzusuna oldum olası ayarımdır. Uğurcum kız baban takcak ne güzel hem sağlık olsun daha önce 10 kere sorduysam kusura bakma fıstığım 11. soruşum sizinkiler ne alcaktı başka.

ocak gibi benimde nişan ihtimali var bakalım kayınvalidemler hacılıktan gelsinler bir bir an önce başlansa olsa bitse diyorum bitanemle uyumak uyanmak.. ahh ahh burası bana iyi gelecek valla:Saruboceq:

Bu altın mevzusuna oldum olası ayarımdır. Uğurcum kız baban takcak ne güzel hem sağlık olsun daha önce 10 kere sorduysam kusura bakma fıstığım 11. soruşum sizinkiler ne alcaktı başka.

yatak odası alcak babam sadece
ben zaten alıncak herseyı aldım
bıde damatlık ve ona saat

ocak gibi benimde nişan ihtimali var bakalım kayınvalidemler hacılıktan gelsinler bir bir an önce başlansa olsa bitse diyorum bitanemle uyumak uyanmak.. ahh ahh burası bana iyi gelecek valla:Saruboceq:

hayrlı zamanda olsun ınş:Saruboceq:
ayy ne guzel hacca mı gıttıler annemlere 3 yıldır cıkmıyo:gitme:

nabersinir kızlar
esracım davetiyen çok güzel

ereğli canım beni de ekle arkadaşın olliim nolur:jeyyar: merak ettim yaptıklarını. ereğli benim nikah olucak bu arada sormuşsun ya

Hayırlı Uğurlu Olsun kızlarr bende yaza evleniyorum ama düğün yeri bulamadık daha:kedi:izmirde karşıyaka tarafına baktık ama pahalı:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…