hayrlı zamanda olsun ınş:Saruboceq:
ayy ne guzel hacca mı gıttıler annemlere 3 yıldır cıkmıyo:gitme:
kızlar nişanlıma hediye almak istiyorum hem nikah hem de bayram niyetine. o bana elbisemle ayakkabıyı aldı. bi de geçen gün ceket aldım sana dedi baharlıkmış. bi de bişi daha almış ama onu demedi süprizmiş.
ben de gömlek alıcam onu istedi sadece.başka ne hediye olabilir kızlar. traş makinesi nasıl olur aldınız mı hiç? ben bohçada almamıştım. alıcam ama ilerde. baktım philipsin 135 160 liraya falan var ama hiç anlamam ki?
kızlar başka özel bi hediye gelio mu aklınıza
ya canım gömlek alcam zaten.kravatı var ona uygun daha öncede aldım hem. ayakkabı veya pantolan da bedeni uymaz die korkuyorum ya. neyse düşünem bakam
canım 1 aralıkta sınava girecek
10 aralıkta nereye düşeceği belli olacak
12 aralıkta da teslim
yani tam bugün 1 ay sonra gidecek :gitme:
hee tam 1 ay
cnm ben abime 2 yıl önce phılıpsın traş makinasını almıştım 250 tl dikızlar nişanlıma hediye almak istiyorum hem nikah hem de bayram niyetine. o bana elbisemle ayakkabıyı aldı. bi de geçen gün ceket aldım sana dedi baharlıkmış. bi de bişi daha almış ama onu demedi süprizmiş.
ben de gömlek alıcam onu istedi sadece.başka ne hediye olabilir kızlar. traş makinesi nasıl olur aldınız mı hiç? ben bohçada almamıştım. alıcam ama ilerde. baktım philipsin 135 160 liraya falan var ama hiç anlamam ki?
kızlar başka özel bi hediye gelio mu aklınıza
traş makınesı almacıldı bozuyo
cılek nan az iç zıkım içisıce
anam ben hele sulalemden nıkahtan gıden yok
bana bana derse kocaya mı kactın 2. evlılığın mı ne nıkaha dıe akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?