Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

sadece nikah olayını nasıl kabul ettirsem acaba bizimkilere ... nkah+eğlence olsun istiyorum ben...

kızlar nişanlıma hediye almak istiyorum hem nikah hem de bayram niyetine. o bana elbisemle ayakkabıyı aldı. bi de geçen gün ceket aldım sana dedi baharlıkmış. bi de bişi daha almış ama onu demedi süprizmiş.
ben de gömlek alıcam onu istedi sadece.başka ne hediye olabilir kızlar. traş makinesi nasıl olur aldınız mı hiç? ben bohçada almamıştım. alıcam ama ilerde. baktım philipsin 135 160 liraya falan var ama hiç anlamam ki?
kızlar başka özel bi hediye gelio mu aklınıza

nbr grace cim. biz de manisada kına yapcaz son yarım saat yakılır kına. ama gelinlik giycem. trabzonda formalite bi nikah ve yemek galiba çok yakınlara. benimki sevmiyor düğün

traş makınesı alma cıldı bozuyo

cılek nan az iç zıkım içisıce

anam ben hele sulalemden nıkahtan gıden yok
bana bana derse kocaya mı kactın 2. evlılığın mı ne nıkaha dıe akannehir

böcük boşver millet 1 der 2 der. 3. gün unuturlar. gönlünden ne geçerse onu yap.
ya peki ben ne alayım benimkine

yok nan mılletı düşünen kım
babam valla olcak derse ben ağlsamda sızlasamda kar etmez hacı
ama benım babam dımez

kazak sveter pantolon ayakkabı falan alabılırsın
bayram gelıyo gomlek kravat düğme uclusude olur:lepi:

ben etrafa yönelik hiç birşeyi ilişkime yansıtmadın yansıtmam da sözümde de nişanımda da kendi terichlerime göre yaptım her şeyi benim derdim etraftan ziyade annem ve babam onlara nikah ve sonrasında tanıdıklarla ufak çaplı eğlence isteğimi kabul etirmem yoksa üç beş konu komşu akraba için ne olduğu anlaşılmayan çoluktan çocuktan geçilmeyen kargaşa dolu bir düğün salonu düğününü asla istemedim istemem... herkesn kendi zevki tabii...

ya canım gömlek alcam zaten.kravatı var ona uygun daha öncede aldım hem. ayakkabı veya pantolan da bedeni uymaz die korkuyorum ya. neyse düşünem bakam

hayrlı zamanda olsun ınş:Saruboceq:
ayy ne guzel hacca mı gıttıler annemlere 3 yıldır cıkmıyo:gitme:

inşallah canım:Saruboceq: onlarda beklemişler bayağı bir süredir işte ancak bu sene nasip oldu 4 kasımda gittiler aralık 4 gibi gelecekler hayırlısıyla :) Allah tüm isteyenlere nasip etsina.s

Kol düğmesi, saat başkada bişi gelmiyorr:uhm:

Kızlar hani çifte kumrular tshırtlari varya almadıysanız onlardan edinin bence. ıyi geceler herkese hatunlar

Son düzenleme:
canım 1 aralıkta sınava girecek
10 aralıkta nereye düşeceği belli olacak
12 aralıkta da teslim
yani tam bugün 1 ay sonra gidecek :gitme:

hee tam 1 ay

hayırlısıyla gidip gelsin inş canım..
allah bizlerede onlarada beklerken bol sabır versin.

ereğli tişörtler çok güsel. özellikle tencere kapak olayına bayıldım.
ama nişanlım hayatta giymez bu tip şeyler. kaydirigubbakcemile3
anca pijama niyetine giyerse giyer. bi bnm görebildiğim şekilde yani.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkeseeeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar. allah dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:

günaydın kızlar? eğreli maşallah çok güzelsin Allah nazardan saklasın. albümde süper olmuş ben de yapayım böle bişi yıldönümüzde. ama bi kere slayt yapmıştım böle arka arkaya açıklamalı fotolarla

bu tişörtler çok güzel ama dışarı giymeyiz herhalde. ama çok güzel nerde bunlar internette mi?

neyse akşama okurum kızlar şimdi gidem de hazırlanem.kuzularıma gideyim. akşama gelirim. olley hafta sonu

cnm ben abime 2 yıl önce phılıpsın traş makinasını almıştım 250 tl di
memnun kendisi hala kullanıyo
babamda kendine braun almıştı onunki 4 yıl olmuştur oda hala kullanır
güzel bi hediye olur aslında

böcüğüm ben sigara içmem la
traş makinası bzmkilerin cildini bozmadı ama
cilt tipine göre değişiyo mu acaba? olabiler aybalam kaydirigubbakcemile3

cılek bende içmem hacı burda elıme alıyom işte
ya bılmem ama alan bı kaç yakınım hıc memnun kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…