İyi akşamlar kıslar..Yarın aşkım bize deliyo ona çikolatalı pasta yapıyommkaydirigubbakcemile2
şimdilik yok cnm yakında olucaktır büyük ihtimalle düğün nikah nişanlar vs başlıyo topik canlanıcak
iyi akşamlar cnm ellerine sağlık şimdiden aşkın bayılıcak pastaya zemuszemuskaydirigubbakcemile2
Ayy efet 2 sonra nişanım var..Çok heyecanlıyım ne giyeceğimide bilmiyom kışın ortasında...
:) bayılır mı yoksa beni görünce ayılır mı bilmem sengözlerimebaksanab
ne güzel cnm nişanın evdemi olucak salondamı ?
benimde nişanım olucak bayramdan sonra salonda elbisem dikiliyo 8 gün sonra teslim alıcam çok merak ediyorum son halini opuyorumnanaktan
Canım evde olacak..Ama birazcık kalabalık olur..Elbise işine hiç bakmadım..Acaba bende mi dikdirsem:1closedeyes:
vallaa şu sıralar iki arada bir deredeyim ben buaralar yne sonbahar bacım ne güzel bir bir alıyor ,aldıkları ne güzel .. dekorasyon için bile şimdiden hazırlıyor herşeyini,sepette havlularına bayıldım vallaa çok güzel en sevdiğim tarz.. benim niye elim gitmiyor bir türlü anlayamıyorum sonbaharında var 1.5 yıl düğününe benmde ben niye hiç bişey alamıyorum tuhafım ya mafoldumben
kızlar fiyatları 199-299-399 üstelik satılık nasıllar sizce ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?